Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Wellness pobyt v boutique hotelu FIS Jasná****

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Hotel FIS Jasná**** Nízké Tatry - Slovensko (mapa) 25 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Lenka Světiková

Dobrý den, děkuji za odpověď. Chtěla bych pokoj s vanou. Mají vanu i izby Deluxe, nebo pouze apartmán Deluxe? Nebo nemáte vanu v žádném z těchto pokojů?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý deň ešte raz pani Světilková, každá izba má vaňu.

Lenka Světiková

Omlouvám se za přepis, né v „hotelu“ ale v apartmánu.

Lenka Světiková

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak je to na pokojích „Deluxe izba“ a „Jednospálňový Deluxe apartmán“ s koupelnami. Zda je zde pouze sprchový kout či vana.
V nabídce se uvádí, že za příplatek 30 euro je možné po předchozí rezervaci ubytování v hotelu. Jednalo by se o „Jednospálňový Deluxe apartmán“ nebo „Dvojspálňový Deluxe apartmán“ ? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý deň pani Světilková, ubytovanie je v dvojlôžkových izbách DELUXE pre 2 dospelé osoby. V prípade, že si želáte rezervovať jednospáľňový apartmán DELUXE, je to možné za doplatok 30€/pobyt. Dvojspáľňový apartmán DELUXE je určený pre 4 dospelé osoby a preto je v tomto prípade potrebné zakúpiť si 2 kupóny na pobyt.

Týna

Dobrý den, rádi bychom jeli ve třech, je možné zakoupit voucher pro dvě osoby a na místě doplatit za třetího? nebo je možná přistýlka? děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý deň pani Týna, kupón je možné zakúpiť pre 2 dospelé osoby, v prípade tredej osoby je možné doplatiť prístelku na mieste. Cena závisí od veku osoby a počte nocí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru