Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za královské služby studia Kleopatra v hodnotě 500 Kč. Masáže, depilace, kosmetika, manikúra a další procedury se slevou 50 %.

3,5 / 5 Studio Kleopatra Praha - Nové Město  (mapa) 276 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Věrka

Prosím, lze si objednat rekondiční masáž? Ve vaší nabídce nejde rozkliknout, a tak nevím ani cenu za 60 minutovou masáž

Studio Kleopatra

Dobrý večer, v nejbližší době to doupravíme. Cena je 350Kč/30 min, 700Kč/60 min, 950Kč/90 min.

Petr

Dobrý den,partnerka by chtěla na lymfo – je možno tedy např. nakoupit 4 vouchery a použít je postupně 2 na první návštěvu + kredit 400, na druhou návštěvu použít jeden další voucher + 100 z kreditu (zůstane 300 kredit), na třetí návštěvu použít další (čtvrtý) voucher + 100 z kreditu a zůstane 200 kreditu, který uplatnit dle uvedených pravidel nebo podobným mechanismem dál… Děkuji

Studio Kleopatra

Dobrý den, slevový kredit lze využít pouze při doplatku v hotovosti, nikoli s voucherem. Ale vaše partnerka si může kredity nasčítat a použít je po vyčerpání voucherů.

Olga

Dobrý den, mohu se zeptat, jestli na brazilskou depilaci cukrovou pastou používáte pásky? Děkuji

Studio Kleopatra

Dobrý den, při brazilské depilaci se používají proužky pouze na spodnější partie, kde je volná kůže.

Zuzka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné využít manikúru, p-shine a popř. lakování (doporučujete ho?) na jeden voucher. Je možné domluvit termín na manikúru a kadeřnické služby tak, aby na sebe navazovaly?

Studio Kleopatra

Dobrý den, můžete si vybrat P-shine nebo lakování, ale lakovat po P-shine se určitě nedoporučuje, postrádalo by to efekt.
Pokud se chcete objednat na manikúru i na kadařenictví po sobě, není to problém.

Adéla

Dobrý den, ráda bych si u Vás zakoupila 10 kupónů a následně je vybírala na různé procedury. Mohu se zeptat jak máte zařízené sledování počtu kupónů, výši slevového kreditu, atd u jednotlivých zákazníků? Děkuji za odpověď. A

Studio Kleopatra

Dobrý den, počet kupónů zjistíme v našem webovém systému a slevové kredity se zapisují po každé návštěvě do zákaznícké karty. Při koupi 10 kupónu se stanete VIP klientem a získate tak trvalou 10% slevu do našeho studia při plné platbě v hotovosti.

Adéla

Děkuji za odpověď. Zákaznickou kartu si mám představit jakou papírovou kartu kam se ručně zapisuje stav? Budu se těšit na návštěvu :-)

Studio Kleopatra

Ano, bude to větší vizitka s kontakty a na zadní straně řádky pro datumy návštěv a kredity.

Petra

Viz odpověď pro Lucii, tzn., že když se nechám ostříhat já za 400,– nemohu tu 100,– využít najednou pro střih na dítě, což jsem měla v úmyslu? Jaké věkové omezení máte pro děti? Děkuji.

Studio Kleopatra

Dobrý den, v rámci jedné služby při jedné návštěvě je možné abyste využila voucher pro sebe i dítě.

Lucie

Chtěla bych se zeptat, zda se dá kredit rovnou sčítat, pokud využiji kadeřnictví za 1550,–, zbyde mi kredit 450,– mohu za tuto čásku využít například depilaci lýtek za 400,–, tedy celkem 4 vouchery? Děkuji

Studio Kleopatra

Dobrý den, zbývající slevový kredit je možné využít pouze do 50% plné ceny. Tedy pokud chcete na depilaci lýtek můžete tento kredit využít 2× jako slevu 200Kč.

Petra

Mytí vlasů je v ceně? To jsem nikde nenašla, možná je to u Vás standard. Díky

Studio Kleopatra

Dobrý den, ano mytí je už v ceně.

Veronika

Dobry den, lze pri jedne navsteve podstoupit depilaci voskem i cukrovou pastou (samozrejme na jine casti tela)? Dekuji.

Studio Kleopatra

Dobrý den, to není problém.

Jana

Dobrý den, kolik by bylo potřeba voucherů na gelové nehty? děkuji za odpověď

Studio Kleopatra

Dobrý den, pro gelevé nehty jsou třeba 2 vouchery. Tabulku pro lepší orientaci kolik voucheru je třeba na službu najdete zde: http://www.kralovskapece.cz/index.php/masaze-texty/slevomat.html

Petra

Dobré ráno, jen pro upřesnění, střih + foukaná, styling pro střední délku vlasů bude tedy 400,– ? Mohu si vybrat kadeřnici, ke které chci jít? 100,– mi pak zůstane na další služby. Díky za odpověď i nabídku.

Studio Kleopatra

Dobrý den, ano počítate správně. Kadeřnici si můžete vybrat na našich webových stránkách v sekci Náš tým kde najdete jak tel. kontakt tak pár slov o kadeřnicích :)

Petra

Děkuji za odpověď, mytí vlasů je v ceně? O tom jsem nikde nenašla zmínku, možná je to brané jako standard :).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru