Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Trvalé odstranění chloupků na celém těle

3,6 / 5 Esthetic Medical Ostrava  (mapa) 108 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Anna Hilscherová

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda depilace celého těla zahrnuje i depilaci intimních patií.

Esthetic

Dobrý den, ano depilace intimních partií je možná.
Přeji pěkný den

Kristína

Dobrý den!
Chtěla by jsem se zeptat odstranění chloupku se dá úplně všude na jakem koliv místě ano,chápu to spravě? a zabírá většinou jedna procedura anebo je většinou potřeba jich zakoupit vice?

Esthetic

Dobrý den,ano depilovat Vám budeme vše co chcete a voucher se vztahuje na 5návštěv což je doporučené minimální množství.Přejeme hezký den

Jiřina

Jaký je postup v případě, že ani po 6ti ošetřeních nedojde k vymizení chloupků? Děkuji

esthetic

Dobrý den,muzete si zakoupit u nas jeste jednu kúru,tento proces je individualni,nekomu jedna kura absolvovana ipl svetlem staci,jiny potrebuje osetreni vice pro uplne vymizeni chloupku,hezky den

Esthetic

Dobrý den,

pokud nedojde ani po 6 ošetřeních k žádoucímu účinku, doporučujeme terapii absolvovat ještě jednou. Krásný den

Jiřina

Dobrý den. Chci se zeptat, zda 1 voucher obsahuje 5 ošetření, tedy že za 5 ošetření zaplatím částku 2.290,– Kč? Děkuji

Esthetic

Dobrý den,

ano, je to tak. Za 5 ošetření zaplatíte 2.290,–. Krásný den.

esthetic

Ano

Marek

Dobrý den Prosim Vás zajímalo by mě jestli bych mohl podstoupit depilaci celého těla ikdyž mám problém ze štítnou žlázou. A ještě bych rád věděl jestli tato depilace nemá pro lidský organismus nějaké nežádoucí účinky. Děkuji

Esthetic

Dobrý den,

ano, depilaci můžete podstoupit i když máte problémy se štítnou žlázou. Žádné nežádoucí účinky pro lidský organismus nebyly zjištěny. Pěkný den.

esthetic

Dobrý den,muzete,depilace se provádí ipl světlem a nemá žádné vedlejší účinky,hezký den

Gabka

Dobrý den,léčím se na vysoký krevní tlak a navíc ještě užívám dlouhodobě antidepresiva.Je tato metoda pro mě vhodná?Děkuji

Esthetic.

Dobrý den,

pokud jste pod dohledem lékaře, tak by vysoký krevní tlak neměl být problém. Antidepresiva nemají žádný vliv. Krásný den.

esthetic

Dobrý den,depilaci podstoupit mužete,hezký den.

Anežka

Dobrý den,
zajímalo by mě jestli tato metoda je opravdu bezpečná a jestli nehrozí žádné zdravotní rizika? Vím, že tato metoda je relativně nová a nejspíš nejsou ještě všechny nežádoucí účinky a rizika zjištěna, je to tak? (Neptám se na účinnost). Děkuji za odpověď.

Esthetic

Dobrý den,
náš přístroj je od české firmy BTL a má veškeré certifikace. Tato metoda je na trhu již několik let a žádné komplikace se po ošetření nevyskytují.
Přeji pěkný den

Petr

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, je mi 18 let a nemám chloupky ještě černé. (Mám je světlé skoro blonďaté). Kdybych tuhle kůru tedy absolvoval tak by mi , asi nezmizely, že ? Předem děkuji za odpověď.

Esthetic

Dobrý den,
u IPL je světla je nejduležitější, aby chloupek měl co nejvíce pigmentu, pokud jsou chloupky světlé nelze zaručit výsledek depilace.
Přeji pěkný den

Katka

Dobrý den, píšete, že voucher je na odstranění chloupků z celého těla. Za jednu proceduru = 60 min. u žen stihnete udělat všechny části těla – stehna, lytka, podpaží atd. nebo je jeden voucher pouze na jednu část těla.

Esthetic

Dobrý den,
ano při každém ošetření provádíme depilaci celého těla. Hlavice depilačního přístroje má rozměr 5 na 1,5 cm, takže depilace probíhá poměrně rychle.
Přeji pěkný den

Veronika

A ještě jeden dotaz :-) Váš voucher by se dal uplatnit i na rozšířené žilky? Protože dle stránek se to dělá taky IPL.. děkuji

Esthetic

Dobrý den,
nevidím problém v tom uplatnit voucher místo na depilaci na rozšířené žilky, ošetření se provádí stejným přístrojem.
Přeji pěkný den Esthetic

Veronika

Dobrý den,
jak jste již odpověděli, lze platit i poukázkou Unišek… lze to i v případě Flexipasu od Sodexo? Děkuji

Esthetic

Dobrý den,
bohužel pokud si koupíte voucher na akci slevowebu nelze ho zaplatit poukázkami. Voucher se hradí slevowebu a ne nám.
Přeji pěkný den

Lukáš

Dobrý den,
dá se tato metoda využít i pro odstranění vousů u muže? Z důvodu neustálého zarůstání a s tím spojených potíží? Mám na mysli tváře, bradu a krk. Nemůže dojít k nežádoucí pigmentaci v obličeji? Děkuji za odpověd.

Esthetic

Dobrý den,
metoda IPL se může využít i na odstranění vousů, jen ze zkušenosti doporučujeme zakoupit více ošetření než jeden voucher. K zabránění vzniku pigmentace upozorňuje, že je třeba depilovaná místa chránit před sluníčkem UV faktorem 50.
Přeji pěkný den Esthetic

Lenka

Omlouvám se za možná trošku hloupý dotaz, ale v těchto věcech se moc nevyznám :-) Znamená to, že po 6ti procedurách už mi nikdy žádné nové chloupky neporostou?? A ještě dotaz k čerpání – píšete, že se nedoporučuje v těhotenství, ale jak se potom řeší, když klientka otěhotní mezi procedurami? Plánujeme mimi, tak kdyby se zadařilo… ;-) Děkuji za odpověď

esthetic

Dobry den,je to individualni nekomu staci 4 navstevy a nekdo potrebujeme az 7 ci 8 navstev,nekteri musi absolvovat kuru jeste jednou pro zbaveni chloupku,v te­hotenstvi se poukaz okamzite prodluzuje do dalsiho roku hezky den preje esthetic

Kateřina Hoangová

dobrý den, chodím ted do jiného salonu, mám zde ještě 2vstupy,ale myslím si že i to nebude stačit, mohu pak přejít k vám?

esthetic

Dobry den samozrejme muzete,hezky de preje Esthetic

Jana

Odpovědi na všechny tyto otázky by mě taky zajímaly, snad se jich dočkáme :-(

Esthetic Ostrava

Omlouváme se. Hned to napravíme.
Děkujeme za pochopení.

Michaela

Dobrý den,
na internetových stránkách sem se dozvěděla že přijímáte i kupony Unišek+ mohu si tedy tuto slevu koupit a zaplatit je těmito šeky. Děkuji

Esthetic Ostrava

Dobrý den, ano je to možné.

Magda

Dobrý den, na stránkách esthetic laser clinic jsem se dočetla, že tato depilace účinkuje pouze na chloupky tmavší, než je kůže. Myslím že na některých místech těla jsou chloupky přirozeně světlejší, jaká je jistota, že budou odstaněny všechny? Děkuji za odpověď

Esthetic Ostrava

Dobrý den, IPL světlo účinkuje jen na chlupek v kterém je pigment(tzn.na tmavé). Na světlé chloupky IPL nereaguje.

Jitka

Dobrý den,
voucher je platný po dobu 5 měsíců, teda do 31.12.2012.Do­poručená pauza mezi jednotlivými depilacemi na těle je minimálně šest až dvanáct týdnů (důvodem je fyziologie rústu chloupků). Tím pádem nemohu vyčerpat do konce tohoto roku celou hodnotu voucheru. Děkuji za vysvětlení.

Esthetic Ostrava

Dobrý den, do konce roku musí být alespoň jedna návštěva, aby voucher nepropadl. Pak se navazuje na další rok.

Anna

Dobrý den,
je procedura vhodá i pro osoby s Leidenskou mutací? Našla jsem na jednom americkém webu že ano, ale pro jistotu se ptám i vás.
 Děkuji

Esthetic

Dobrý den, ano je pro Vás IPL depilace vhodná.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru