Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1990 Kč za efektivní bělení zubů přístrojem Beyond Polus. Zářivý úsměv během chvilky a bez bolesti se slevou 73 %.

4,3 / 5 Smile Dental Plzeň  (mapa) 113 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michaela

Dobrý večer, ráda bych se zeptala, zda je možné, když podstoupím bělení, si u vás nechat předělat i plomby, které budou mít po zákroku jistě jinou barvu.

MUDr. Petr Zvolánek

Dobrý den,

samozřejmě není problém domluvit se i na předělání výplní.

Gábina

Dobrý den!
Voucher jsem si už koupila, ale právě jsem se dočetla, že provádíte u Vás na klinice i metodu bělení Deep Bleaching, která má větší efekt než tato a provádíte ji ještě levněji a to za 7000,–. Pokud podstoupím bělení, raději bych podstoupila samozřejmě to účinnější, ale nevím zda je to také jednorázová záležitost, jako u Beyond Polus nebo bělení a dostavení výsledku trvá vícero dní? Vím, že jasně uvádíte, na které bělení je tento voucher určený, ale i přesto se ptám, zda by byla možná výměna bělení. Ale osobně raději také upřednostním bělení, které je jednorázové, na domácí nošení nosičů s gelem po delší dobu nejsem dost zodpovědná. Děkuji za odpověď!

MUDr. Petr Zvolánek

Dobrý den,
Deep bleaching je kombinované bělení, které je založené na ultratěsnících nosičích, se kterými bělíte doma 14 dní a poté jsou zuby po dobu 40 minut doběleny v ordinaci. Výměna je možná pouze s doplatkem. Zavolejte si k nám na kliniku a domluvíme se.

Sandra

Dobrý den, mohu se zeptat o kolik odstínu jste schopni zuby vybělit za tuhle kůru kterou nabízíte na slevomatu? Je to také možné až o osum odstínů jak píšete na Vašich stránkách? Předem děkuji za odpověď.

MUDr. Petr Zvolánek

Dobrý den,
záleží na výchozí barvě zubů. Samotné bělení je velmi individuální záležitost. Pokud byste nebyla spokojená s výsledkem, provádíme na naší klinice jako jediní v České republice deep bleaching, nejúčinnější bělicí systém na světě, který každému pacientovi garantuje barvu B1, nejsvětlejší barvu VITA vzorníku, tedy podle klasického VITA vzorníku vybělení o 15 odstínů.

Pavlina

Dobry den,
pouzivam denne belici pastu od fy Crest, ktera obsahuje 0,243% sodium fluoride. Tak jsem se chtela zeptat, zda bych mohla toto osetreni podstoupit.. Jde mi o to, jestli nemuzu mit tou pastou nejak narusenou sklovinu, ktera by pak „nevydrzela“ :o)
Predem dekuji za odpoved.

MUDr. Petr Zvolánek

Dobrý den,

bělicí pasta Vám zuby určitě nenaruší a bělení Vám zuby v žádném případě nepoškodí.

Lenka T.

Dobrý den,
chtěla bych se dotázat, zda-li by nebyla nejprve vhodná konzultace se svým zubařem (případně s Vámi), jestli je pro mne bělení zubů vhodné. Mám „slabší“ sklovinu a obávám se, aby bělení něco nezkazilo. Mám dokonce „nastavený“ přední zub, tak aby výsledek nebyl ještě horší, než lepší :)

Předem děkuji za odpověď.

MUDr. Petr Zvolánek

Dobrý den,

není problém domluvit si se mnou konzultaci. Zavolejte mi a domluvíme se na pondělí, abyste stihla konec akce. Bělení Vám sklovinu určitě neponičí. Výsledek určitě horší nebude, ikdyž máte dostavený přední zub.

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je bělení zubů bolestivé pro citlivé zuby, bělím občas silikonem s gelem, který se aplikuje v takových " injekcích", měla bych to tam mít přes noc, ale kvůli citlivosti to smím mít pouze 2hod. Bělení bych podstoupila, ale bojím se . A ještě dotaz, co na bělení sklovina, slyšela jsem, že se bělením tenčí a ničí. Díky za odpo. Eva

MUDr. Petr Zvolánek

Dobrý den,

citlivost je velmi individuální. Během bělení zuby většinou vůbec citlivé nejsou, ovšem po bělení mohou být několik hodin citlivé. Předpokládám, že doma bělíte 16% karbamid peroxidem, to odpovídá 5–6% hydrogen peroxidu. Gel, kterým bělíme zuby obsahuje 35% hydrogen peroxid. Je pravděpodobné, že zuby budete mít po bělení citlivé, ale opravdu ne déle než několik hodin.
Bělení nemá na sklovinu žádný negativní vliv.

Radka

Dobrý den,
je v ceně zahrnuta i dentální hygiena.
Děkuji. Hezký den.

MUDr. Petr Zvolánek

Dobrý den,

v ceně je zahrnuto očištění zubního kamene v místech, kde by bránil bělení zubů, především na předních zubech.

Evel

Dobrý den, to by se musela vyměnit korunka za bělejší asi, že ano?

MUDr. Petr Zvolánek

Dobrý den,

ano, pokud si vybělíte zuby, je někdy potřeba vyměnit stávající korunku za světlejší.

Ilona Soukupová

Dobrý den,
chci se zeptat, zda tato metoda odstraní i zubní kámen.
 Díky

MUDr. Petr Zvolánek

Dobrý den,

žádné bělení neodstraňuje zubní kámen. Zubní kámen Vám odstraníme sami před bělením, je to součástí bělení.

Radek

dobrý den, rád bych se zeptal, pro koho není tato metoda bělení vhodná (obnažené krčky zubů) a jak bude reagovat na bělení bílá plomba zabarvená dle stávající bělosti ostatních zubů?

MUDr. Petr Zvolánek

Dobrý den,

plomby, korunky ani fasety žádné bělení nevybělí. Bělení je vhodné skoro pro každého, obnažené krčky zubů se před bělením překryjí fotokompozitní pryskyřicí. Pacientům s obnaženými krčky může bělení způsobit dočasné zvýšení citlivosti zubů, trvající až jeden den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru