Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Plastická úprava víček na Glamour Aesthetic Clinic

3,9 / 5 Glamour Aesthetic Clinic Praha - Nové Město  (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
tucnakjaja

Dobrý večer, mohu si vybrat chirurga, od kterého bych chtěla operaci víček provést? Cena voucheru je již včetně konzultace?
Děkuji za odpověď.

Jarmila Mičkechová

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, jestli je dopředu nutná konzultace s lékařem a nebo můžu přijít až na zákrok. A po operaci, pokud je vše v pořádku, musím přijít ještě na kontrolu? Děkuji

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den pani Jarmila,
Konzultácia a zákrok prebiehajú v jeden deň. Pán doktor vám na konzultácii objasní priebeh zákroku a zodpovie všetky vaše dotazy. Následne sa spraví zákrok, ktorý je v lokálnej anestézii, takže po zákroku bezproblémov odchádzate domov. Viečka neprelepujeme, takže vidíte. Odporúčame mať po zákroku doprovod. Na 7. deň sa k nám dostavíte na vybratie stehov a za 3 mesiace je kontrola. Prosím, zavolajte si k nám na kliniku a radi vám poskytneme bližšie informácie. S pozdravom, GAC

Glamour Aesthetic Clinic

Dobry den pani Ivona, po zakroku doporucujeme ostat 1 tyzden doma, v klude. Po zakroku sa vyskytnu modriny, ktore pocas tyzdna ustupia. Po zakroku je vhodne minimalne 2 tyzdne sa vyhybat sportom a prilisnej aktivite, taktiez sa nedoporucuje podstupit zakrok pred planovanou dovolenkou, vzhladom na nasledne hojenie jazvyciek. O ocka sa nasledne starate iba formou ocnej masaze, ktoru si budete robit.
V pripade dalsich dotazov sa nevahajte na nas obratit aj telefonicky.
Prijemny dvysok dna Vam prajeme, s pozdravom

Ivona Jiříková

Dobrý den, měla bych zájem o operaci horních víček – jak dlouho je potřeba pak být doma? Jsou po zákroku modřiny a jaká je pak nutná péče? Děkuji předem za odpověď Ivona J.

Ina

Dobrý den, ráda bych podstoupila plastiku obou víček.Chtěla bych se zeptat jak dlouho operace trvá a jestli je nutná hospitalizace­.Předem moc děkuji

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den pani Ina,
Operácia horných viečok trvá približne 40 minút. Zákrok sa vykonáva len v lokálnej anestézii, čiže hospitalizácia nie je nutná. Po zákroku odchdádzate domov, do domácej starostlivosti. Zákrok je velmi krátky, šetrný a bezbolestný. Nemusíte mať žiadne obavy. V prípade dotazov, sa neváhajte obrátit priamo na našu kliniku. Radi vám všetky dotazy zodpovieme.
Pekný den
Glamour Aesthetic Clinic

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den pani Jana,
na operáciu oboch horných viečok vám postačí jede voucher. V prípade, že by ste chcela podstupit plastiku oboch horných a oboch dolných viečok, tak potrebujete zakupit dva kupony.

Pekný den
Glamour Aesthetic Clinic

jana

dobry den, jsem ted trosku zmatena a asi se zeptam jako naprosty ignorant. Kdyz chci operaci obou vicek, ale pouze nahore, tak mam koupit jeden nebo dva vouchery. Pravdepodobne jeden, ale chci se jen ujistit;-)
Mnohokrat diky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru