Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za PĚT vstupů na aqua aerobic v hodnotě 750 Kč! Skvělé cvičení bez zátěže kloubů s 60% slevou.

4,2 / 5 bazén SK Slavia Praha Praha - Vršovice  (mapa) 775 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Superior-Jana

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné koupit 2 vouchery a za ty pak uhradit 13 hod. kurs. Tudíž zaplatit 2 × 299,– a + uhradit 3 lekce navíc.

Leona

Dobrý den,

koupila jsem si 10 lekcí, ale s hodinami můžu začít až v průběhu června. Vzhledem k tomu, že kurzy, které jsou vypsány nyní, probíhají jen do konce června, bych se chtěla zeptat, jakým způsobem mám postupovat?

Mám si zarezervovat konkrétní termín na stránkách, který běží do konce června (od dubna), i když půjdu jen na poslední hodiny kurzu?

Nebo se hodiny rezervují jednorázově?

 Díky!

Šárka

Dobrý den, napište na email, aquatic.cz@seznam.cz o jaký bazén máte zájem a od kdy. Cvičí se i přes léto.

dagi

Při počtu kupujících blížících se jedné tisícovce by mne zajímalo, jak budete postupovat při naplnění kapacit bazénu. Na Pražačku se podle mne více jak 30 žen nevejde, aniž by to mělo vliv na úroveň cvičení – svažující se dno. Bude prodloužena platnost voucherů, nebo přidány hodiny?

Šárka

Dobrý den, ano, máte pravdu, na Pražačku se více jak 30 žen nevleze. Úroveň cvičení to ale určitě nesníží, toho se nemusíte bát. Vzhledem k tomu, že platnost voucheru je až do října, nic se prodlužovat nebude. Jakmile bude naplněna kapacita bazénu, další vouchery budou muset počkat na uvolnění místa, což bude dáno zavčas vědět. Přes léto se možná přidá ještě jedna hodinu, ale to se dozvíte také včas.

Hana

Dobry den,
rada bych se zeptala na terminy „podzimnich“ kurzu, tedy od zari. Na Vasich strankach jsou uvedeny pouze terminy kurzu, ktere probihaji nyni a konci v cervnu. Nevim, zda bych to nyni casove zvladla.
A jeste bych mela dotaz, pokud bych chtela zkombinovat vice bazenu (jak se ptala jiz pani Pavla vyse), je nutne poslat prihlasku na oba tyto bazeny?

Šárka

Dobrý den, na stránkách jsou rezervace pouze pro určité období, jakmile se blíží další období, obvykle měsíc předem, dávají se na stránky nové rezervační formuláře. Co se týče rezervací, je opravdu nutné si pro jistotu zarezervovat oba bazény, protože prodaných voucheru je více než dost. Na Pražačce i na Top hotelu se cvičí i přes léto, tudíž se nemusíte bát a čekat až na podzimní kurzy.

Ivka

Dobré ráno,
mohu se zeptat jakou úspěšnost má Vaše procedura u lidí nad 100kg?

Šárka

Dobrý den, na začátku chci jen upozornit, že aqua aerobik není procedura, ale že je to aerobní cvičení ve vodě. Aqua aerobik působí na všechny lidi blahodárně, bez ohledu na výšku, váhu, věk. Při aqua aerobiku zpevňujete tělo, pokud očekávate úbytek váhy, je potřeba k tomu přidat i
změnu stravování a životního stylu jako takového. Z vlastní zkušenosti vím, že jsem spíše hubla na velikosti oblečení.

Pavla

Dobrý den,
mohu voucher využít ve dvou bazénech? Jít např. jednu hodinu na Slavii a druhou na Pražačku? Děkuji za odpověď.

Šárka

Dobrý den, ano je možné využít voucher na dvou bazénech.

Diviška

Dobrý den, v popisu se píše, že lze lekce upravit i pro těhotné – tzn. že mi lektorka třeba řekne co můžu a co nemůžu dělat? :) Děkuji

Šárka

Dobrý den, přesně tak, lektorky absolvovaly semináře aqua aerobik pro těhotné a zdravotně oslabené s profesionální lektorkou České školy aqua aerobiku – porodní asistentkou a fyzioterapeutkou. Jen je potřeba lektorce sdělit, kolikátý jste týden a že jste hlavně nastávající maminkou

Pavla

Dobrý den,
mám dotaz ohledně parkování u Top hotelu – je možné parkovat v hotelu a za jakých podmínek? Dále mám obdobný dotaz jako zde byl ke Slávii – je možné po cvičení plavat v bazénu, popř. za jakých podmínek?
Je hluboká voda vhodná pro cvičence – začátečníka?
Děkuji za odpověď.

Šárka

Dobrý den, u Top hotelu je parkování možné – zdarma. Stačí si nechat potvrdit na recepci wellness parkovací kartu o návštěvě. Ohledně plavání v bazénu, vzhledem k tomu, že máme 2 lekce za sebou, tak je to v podstatě nemožné. Lekce v 18.15 končí v 19.00, takže teoreticky byste si mohla 15 minut (než se začne cvičit), zaplavat. Lekce v 19.15 končí ve 20.00 a to tady bývají většinou již nachystaní hoteloví hosté pro vstup do bazénu. Všeobecně máme povoleno 30 minut na opuštění prostor wellness.

Šárka

ještě ohledně podmínek – vstup do wellness je 300 Kč, takže je to docela drahá záležitost. Co se týče cvičení začátečníků – máte-li ráda vodu, tak to je vhodné. Pakliže vodu moc nemusíte, doporučuji spíše začít se cvičením na přechodové hloubce, což je voda, která sahá od žeber po ramena.

Elen

Dobrý den,
m
obávám se, že jsem to dostatečně nepochopila. Zakoupím-li jeden voucher, budu mít slevu na 13-ti hodinový kurz a pak zbytek doplatím? nebo si mohu koupit voucher a rezervovat jen těch 5 hodin?? Je možné zakoupit více voucherů a použít je například k zakoupení dohromady 15-ti lekcí? Chtela bych cvičit 1X týdně, ale pravidelný kurz si nemohu kvůli práci určit. Prosím o odpověď. Děkuji

Šárka

Dobrý večer, zakoupíte si 5 lekcí, tzn., že se vás vůbec mé kurzy na 13 lekcí netýkají. Do rezervace kurzu do vzkazu pro nás vpíšete pouze slevomat a napíšete kolik lekcí jste si koupila,1 – 10 voucheru. Kdy a jak si kurz vychodíte, to záleží na vás. Platnost kuponu je do 23.10.

Lenka

Dobrý den, cvičí se pouze v mělké vodě nebo také v hloubce? Osobně vím že je lepší začít se zahřátím na mělčině, poté cvičit v hloubce – nezatěžují se klouby a pak zase skončit na mělčině. Ale někde se cvičí pouze na mělčině, což není zrovna ideální, proto by mě zajímalo jak je to u vás.

Šárka

Dobrý večer, my mělkou vodu necvičíme. Cvičíme buď přechodovou anebo hlubokou. Tzn., že vždy jsme na stejné hloubce. Jen takový dodatek. Mělká voda je voda, která sahá cca po první žebra, což si myslím, že v Praze nikdo necvičí. Přechodová voda je nejběžnější pro cvičení aqua aerobiku, ale jak píšete hluboká nejméně zatěžuje kloubní aparát a je nejzdravější, ale také nejtěžší pro udržení stability – středu těla, tudíž vždy je jednodušší začínat s takovou hloubou vody, která nám je nejbližší. Jinak na Pražačce a na Slávii je přechodová a naTop hotelu hluboká.

Olga

Dobrý den, mam trochu zvláštní dotaz :-) Mám trochu strach z vody, bojim se si na vodu například lehnout na záda. Cvičí se aqua aerobik i jinak, než ve stoji ve vodě? Děkuji :-)

Šárka

Dobrý den, aqua aerobik se z převážné většiny času cvičí především ve stoje a ve visu (pokud jste na hluboké vodě), pro posilování například břišních svalů se využívá bezdotekového cvičení, někdy i v lehu na zádech. Ale vzhledem k tomu, že se používá nadnášecích pomůcek – nudlí nebo pásů, tak se nemusíte vůbec bát, jste jištěná :-)

eda

Chodi k Vam take panove?
Chodi k Vam take starsi panove?
Je mozno, aby na jednu permici prislo najednou vice osob?

Šárka

Dobrý den, pánové k nám chodí také, i když ne mnoho. Permenentka je přenosná, tzn. že ji může využít druhá osoba v případě, že vy nemůžete. Tudíž více osob na jednu permanentku neakceptujeme.

Andy

Dobrý den, je možné si po skončení lekce např. na Slavii ještě chvíli zaplavat v bazénu? Děkuji.

Šárka

Dobrý den, vzhledem k tomu, že vstup na Slávii do bazénu je očipován, tuto možnost máte, ale musela byste si doplatit plavání. Cvičí se 50–55 minut, měla byste maximálně 5 minut na plavání, pokud by vám to stačilo. V pondělí po nás je vodní pólo, tudíž bez šance a ve středu je tam veřejnost. Respektive, máte 15–20 minut na to, abyste bezplatně opustila areál bazénu

Jana

Dobrý den. Sháním cvičení na prázdniny. Chci se optat, jaké dny se bude cvičit na Pražačce (nyní je tam pondělí: 19.00 – 19.45 a středa: 19.45 – 20.30). Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Jana

Šárka

Dobrý den, bude se cvičit v pondělí i ve středu, pravděpodobně obě lekce od 19h.

dagi

slevomat umožňuje nákup až 10 voucherů na osobu v této nabídce a 1 voucher je 5 vstupů, to znamená až 50 hodin za tuto zlevněnou cenu, pokud je nákup omezen pouze jedním voucherem, pak toto není ošetřeno a ptám se, jak se bude postupovat v případě, že bude koupeno právě těch 10 voucherů po 5 vstupech

Šárka

Dobrý den, máte pravdu, je to nesmysl a nepředpokádalo se, že si někdo koupí 10 voucherů, platnost je do 23.10. i kdybyste chodila pravidelně například 3–4 týdně. Maximálně každý den. Máte možnost to koupit pro někoho známého.

Dana

Pokud bych se rozhodla dojíždět autem na Pražačku, je tam možnost parkování? Vám, že na Praze 3 je parkování velký problém..

dagi

je to velmi špatné, ale při troše štěstí se to dá

Šárka

Před Pražačkou je možnost parkování, pokud vím, tak s tím nikdo ještě problém neměl, je to tam kousek od zahrádkářské kolonie, tudíž tam není žádné větší omezení.

Andrea

Dobrý den, ráda bych si zakoupila vouchery a permanentku na Slavii, ale zajímá mě, zda se budou kurzy konat i přes prázdniny.

Šárka

Kurzy se budou konat přes léto pouze na Pražačce a na Top hotelu. Slávie má bohužel otevřený pouze venkovní bazény.

Veronika

Dobrý den, znamená to tedy, že permanentku na Slavii mohu využít do 30.6. a pak až od 1.9.? Díky za odpověď.

Ivana

CHCI ale mám to všechno moc daleko!!!! Kdy se najde něco poblíž??? Vím že to neovlivníte ale mám holt smůlu :((

Šárka

Moc mě to mrzí, nechcete to přeci jen zkusit, třeba se vám to zalíbí a budete dojíždět, odkud jste? Přes léto cvičíme také.

Petra

Dobrý den,
ráda bych měla jistotu, než zakoupím, že bude místo.
Je možná rezervace do nějakého kurzu přes internet?
S tím, že ho tedy neodchodím celý, pouze těch 5 lekcí?
 Děkuji

Šárka

Dobrý den, místo bude určitě, nemusíte se bát. Můžete rezervovat na www.aquatic.cz odkaz aqua-aerobik a vyberte si vámi vybraný bazén, do vzkazu pro nás dejte slevomat.

Viki

Rezervovala jsem terminy na aqua-aerobicu. Zaplatim to pres SLEVOMAT, to znamena 299 Kč za 5 hodin, misto 13 lekcí a 1.560,– KC. Je to tak?

Šárka

Dobrý den, asi jsem vám již odpověděla na email. Rezervovala jste si 13 lekcí, ale platíte pouze 5. Stačí v sekci vzkaz pro nás – SLEVOMAT a již budeme vědět, kolik si od vás vybereme penízků. V každém případě se na vás těšíme.

Bára

dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda to platí pouze na aqua aerobik, nebo i třeba na aqua kickbox, který je na pražačce, děkuji

Šárka

Aqua kickbox je součást aqua aerobiku. Nemáme jednotlivé zaměření na lekcích – je to o domluvě se cvičtelkou, pokud chcete posilovací hodinu, máte posilovací, pokud chcete aqua attack – vytvoří pro vás hodinu kondiční, pokud aqua dance – zařadí prvky. Všechny instruktorky mají specializované semináře v oblasti aqua aerobiku, takže se máte na co těšit.

Markéta

Dobrý den,
s aquaticem jsem cvičila již několik let a mohu jen doporučit!:-) Chtěla bych vědět, od kdy do kdy mohu voucher uplatnit? (Jestli jsou informace někde uvedeny, pak se omlouvám!)
Děkuji moc!

Šárka

Děkuji moc, to je milé, že můžete jen doporučit, Markét, začít můžete kdykoliv.

Jarka

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli lekce budou probíhat i přes letní prázdniny, zajímají mě lekce na Chodově.
Předem děkuji za odpověď

Šárka

Dobrý den, přes léto určitě lekce budou, jen zredukované na jednu lekci v úterý a jednu ve čtvrtek.

Lucka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné cvičit aquaaerobic již 14 dní po porodu?
Předem děkuji za odpověď.

Šárka

Dobrý den, v žádném případě nedoporučuji. Nejdříve začít cvičit po šestinedělí.

Alča

Dobrý den,
jak dlouho předem mám místo rezervovat? Jelikož mám malé děti, tak musím i takto ve večerních hodinách zajišťovat hlídání a to se mi nepodaří dříve jak 5 dní předem.
Předem děkuji za odpověď

Šárka

To záleží na vás, vím, že s malými dětmi je to problém, zkuste mi napsat jestli je případně volno na bazéně, který vám vyhovuje na 777 231 534 anebo mojí asistentce na 721 364 859, to bude nejrozumnější a pro vás určitě i dostupnější

Šárka

Myslím, že se místo najde určitě i v úterý v 18.15, vyzjistím od cvičitelky, ale co vím právě teď, tak chodí z celkového počtu cca 2/3

Monika

Moc děkuji. Opravdu bychom, právě kvůli tomu účinku, rády chodily co možná nejpravidelněji :)

Monika

Dobrý den,
jakým způsobem probíhá rezervace? Po obdržení voucheru si rezervuji každou hodinu zvlášť? Na webu je možnost rezervace pouze celých kurzů, které obsahují 13 lekcí a navíc dost je jich již obsazených. Měla bych zájem pouze o Top Hotel, nejraději od 18:15 hodin, a nerada bych až po zaplacení kuponů zjistila, že už není místo… Děkuji.

Šárka

Dobrý den, pokud je mi známo, tak jediný kurz, který je obsazený, tak je úterý 18.15, zbylé kurzy jsou volné. Pakliže si budete rezervovat nějaký, do vzkazu pro nás stačí napsat SLEVOMAT. Místo se vždy najde, věřte mi :-)

Monika

Dobrý den,
většinou rezervuji 3 místa, protože nechodím sama :) a předpokládám, že po nákupu voucherů bude obsazených kurzů víc. Čas od 19:15 mi už tolik nevyhovuje, ráda bych chodila od 18:15 – alespoň ve čtvrtek, když v úterý už není místo. Bylo by případně možné koupit víc kuponů a rezervovat pak rovnou 3× celý kurz po 13 lekcích?

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné chodit na aqua aerobic nepravidelně až do 23.10. Na stránkách aquatic to vypadá, že jsou vypsány kurzy na třeba 13 lekcí, voucher je na pět lekcí. Chápu tedy správně, že přijdu na zvolené místo, zařídím si permanentku platnou až do 23.10. a budu moci chodit na cvičení třeba ob týden v časy, kdy kurzy probíhájí? Nebo musím koupit vouchery na celý např. 13hodinový kurz, případně zbytek doplatit, a chodit každý týden? Děkuji.

Šárka

Dobrý den, možné to je, ale upřímně, myslíte, že pak má cvičení účinek? Voucher je na 5 lekcí, to znamená, že si nekupujete kurz, ale pouze 5 lekcí, na vámi vybrané první lekci si zažádáte u cvičitelky okénkovou permanentku, kde budete mít napsáno akce slevomat a můžete si ji postupně vybrat.

Eva

Dobrý den, jde mi spíše o to, aby to nemusely nutně být po sobě jdoucí lekce, aby mi nepropadly, když někdy nebudu moci přijít. Pochopila jsem tedy, že ano. Děkuji za odpověď.

Žaneta

Dobrý den, nebylo by možné posunout začátek platnosti? Ráda bych akci využila již tento čtvrtek. Děkuji za odpověď.
A jen malá poznámečka:lekce trvá pouze 45 minut ne 60.

Šárka

Dobrý den, v podstatě by to neměl být problém, lekce trvají 45 – 50 minut, což je pro aqua aerobik naprosto ideální doba. I když například na Slavii je napsáno, že lekce trvá 60 minut, vždy trvá maximálně 50.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru