Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Získejte 750 Kč za 25 Kč

4,3 / 5 ZUNO BANK AG, organizační složka Praha - Nusle  (mapa) 863 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
ZUNO

Dobrý den,Michaelo, dole na konci stránky při zadávání vašich iniciálů je modře napsáno „mám promo kód“ Zde je odkaz na webovou stránku: https://moje.zuno.cz/eu.zuno.customer.origination.ui.cz/pages/common/cop_editpage.iface?OT=P&lang=CZ&ts=1377595688315

Michaela

Dobrý den, kde mám vložit číslo voucheru, když si chci založit účet online bez kurýra? Děkuji

Michaela

Dobrý den, počítají se do těch pěti plateb i platby v zahraničí? Děkuji

ZUNO

Dobrý den Michaelo,
ane je tomu tak. Do pěti plateb se počítají všechny platby v POS terminálech jak v ČR tak v zahraničí. Nezapomeňte však, že všech pět plateb musí být zaúčtováno nejpozději do 13.10.2013.

Jana

Dobrý den,

není mi z podmínek uplne jasné zda bonus dostanu i když si jen otevřu účet a nebudu žádat o úvěrovou kartu, ale jen o klasickou platební kartu k účtu. Díky.

ZUNO

Dobrý den Jano,
dle podmínek máte nárok na bonus (Bonus 1) 750 Kč pokud si u ZUNO zřídíte účet nejpozději do 8.9.2013, požádáte o debetní kartu taktéž nejpozději do 8.9.2013 a 5× zaplatíte kartou v POS terminálech se zaúčtováním nejpozději do 13.10.2013.
Pokud máte zájem o druhý bonus (Bonus 2) 750 Kč je třeba ještě požádat o kreditní kartu ZUNO a splnit potřebné podmínky. Vše podstatné jak získat druhý bonus za KREDITKU naleznete v odstavci 1.1 pís h) až j):http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-slevomat-cz-19-8-2013.PDF

Peter

Dobrý deň,
som občan SR študujuci v Čechách 6 rokov,možem si takisto otvoriť účet u Vás, Ďakujem

ZUNO

Dobrý den Petře,
pro otevření účtu u ZUNO je třeba jako občan SR předložit pas nebo občanský průkaz a dále povolení k přechodnému nebo trvalému pobytu.

Jiří Novák

Dobrý den, pokud se tu mluví o debetní kartě, je možné zažádat o její bezkontaktní variantu, nebo je nutné se spokojit „jen“ s klasickou kontaktní kartou? Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Jiří, zatím k ÚČTU bezkontaktní KARTU nevydáváme. Už se pro Vás ale chystá a pak určitě bude možné o ni požádat. :)

Kamila

Dobrý den,
dnes mi byla kurýrem doručena rámcová smlouva. Svůj účet jsem si právě aktivovala, ale nevím kdy mohu očekávat debetní kartu o kterou jsem si při založení žádala. Je možné dostat kontakt na někoho, kdo mi posléze může potvrdit, že jsem splnila všechny podmínky pro získání bonusu 750,–, který mi bud vyplacen v době od 14.10.-13.11.2013?

Jarda Komm

Bude nově vydaná debetní karta v akci k novému účtu bezkontaktní ?

ZUNO

Dobrý den, Jardo, KARTA bude ještě klasická, bezkontaktní plánujeme až na podzim. O bezkontaktní kartu si po té můžete také požádat.

Laďa

Dobrý den, je možné s debetní KARTOU platit na internetu, tzn.má karta povolené internetové platby. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, to je otázka spíše na banku. Neměl by to být problém, ale záleží jaké je nastavení karty :-)

ZUNO

Dobrý den, Láďo, s KARTOU je určitě možné platit na internetu. Nastavení karety – povolování plateb na internetu si libovolně nastavíte v online bankingu.

Rudolf

Dobrý den,
kdy bude připsaný bonus na účtě po splnění všech podmínek banky? Děkuji za odpověď.

ZUNO

Dobrý den, Rudolfe, Bonus 1 bude připsán na ÚČET v CZK bezhotovostním převodem nejdříve dne 14.10.2013 a nejpozději dne 13.11.2013.
Bonus 2 bude připsán na ÚČET v CZK bezhotovostním převodem nejpozději dne 31.12.2013.

Honza

V ceníku není uveden poplatek za vydání debetní platební karty.
Kolik teda stojí vydání debetní karty a kolik pak stojí vydání další karty po skončení platnosti té původní?

ZUNO

Dobrý den, Honzo, vydání i vedení KARTY je za 0,– Kč. Pokud skončí platnost KARTY je aoutomaticky vydána nová opět za 0,– Kč. Pokud KARTU ztratíte nebo bude poničena dřív, než ji vyprší platnost, vydání nové KARTY je také za 0,– Kč.

Kamila

Dobrý den, chci se zeptat jestli když si koupím voucher, pokud budu chtít u vás zrušit účet, budete chtít vrátit bonus zpět? A jestli, když ten voucher využiju a dále nebudu používat kartu ZUNO, ale účet budu mít pořád u vás, budete po mě žádat nějaké další používání banky nebo poplatky? Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Kamilo, v prvním případě nebudeme žádat bonus zpět. V druhém případě, užívání ÚČTU je čistě na Vás. Nepožadujeme minimální zůstatek na ÚČTĚ ani minimální měsíční obrat. Vedení ÚČTU je za 0,– Kč. Více informací naleznete zde http://www.zuno.cz/pomoc/uzitecne-informace/cenik/

Jana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na vklad na účet, zda jde i v hotovosti nebo pouze z účtu na účet.

ZUNO

Dobrý den, Jano, ZUNO nepracuje s hotovostí, takže preferujte převod z účtu na účet. Pokud tuto možnost nemáte, lze na České poště poukázat pomocí složenky typu A hotovost na účet ZUNO. Pošta poté převádí ze svého účtu na účet u ZUNO.

Miška

Dobrý den,
já bych se chtěla zeptat zda je možné si po založení tohoto účtu k vám převést svůj stávající a refinancovat úvěr. Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Miško, určitě je u nás možné refinancování úvěrů. Pro detajlnější přehled http://www.zuno.cz/uvery/refinancovani-pujcky/

Mark

Podporou GSM bankingu nemyslím Mobile banking v „chytrém mobilu“ ale službu operátora, kterou umí libovolný telefon s podporou SIM toolkit.
Vaše „máma“ to umí, co dcerka Zuno ?

ZUNO

Dobrý den, Marku, službu GSM banking neposkytujeme.

Mark

Dobrý den, podporujete GSM banking u českého operátora T-mobile ? Jaké jsou podmínky a ceny ? Děkuji

karla

dle obch.podmínek této akce se nesmí odstoupit od uzavřené smlouvy na kreditku do 14 dnů..viz:h) podá žádost o KREDITKU nejpozději do 31.10.2013, nás­ledně tato bude schválená a uzavře se ZUNO BANK Smlouvu
o KREDITCE;

  1. KREDITKU aktivuje a provede alespoň jednu bezhotovostní platbu KREDITKOU v POS terminálu a tato bude zaúčtována 

nejpozději dne 30.11.2013;

  1. neodstoupí od Smlouvy o KREDITCE do 14 dní ode dne jejího uzavření.
pavla

Dobrý den,jednou z podmínek pro splnění akce je nutná žádost o zřízení kreditky?bez té kreditky by to nešlo? :)

ZUNO

Dobrý den, Pavlo, pro splnění první podmínky je nutné založit si od nás ÚČET a zaplatit debetní kartou alespoň 5 x u obchodníka, následně vám bude vyplacena odměna 750 Kč. Pokud by jste i požádala o KREDITNÍ KARTU, pak od nás dostanete dalších 750 Kč. Pro více informací: http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-slevomat-cz-19-8-2013.PDF

Petra

škoda, vypadalo to zajímavě jen zase další poplatky. Jen jeden výběr z bankomatu zdarma pak 18Kč. No aspoň mě utvrdila moje banka, že je opravdu bez poplatků, pač za ty 4 roky co ji mám jsem neplatila ani korunu. Vybírám kdekoli a cca 3–4krát měsíčně ZDARMA.

Petr

Dobrý den, pro splnění podmínek je nutné zaplatit 5× u obchodníka, nebo se započítávají i bezhotovostní transakce formou příkazů k úhradě? Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Petře, je nutné pro splnění podmínky 5× zaplatit u obchodníka. Minimální částka není stanovena.

Petra

Zdravim Zuno,sice pisete 5 x zaplatit z uctu,ale nepisete,jaka to musi byt dohromady castka.Dekuji za odpoved

ZUNO

Dobrý den, Petro, není stanovena minimální částka. Jen 5× platba debetní KARTOU u obchodníka.

Jana

Dobrý den,
co musím splnit za kritéria abych dostala KREDITKU?
 Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Jano,
KREDITKU můžete získat jako zaměstnanec, OSVĆ nebo důchodce.
Pokud jste zaměstnaná minimálně tři měsíce, stačí doložit OP a potvrzení o příjmu ze závislé činnosti, které naleznete zde http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-potvrzeni-o-prijmu-ze-zavisle-cinnosti.pdf.
Pokud jste OSVČ minimálně 1 rok bez přerušení stačí doložit OP a potvrzení o zaplacení daně, které naleznete zde http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-potvrzeni-o-zaplaceni-dane.pdf nebo kopii a daňového přiznání potvrzenou finančním úřadem a doklad o zaplacení daně za předchozí rok.
Pokud pobíráte starobní důchod, stačí doložit OP a poslední tři výpisy z účtu, na který důchod přijímáte nebo poslední důchodový výměr vydaný ČSSZ.
Bližší informace naleznete zde http://www.zuno.cz/platebni-karty/kreditni-karta/#part4

Mike

Dobry den, jiz jsem u Vas akci vyuzil, nedavno jsem ucet z osobnich duvodu zrusil a rad bych si ho u Vas opetne zalozil. Je mozne v tomto pripade opet vyuzit tuto nabidku.Dekuji za odpoved.

ZUNO

Dobrý den, Miku, bonus v akci Slevomat můžete získat, pokud si založíte svůj historicky první účet u ZUNO.
Bod 1.1 f) podmínek akce Slevomat http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-slevomat-cz-19-8-2013.PDF

Kateřina

Dobrý den,

jak dlouhé je bezúročné období u kreditky?

ZUNO

Dobrý den, Kateřino, bezúročné období je u nás až 55 dní.

Martina Durczoková

Dobrý den,
za jeké časové období je možno odstoupit od smlouvy s Kreditkou? Je to nějak zpoplatněno?

ZUNO

Dobrý den, Martino
máte právo Smlouvu o KREDITCE písemně vypovědět i bez uvedení důvodu. Výpovědní lhůta je jeden měsíc pro Vás a začíná plynout dnem, kdy byla výpověď doručena do ZUNO.
Jste oprávněna odstoupit od Smlouvy o KREDITCE bez uvedení důvodu do 14 kalendářních dnů ode dne uzavření Smlouvy
o KREDITCE.
Zrušení KREDITKY je za 0,– Kč.
 http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-vop-kreditni-karty-cz.pdf

Honza

Mluvite opravdu o CREDIT nikoli DEBIT karte?!

ZUNO

Dobrý den, Honzo. Prvních 750 Kč dostanete při otevření ÚČTU a zaplacení debetní KARTOU 5×, ta je Vám k účtu vydána za 0.- Kč. Pokud požádáte i o KREDITNÍ KARTU máte nárok na dalších 750 Kč. Detajlnější informace naleznete zde: http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-slevomat-cz-19-8-2013.PDF

zuzana

dobrý den, od jakého věku je možné mít tento účet? lze již od 15 let? děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Zuzano, ÚČET si může založit každý, kdo dovršil 18 let.

Libka

Dobry den,
vyuzila jsem v minule akci a jsem spokojena.Ucet pouzivam s kartou v obchode misto penezenky.A ne­zaplatila jsem jim zatim ani korunu. Diky ZUNO! iSLEVOMATE. :)

ZUNO

Dobrý den, Libko, těší nás vaše spokojenost.

Michal

Zdravím,
v textu slevy píšete: „750 Kč, když zaplatíte aspoň pětkrát KARTOU a splníte podmínky akce“, chtěl bych se zeptat jaké jsou zmíněné podmínky akce? Jsou nějaké poplatky za platbu kartou? Díky za odpověd

ZUNO

Dobrý den Michale, poplatky za platbu debetní kartou nejsou žádné. Informace k podmínkám naleznete zde: http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-slevomat-cz-19-8-2013.PDF

Marek P.

Využil jsem předchozí akce a jsem velmi spokojen. Účet si vedu jako spořicí prasátko, neplatím ani kačku a ještě mi přičítají úroky :-) Díky, ZUNO!

ZUNO

Dobrý den, Marku, jsme rádi, že jste spokojen.

Pavel Š.

Ještě jden dotaz:
v podmínkách akce se píše, že voulcher může být zakoupen od 19.8. do 31.8. – na slevomatu běží odpočet do konce akce jen do konce dne 21.8. – na které straně je chyba?

ZUNO

Dobrý den, Pavle,
31.8. je uvedeno v podmínkách pro případ, že bychom akci prodlužovali. Aktuálně platí termín 21.8. jak je uvedeno na Slevomatu.

Pavel Š.

Dobrý den,
mám vedený účet u ZUNO, rád bych tuto akci na slevomatu doporučil dalším známým. Mám nárok na odměnu jako Doporučitel? Jakým způsobem ji případně uplatňovat?

ZUNO

Dobrý den, Pavle,
odměnu jako doporučitel můžete získat v rámci myFRIENDS PLUS. V tom případě zadává doporučený při otevření účtu promokód této akce a také získá odměnu jako doporučený, pokud splní podmínky.
http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-myfriends-plus-podminky.pdf
Pokud si někdo koupí voucher z akce Slevomat, zadává při otevření účtu promokód této akce a již nelze zadat promokód akce myFRIENDS PLUS.
Akce nelze kombinovat.

Lukáš Prchal

Dobrý den,

Je možno smlouvu podepsat jinak než přes kurýra?

ZUNO

Dobrý den, Lukáši,
můžete navštívit naši ZUNO ZÓNU http://www.zuno.cz/o-nas/zuno-zony/
nebo vše online bez kurýra
 http://www.zuno.cz/stante-se-klientem/

Mirek

Zuzano, všechno je v podmínkách. Poplatky nejsou žádné, pouze za dva a více výběrů z bankomatu v měsíci je nějaký poplatek, první výběr je zdarma (bankomat Raiffeisenbank). Vedení účtu je zdarma, zrušení účtu je taky zdarma ;-)

Julie Kařízková

Dobrý den, účet u Zuno již mám, ale nemám zatím kreditní kartu – bylo by možno použít pouze na ni? Děkuji za odpověď.

ZUNO

Dobrý den, Julie, akce Slevomat se vztahuje na založení nového ÚČTU a zažádání o KREDITNÍ KARTU. Bohužel jen na KREDITNÍ KARTU to možné není. Detajlnější informace naleznete zde: http://www.zuno.cz/global/documents/zuno-slevomat-cz-19-8-2013.PDF

Zuzana

Dobrý den, zajímalo by mě, jaké budou platit poplatky pro tento účet, kde je možno vybrat z bankomatu, jaký je poplatek za vedení účtu, co když budu chtít účet zrušit?

ZUNO

Dobrý den, Zuzano, založení, vedení ÚČTU i jeho zrušení je za 0 Kč, ÚČET se zruší prostřednictví našeho callcentra. Výběry z bankomatu jsou zvýhodněné u Raiffeisen, kde první výběr v měsíci máte za 0 Kč, následné za 18 Kč. Více informací naleznete zde: http://www.zuno.cz/pomoc/uzitecne-informace/cenik/

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru