Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jen 15 Kč za PĚT točených piv Bernard 11° na Staré střelnici v Kroměříži. Pořádně řízná sleva 89 %.

4,5 / 5 Stará Střelnice - kavárna a restaurace Kroměříž  (mapa) 1 384 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Lukas

Mimochodem, najdete nás na Facebooku, kde můžete očekávat další zajímavé akce.
Cafe & Restaurant Stará Střelnice

Eva

Doufám, že bude hodně horké léto:-) Už se těšíme!
Lukáši a Karle, díky za změnu podmínek.

Karel

Maximální počet voucherů jsme stanovili na 2000ks.
Proto názor: „Už jsem prodal víc jak 1000 vaucherů, to bych musel rozdat piv. No nic napíši, že vaucher je pro jednu osobu, třeba někdo 5 piv nevypije a mě nějáké zůstane. A já vydělám víc nebo prodělám méně.“ není zrovna na místě. Takhle to opravdu myšlené není. Bohužel, v úvodu akce došlo k nedorozumění ve výkladu podmínek mezi Slevomatem a námi.
Chtěli jsme přinést takovou možnost i do Kroměříže. Děkujeme za pochopení.

Lukas

POZOR, POZOR, POZOR,
vážení zákazníci, jelikož jako majitel bych nerad vystavoval personál do nepříjemné situace, aby řešili reklamace (stížnosti) některých jedinců, tak jsem se dohodl se společností Slevomat na změně podmínek a povolíme konzumaci 5 piv z 1 voucheru pro více lidí.
Doposud bylo prodáno 1122voucheru v celkové hodnotě 16830kč, běžně by tento počet piv v prodejní ceně v restauraci stál 157080kč.
Ještě si myslíte, že jsme hanáčtí lakomci? Děkuji všem zákazníkům za účast a těšíme se na vaši návštěvu u špičkového pivka za 3kč!!!

Pavel

Samozřejmě Váš krok vidím jako pozitivní děkuji.
Také mě těší, že již nejste lakomci a pokud Vám akci nesponzoruje pivovar Bernard ,( který je tuším z Vysočiny) pak klobouk dolů.

Petr

Noooooo, tak to ovšem potom zachraň se kdo můžeš:) To bude opravdu hooodně dlouhý večírek.:)

Lukas

Dobrý dotaz Pavle, rád bych upozornil, že akci nesponzoruje pivovar Bernard, aby si konkurence nemyslela proč právě Stará Střelnice by měla dostat něco zdarma. Bohužel, v úvodu akce došlo k nedorozumění ve výkladu podmínek mezi Slevomatem a námi.

mia

No tak to tedy klobouk dolů, šéfe..
Včera jsme u vás byli poprvé na obědě a byli jsme nadmíru spokojeni. Těšíme se na letní zahrádku, něco dobrého k snědku a k tomu Bernarda za tři kačky!

Pavel

Souhlasím se Štěpánem, že nabidka je klamavá. V tonto připadě samozřejmě nejde o 15 Kč, ale o serioznost firmy. Budu rád pokud se k tomu provozovatel vyjádří.
( Samozřejmě, že by se akce vyplatila již od jednoho piva, že je možné během chvilky založit na seznamu několik emailů, ale o tom to přeci neni, že se budeme vzájemně snažit nějak podvést,)

Jiri Prochazka

Dobry den, voucher jsem si včera objednal a peníze mi byly strženy z účtu(platil jsem kartou) nicmene kdyz pak posleze nabehl slevomat zpět, objevila se chyba v databazi a voucher neni v mých objednávkách. Mám si voucher objednat znova a prvni mi bude proplacen zpet nebo cekat? nerad bych o tuto akci prisel

Lukas

Dobrý den pane Procházko, přepošlu dotaz Slevomatu, ale voucher k tisku by měl přijít až budou peníze připsány na účet Slevomatu pokud se nepletu. O peníze určitě nepřijdete.

Martin

Stejnou situaci s chybou řeším od včerejška od večera, kdy jsem dělal objednávku a platbu (kartou), objevila se mě chyba. Nicméně částka byla odečtena, ale kupón nepřišel ani v objednávkách nebyl. Volal jsem na Slevomat a nakonec jsem udělal objednávku znovu a znovu uhradil. Teď řeším vrácení částky. Myslím si, že byl včera takový zájem, že někde vznikla chybka, byť by se to asi nemělo stávat, ale myslím si, že Slevomat to vyřeší k naší spokojenosti.

Slevomat

Dobrý den,
je možné, že došlo opravdu k nějaké technické chybě. Pokud Vám to strhlo peníze a sleva se neaktivovala, neváhejte nás kontaktovat na slevy@slevomat.cz. Přeji krásný podvečer :).

David

Česká malost! Nebo spíš „Hanácká lakota“!?

Je skutečně úsměvné jak se někdo dokazuje bít za svá „práva“ a křičí: Já chci pivo za 3 kačky. Vždyť to psali, koupím si 100 voucherů a budu chodit den co den na pivečko skoro zadarmiko.
Kdo nepochopil, že tady nejde o to jednou přijít, vyzkoušet, dát si dobré pivko a když se bude líbit tak přijít znova ale už za své, je s prominutím VŮL.

No prostě Haná je Haná.
„BOCHTE NEMÁME A CHLEBA VÁM NEDÁME“

Tímto majiteli restaurace přeji hodně nervů a trpělivosti. :-)

David

OPRAVA:
Kdo nepochopil, že tady jde o to.........­.(správná varianta) :-)

David

… mimochodem a ten citát „BOCHTE NEMÁME A CHLEBA VÁM NEDÁME“ je skutečný. Když se vraceli vojáci z Dukly přes Hanou (možná si někdo o bitvě na Dukle něco z dějepisu pamatuje) , tak právě této odpovědi se dostalo otci mé manželky, když prosili jednu selku o trochu chleba.

David

.. teď mě napadá, že ten citát byl možná naopak… ale povahu občanů Hané to vystihuje tak či tak :-) Omlouvám se všem normálním.

Pavel

S tou Hanáckou lakotou bych souhlasil, ale projevuje se spíše u provozovatele.
( Už jsem prodal víc jak 1000 vaucherů, to bych musel rozdat piv. No nic napíši, že vaucher je pro jednu osobu, třeba někdo 5 piv nevypije a mě nějáké zůstane. A já vydělám víc nebo prodělám méně.

Kamile

Pavlíku,
tahle stupidní diskuze se vede od počátku, ne až po prodeji 1000 voucherů. To jste se v téhle restauraci chtěli stavit opravdu jen kvůli pivu „zadarmo“? Služební cesty a obědy platí většinou firma, tak co řešíš? Nebo děláš pro nějakou „socku“? Nejlepší bude, když si vylosujete řidiče a ostatní si dají 5 piv, aby se to vyplatilo. Nebo jeďte autobusem, ať se nehádáte, hm?

Pavel

Kamilku
V restauraci jsme se opravdu chtěli stavit protože dostaneme pivo za 3 Kč. Slevomat mi dává tipy na restaurace. Opravdu z toho profituji a občas díky němu objevím dobrou restauraci kam se mohu vrátit. Občas získám i „zajímavou zkušenost“ a nemám problém si zahrát na již zmiňovanou socku pobrat to co jsem si zaplatil a víc dané zařízaní nenavštívit.
Dikuze mě baví a samozřejmě mi pomáhá předem odhalit méně korektní firmy.
Do této chvíle jsem neobdržel odpověď na svoji odázku. Budu stejně dlouho čekat v restauraci na obsluhu pokud se jim moje objednávka nebude líbit ?

max

Pavlíku, Pavlíku…právě na Tobě je vidět ta lakota a závist! Jen Ti to v hlavě šrotuje – jak to udělali, že můžou nabídnout pivko za 3 Kč? atd…

Lukas

Pavle, věřím, že na obsluhu tak dlouho čekat nebudete. Bohužel nesedím u PC celé dny, ale jezdím po celé ČR. Vysvětlení viz. pozor, pozor, pozor. Těším se na vás

Tom

Pavlíku? Jeď dááál…! Tohle město není pro Tebe dost levné! Méně korektní firma jsi vlastně Ty sám!

Pavel

maxíku nešrotuje, jak to dělají je jejich Věc pravděpodobně reklama jejich nebo pivovaru.
Se závistí jsi taky vedle. Ale s tou lakotou by se dalo souhlasit. Čím levněji nebo spíš výhodnějí pořídíš tím víc peněz ti zůstane.
I když na co peníze, stejně si za ně koupíš koupíš akorát predměty…

Pavel

a pro toma ? to nebylo ani vtipné ani korektní

Stepan

U slevy není uvedena žádná podmínka, že těch pět piv musím vypít sám. Dodatečné přidávání podmínek nejen mě nepřijde fér. Tentokrát je to voucher za 15Kč příště to může být za 200kč a to už není taková sranda.

Pavel

Souhlasím se Štěpánem, že nabidka je klamavá. V tonto připadě samozřejmě nejde o 15 Kč, ale o serioznost firmy. Budu rád pokud se k tomu provozovatel vyjádří.
( Samozřejmě, že by se akce vyplatila již od jednoho piva, že je možné během chvilky založit na seznamu několik emailů, ale o tom to přeci neni, že se budeme vzájemně snažit nějak podvést,)

Eva

O čem tady pořad všichni diskutujete, pokud někdo nemá 15kč na 5piv tak ať si to nekupuje, toto je mimořádná nabídka, která se vyplatí, i kdybyste vypili 1pivo. Opět se tu ukazuje česká malost. Když jsem byla na podobné akci v Praze u Potrefené husy, tak nikdo po ničem nepátral a všichni byli v pohodě. Pokud někdo neakceptuje podminky, ať nekupuje a nechá to nám, kterým se to libí – viz. počet už prodaných kuponů.

Dave

Takže se vlástně máme přijít opít? 5 piv na místě, nikoliv s sebou, nikomu jinému nenalévat, musím vypít celý voucher sám. No pěkné

Eva

Bože, i kdybys vypil jen jedno jediné pivo, tak za 15,–Kč bys ho asi normálně nedostal! a aspoň 3 určitě zvládnou všichni, neee??

Dave

Ale proč se bavíte o jednom nebo třech, když platíte pět. Jde o princip.

Eva

No tak jich z principu tech 5 vypijte:-) a je klid.

Lukas

Dobrý den všem, děkuji za příspěvek Petrovi, Kamilovi a Radimovi, kteří pochopili smysl akce.
Nicméně abych uklidnil všechny zájemce, po konzultaci se společností Slevomat, která určuje do jisté míry podmínky, jsou podmínky následující. Věřím, že pro všechny schůdná.
 

  1. 1 voucher je vázán na jednu e-mailovou adresu.
  2. Voucher platí pro konzumaci jedné osoby v restauraci.
  3. Piva z jednoho voucheru se nedají dělit mezi více osob.
Věřím, že již nedojde k žádným nejasnostem. Přeji hezký den všem
Pavel

Tak to je škoda voucher jsme chtěli využít při služební cestě přes vaše město. Samozřejmě jako pivo zdarma resp za 3 kč, k obědu pro všechny cestující. Některé firmy skutečné nepodminňují čepání věcí z voucheru pouze pro jednu osobu.
Vaše restaurace Vaše rozhodnutí.Tímto jste bohužel přisli o 4–5 zákazníků na oběd.

Stepan

V tom případě je tahle nabídka klamavá, z žádného údaje uvedeného u slevy nevyplývá, že voucher platí pro konzumaci jedné osoby a že piva nelze dělit mezi více osob. Usuzovat to z podmínky že maximální počet voucherů na osobu: 1 je nesmysl.

Petr

I kdybych tam došel já se svojí polovičkou a oba měli vouchery za 15Kč!!! a já vypil 3piva a ona jedno, tak jsem furt na tom velmi dobře a za ušetřené peníze si tam dám výtečnej tataráček. Navíc Bernard 11° je moc chutné pivo a ryze ČR. Takže myslím není co řešit. Vyvalte sudy…:)

mia

i kdyby si dala polovička jedno pivo, tak počítám s tím, že se jí jedno škrtne a na další čtyři může přijít jindy…
PS: nebo jsem někde přehlídla, že sleva je jednorázová?

Slevomat

Dobrý den,

voucher lze využít pouze jednou. Má své unikátní číslo a jakmile ho uplatníte, nedá se použít znovu.

mia

aha, tak ještě že jsem zeptala, to bych tomu dala:) díky za odpověď

Kamil

Ahoj Lukáši a Karle,
15 Kč za 5 piv je něco neuvěřitelného a myslím, že se k vůli tomu vyplatí cestovat třeba z druhého konce světa. Nepobírám myšlení lidí, kteří chtějí přijít s dalšíma čtyřma kamarádama a na jeden voucher si dát každý jedno pivo. Lidi neblázněte, nediskutujte, kupte si každý 1 voucher za 15 kaček a běžte se bavit do super restaurace, kterou Stará Střelnice bez pochyb je!

Pavel

Byla zde doplněna zajímavá myšlenka ohledně uplatnění voucheru. Rád bych upozornil , že většinou může s jedním voucherem přijít vice osob a dostanou společně to co na voucheru je. ( Zkušenost z jiných akcí.)
Budu tedy rád pokud se provozovatel vyjádří k otázce, zda může přijít 5 lidí s 1 voucherem každý na jedno pivo. Dle podmínek akce by to neměl být problém.
Děkuji

Radim a spol..

Po přečtení této diskuze p.Lukáš chtěl pouze upozornit,že tento voucher lze uplatnit na jednu osobu čili v praxi to znamená,že pokud přijdete na Střelnici se čtyřmi přáteli a sdělíte servírce | číšníkovi že prosíte 5 piv a poté hned zaplatíte voucherem,tak tak takhle to nefunguje. Voucher je pouze pro jednu osobu tzn. že ti ostatní 4 lidé si pivo hradí sami. Nebojte my chytří lidé jsme to pochopili a to dobré pivečko a skvělou kuchyň s obsluhou rádi přijdeme navštívit!! :) Vaši věrní hosté :)

Míra

Prostě jeden mail znamená jeden voucher (koukal jsem na pravidla), jedna osoba může mít jeden voucher (tak to máte i vpravo v nabídce). Čili pokud si jako rodina koupíme 3 vouchery, na 3 maily, zaplatíme z jednoho účtu, tak je to v pořádku. V restauraci pak každý člověk může disponovat jedním voucherem.

Lukas

Zdravim Davide, myslím že toto se nestane. Vždycky to můžete zkusit přijít bez rezervace.

David

Aby to neskončilo tak, že lidi kteří budou telefonovat pro rezervování míst bude stále obsazeno a člověk pak ztratí chuť i na to pivo.

Lukas

Dobrý den Tomáši, voucher platí do 31.8.2011 viz podmínky na pravé straně nabídky. Voucher doporučuji přinést vytištěný a je nutno ho před konzumací ukázat číšníkovi. Můžete zakoupit pouze jeden voucher na osobu. Pokud dojde k duplicitě e-mailu nebo účtu ze kterého byl voucher zaplacen budou ostatní vouchery při finální kontrole stornovány. Jedna osoba může koupit pouze jeden voucher „Bud pro sebe nebo darovat“

Míra

Tak to je snad jedno, z jakého účtu se to platí. Rodina (může mít třeba 5 členů), má prostě jeden účet, tak si každý na jeden mail koupí jeden voucher (na to má snad právo). Jestli to platí z jednoho účtu, tak to už Vám snad může být jedno … Jen pro vysvětlení. Snad nedojde k nedorozumění, protože je to akce pro lidi, aby Váš podnik podpořila, ne aby zákazníky naštvala. Pak se to na slevomatu, a nejen zde, velice rychle rozkřikne, tak pozor na to. Váš host :-)

Tomáš

Dobrý den,
chci se zeptat zda z jednoho uctu mohu zaplatit vice voucheru?( jako mych kamaradu), a taky se chci zeptat zda jsou vouchery na jedno jméno? ( zda mi muze nekdo voucher darovat) Děkuji za odpovědi.

Slevomat

Dobrý den,
na účtu nezáleží. Důležitý je variabilní symbol. Potřebujeme, aby byl totožný s tím, co Vám přišel do mailu. Vouchery nejsou na jména, může je použít kdokoliv :). Mějte se krásně.

Tomáš

Jakou dobu prosím platí ten voucher po zaplacení?
A jak dokážeme danému číšníkovi, že máme voucher na E-mailu?

Jirka

tak si ho asi vytiskni :D

Lukas

Dobrý den jirko, ano v podminkách je uvedeno 1 voucher = 1 osoba. Bohužel 5 voucherů na jednu osobu není platný. Každý z vašich kamarádů by si musel koupit voucher pro sebe.

Jirka

Prosím o vysvětlení. voucher max. 1 na osobu? když jich koupím 5 a přijdu s 5 kamarády, tak každý máme pět piv? děkuji

Karel

Dobrý den Renáto,
voucher platí pouze na konzumaci u nás v restauraci. Akce není koncipována jako take away. Děkuji za pochopení

Lukas

Dobrý den Huberte, nutná rezervace je uvedena z toho důvodu, že číšník musí být dopředu informován o tom, že zákazník přichází s tímto voucherem. Pokud příjdete bez rezervace, není problém pokud bude volno. Ale jak říkám (nutné upozornit obsluhu na akci)

Lukas

Dobrý den Roberte, nutná rezervace je uvedena z toho důvodu, že číšník musí být dopředu informován o tom, že zákazník přichází s tímto voucherem. Pokud příjdete bez rezervace, není problém pokud bude volno. Ale jak říkám (nutné upozornit obsluhu na akci)

Renáta

Když bych si přinesla, džbán a pivka si vzala sebou, tak by neměl být problém, že ano.....

Jája

Bože … toto je fakt už stupidní :-(

Hubert

Opravdu je nutná rezervace? Byl jsem v této restauraci několikrát a vždy místo bylo.Nemám představu o přesné době kdy bych mohl přijít.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru