Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

85 Kč za DVA poctivé domácí hamburgery s hranolky. Prožijte čelistní rozkoš s 50% slevou!

4,3 / 5 Pizzerie - Per La Gente Brno  (mapa) 1 278 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ondy

Mne sa s týmto podnikom spája jedna zlá skúsenosť, a to keď sme sa tam v decembri zastavili s kamošmi v rámci Tour de Beer. Naším cieľom bolo za jeden večer obehať čo najviac hospod a v každej si dať jedno pivo. Ako pamiatku sme si chceli odkladať účtenky, ale keď sme si ju vypýtali v Stáji, tak sa na nás pani pozrela ako na vrahov a precedila pomedzi zumy že „to tady nevedeme“…

Ondy

Tým samozrejme nechcem povedať, že si voucher nekúpim. Navyše ak sa medzitým zmenil majiteľ, tak je to len dobre :-)

Petr

Ve stáji jsem nikdy problém neměl. Naopak. Obsluha arogantní nebyla ani jednou a vždy stíhala parádně. Ale je to prostě spíš pivnice s pořádnýma stolama, tak to možná někomu připadá špinavý.. Někteří by možná radši sterilní kavárničku.. A hlavně mají výborný pivo. A hambruger jsme už měli a byl výbornej.
Co mi vadí je, že tam bývá docela zakouřeno.
Slečny navíc můžou ocenit ochucený piva. :-)

L

Moc díky, i za to info o kouření.L

Luďas

Zdarec všeci. Tak to tu čtu a nésem z toho na větvi. Písnite někdo, jak to tam teda je s tó obsluhó a stolcema :) kdo ste to prubnuli. díky

Martin

Do Staje chodime celkem casto, hlavne kvuli vyberu piva. I kdyz byva narvano, obsluha vcelku bez problemu stiha, vubec neni arogantni, v tom shonu s Vami prohodi i par slov, ohledne piv treba. Jidlo jsme si tam davali jen poskromnu, jen neco k pivu, ale toto jidlo bylo chutove na dobre urovni. Zakoureno docela byva, to je problem kazde hospody, my jsem vsichni nekuraci, a taky nam to trochu vadi, ale pokud se nepletu tak uplne vzadu maji nekuracky salonek, ale to si nejsem jisty. Kdyz jsem videl tuto nabidku, tak jsem nevahal a vzal jsem vsech 10 voucheru, protoze ti, s kterymi do Staje chodim, nemaji ucet na Slevomatu.

Eliska

Do Staje semtam zajdeme – jednak to tam mame blizko:), taky maji skvely vyber piv „mensich pivovaru“..tudiz nekonci na Starobrnu a Plzni, ale clovek mam moznost ochutnat taky neco jinyho (teda az na to ochuceny „damsky“ pivo, to je riadny humus:D). A prostredi jak uz bylo psano – pivnice, kdo chce do skrobene restaurace, patrne do Staje nepujde, ale pro nase potreby posedet u pivka naprosto idealni…zakoureno byva dost, ale to uz tak holt je, vzadu je sice salonek s par stoly, ale jako extra nekuracky mi nepripada, taky jsou tam ty cigara pekne citit. Ale chodime na pivo a ne do divadla:), takze se to prezit da. A na obsluhu muzu jedine: palec nahoru:))

Karel

Za noveho majitele jsme tam jeste nebyli, ale obsluha udajne zustala stejna. Bohuzel, prave ta je to nejhorsi co v cele hospode je. Zkusenosti s nimi mame spatne, neprijemni, arogantni, pomalu jako bychom je otravovali, ze neco chceme. az se nauci chovat nebo tam uz nebudou pracovat, pak se tam pujdu kouknout.

Petr L.

Dobrý den, mám dotaz: je možné si ty hamburgery objednat bez cibule?

Pivni staj

Dobry den, samozrejme Vam hambace pripravime podle Vasi chuti!!!

suzanne

dovolim si taky souhlasit s Petrou, i kdyz ja soudim jen z jedne navstevy (ktera byla tak priserna, ze jsem se tam uz nikdy nevratila). Opravdu neprijemne, spinave prostredi, zkusenosti s obsluhou naprosto katastrofalni, a jidlo nic moc. Ale uz je to asi rok, takze veci se mohly zmenit.

bounick

Byl jsem ve Stáji letos. Obsluha byla příjemná a na to, že bylo narváno až po strop, stíhali bravurně. Dal jsem si tam žebra. Chuťově paráda, jedny z těch lepších, ale kvalita masa teda bídná. A že to je špinavé prostředí? Je to pivnice(!) ze dřeva (stoly, lavice, židle, bary) a to nikdy nebude vypadat jako restaurace 5*. Mně se to prostředí naopak celkem líbí.
Voucher beru, možná i 2×!

Lenča

Dobrý den, platí 300 g pro oba hamburgry?

Pivni Staj

Dobry den,300 g plati pro jeden hamburger s hranolkami,tudiz 2 hambaci 600g.Hezky den Pivni Staj

Petra Beřichová

Velmi ráda bych sem hodila nějaký pozitivní koment, ale bohužel nemůžu. Tahle hospoda je naprosto příšerná. Stará, špinavá, smrdí. Jídlo je hrozné, obsluha líná a protivná. Poté, co jsem jednou čekala hodinu dvacet na jídlo, které bych si doma uvařila za deset minut s jedním prstem v nose a číšník mi na mou stížnost odvětil „hm, už, už… on tady kuchař nic neměl, tak si šel nakoupit“, s výrazem, jak neskutečně ho obtěžuju, už mi fakt jen hrůzou vstávaly vlasy na hlavě. Tenhle kupon nikomu nedoporučuju.

hghg

Hm… tak to teda děkuju. No, asi si to nechám zabalit a hned vypadnu.

Jiří

To jsou kecy! Normální steakáč, kterých je na veveří dost :-) Kdo chce nóbl restauraci a né pivnici, ať si jde jinam ;-)

Jary

paní chytrá podle mě vlastní nějakou tu restauraci a tak ví, že provoz podniku je úplná brnkačka. taky je asi hodně objektivní hodnotit podnik po jedné návštěvě. my sem s přáteli chodíme často a naopak atmosféra je tam přesně taková, jakou od pivnice očekáváte a většinou se vám jí nedostane. dobré jídlo a pivo, příjemná obsluha, čisto atd.

Andrea

My máme s touto pivnicou len výborné skúsenosti a jediné čo nás mrzí je to, že sme ju neobjavili už dávnejšie. Chodievame tam veľmi radi a podľa mňa je obsluha je skvelá. Môžem len a len doporučiť!

Pivni Staj

Dobry den,od ledna 2011 novy majitele,s provozem puvodni pivnice,nema dnesni STAJ nic spolecneho.Prijdte se sami presvedcit,budeme se tesit na vasi navstevu.Hezky den Pivni Staj v novem kabate :)

Petra Bedřichová

S do nebe volajícím alibismem typu „ale ono je to těžký, vést hospodu“, jste u mě fakt na špatné adrese, drahý Jary. Všechno jde, když se chce, ale tady se evidentně nechtělo absolutně nikomu. Kdo podnik vést neumí, ten by to raději vůbec dělat neměl, místo aby na stížnost zákazníka, že to u něj vypadá jako v kurníku, odpovídal „tak si to zkuste sama“.
Á propos, ve Stáji jsem byla asi čtyřikrát, pokaždé hlavně kvůli Svijanům, které se tam přece jenom vždycky točily dobré (ačkoli jsem je tam dostala v prasklé sklenici, která byla po mém upozornění umyta a vrácena zpět do provozu – haha, zajímalo by mě, komu se tam pak rozpadla v ruce), ale ani to mě po katastrofální zkušenosti s jídlem a obsluhou nepřimělo ještě někdy se vrátit.
Je ale pravda, že to bylo před Novým rokem a jak vidím, změnil se i jídelníček. Třeba je to teď vážně lepší.

Martin

Dobry vecer, chtel bych se zeptat jak dlouho tato nabidka plati, respektive do kdy nejpozdej muzu uplatnit svuj voucher.
Dekuji za odpoved

Martinovi oči

Platnost voucheru:
od 19. 4. 2011 do 31. 7. 2011

Barůn

Dobrý den,
je nutné si telefonicky (nebo jakkoliv jinak) rezervovat stůl?
 díky:)

Pivní Stáj

Dobry vecer, URCITE je lepsi zavolat a rezervovat si stul pac byvame vcelku plni!!!

Palacinka

a ze to zabaleni se teda neco plati?

Pivní Stáj

Dobry vecer, hambace balime do menu boxu-1ks 10,– takze 1voucher-2hambace 2 menu boxy!!!

Tom

Dobrý den, v sobotu 30.4. máme akci a šlo by se domluvit, že bych těch 10 poukazů využil najednou, odběr mezi 13–14h samozřejmě bych to jídlo potřeboval nějak zabalit, to zabalení je v ceně nebo se doplací ?
Děkuji
 Tom

Pivní stáj

Dobry den, samozrejme by jsme Vam hambace pripravili, jenom by jste se musel zastavit treba den dopredu a prinest vouchery!! Hezky den Pivni Staj

Tom

O.K. to samozřejmě není problém, jen jsem se díval že máte oteřeno až od 15 h takže v tu sobotu toho 30.4 by jste mi to teda nachystali na tu cca. 14 h ?

A zabalení je teda v ceně, samozřejmě vouchery a přesný počet kusů bych se domluvil v tom týdnu dopředu a zastavil bych se osobně…

 Děkuji

Lenča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká máte ovocná piva a kolik stojí? Děkuji za odpověď.

Pivní Stáj

Dobrý den,ovocná piva máme:Jahodové,Ma­linové,Bezové,Les­ni směs,Černý Rybíz a stoji 25 Kč 0,5L vice na www.Pivnistaj.czHezký den Pivní Stáj

nirvanas

Dobry den,mohu se zeptat proc mate v jidlenim listku Hambac 300g za 85 kc?? Kde je potom ta sleva?dekuji http://www.pivnistaj.cz/jidelak_pivnice_brno_salonek_tepla_jidla.html

lukas

staci citat :)
85 Kč za DVA poctivé domácí hamburgery s hranolky. Prožijte čelistní rozkoš s 50% slevou!

teda 2*85=170 a 50% zlava z 170 je 85 :)

nirvanas

Nevim zda jsem to spatne pochopila ale dostanu za to 2 jídla? nebo pouze jeden talir a na nem 2 hamburgery a jedny hranolky.Diky za vysvetleni

Tereza

2 jídla

nirvanas

tak to je supr beru rovnou 2 :)me to po ranu moc nemysli

Petr

Chtel bych vyuzit slevu jiz dnes (14.4.), ale platnost akce je az od 19.4. Je to mozne nebo datum od 19.4. je striktni. Dekuji za odpoved

huhuhu

Osobně se domnívám, že avizované datum je směrodatné. Pokud by Vám bylo vyhověno, pravděpodobně by vznikl precedens, mající za následek chaos v obchodním plánu (což lze logicky odvodit).

Pivní Stáj

Dobrý den,bohužel to není technicky možné,v tuto chvíli pouze za bežnou cenu.Hezký den Pivní Stáj

Libor

Taky bych se chtěl zeptat, z jakého masa je ten burger. Díky za odpověď.

Libor

Aha už to vidím, na stránkách restaurace píšou hovězí, tak snad to bude ok.

Pivní Stáj

Dobrý den,maso je hovězí falešná svíčková.Hezký den Pivní Stáj

macek

Milý huhuláku.. jestliže si nepamatuješ číslo ani nevíš kde máš svůj mobil… tak tomu se říká alzheimer .. a je dobré s tím něco začít dělat… jinak tvoje „stará“ by zase měla dělat něco s tebou… nejlépe vyměnit doporučuji… říkat někomu s kým žiju stará… je fakt frajeřina… funguje to tak.. že nesebevědomí muži si myslí,že tímto ohromí a stanou se z nich chlapáci.. opak je pravdou.. jsou to jen chudáci,kteří mají se sebou problém.. Ještěže nemám kolem sebe takový chudáky.. a tvou „starou“ upřímě lituju! :)

huhulak

Nemilý macku… lidský mozek je uzpůsoben tak, aby si pamatoval prioritní záležitosti a pamatuje si i emocionálně silné. Krátkodobá a dlouhodobá paměť je individuální a závislá na mnohých faktorech. Já si například pamatuji, kde a kdy v posledních pár týdnech leželo nějaké smítko, poněvadž nemám rád nepořádek. Kdežto o mobilu si v paměti nevedu záznamy, poněvadž mobil není alfou a omegou mého života. Je to jen kousíček plastu, který velice často přesouvám v prostoru a čase, bez systému. Prakticky ho nepoužívám k účelu, pro jaký byl stvořen. SIM kartu mám novou s číslem, které není snadné si zapamatovat (což mám ověřeno i z jiných zdrojů). Číslo není pro mě důležité, poněvadž ho nepotřebuji znát a kvůli jedné objednávce hamburgeru se ho učit nebudu. Najdi si např. na wikipedii význam termínu alzheimer… Budeš udiven, co nového se dozvíš a jsi-li soudný, již nikdy nevypustíš blábol, který si vypustil. Dále: výraz „stará“ není nikterak hanlivý a používá-li se v dobré víře, uživatel toho slova a adresát, s ním nemají žádný problém. Já jsem pro svoji „starou“ taky „starej“. Oslovujeme se tak někdy a jedná se o zažitý „terminus technicus“. V našem cítění to znamená mírně majetnický a familiérní oslovovací termín. Ona patří mně a já jí. Většina mladších oslovuje svůj protějšek „mladá“. Já jsem starší a nemáme žádný problém oslovovat se jako „stará“ starej". Takže svá doporučení si nech pro sebe a svoji (zde si domysli). Ty nejsi já a pokud máš problém s výrazy, které jsou běžné, ale nekorespondují s tvým náhledem na svět, měl by si dělat TY, něco se sebou. :)

kuba

Slevomat by mel pro vas udelat slevu na kaviarove tousty :D

N.

Nechápu, co je tak těžkého na zapamatování devíti číslic. Možná místo toho, aby ses doma nudil (a z nudy tady neustále otravoval hloupými připomínkami), by sis mohl paměť trochu trénovat.

huhulak

A v tom je ten problém, v tvé nechápavosti a odborné nezpůsobilosti adekvátně vyhodnotit gro problematiky.

huhulak

Pokárání Slevomatu:
Chci Vás jen upozornit, že systém zasílání sms při objednávce, je pro mě značně otravným faktorem.
Své číslo si nepamatuji a mnohdy ani nevím, kde mám mobilní telefon. Takže teď si nemohu hamburgery objednat a musím čekat, až se vrátí stará domů a nadiktuje mi mé číslo.

Tereza

Kdyby si o ty hamburgery stál, tak si ten telefon najdeš:D

huhulak

Telefon mám a už jsem si zjistil (přes příbuznou) číslo. Takže pravděpodobně už nic nebrání zrealizování objednávky. Ale ten hambáč není kdovíjaké terno, takže i kdybych číslo neměl, tak mě nic nebolí. :)

slevomat

Dobrý den,
pokud u nás budete objednávat více, nebudete muset číslo zadávat, od určitého počtu objednávek číslo již neuvádíte ,–)

Věra

Dobrý den, jen drobný dotázek. Když si budu chtít jídlo odnést domů (pro malé děti to není vhodné prostředí) mám zavolat předem nebo jak dlouho cca budu čekat na přípravu? Moc děkuji.

huhuhu

Podělím se s Vámi o svoji zkušenost. Jednou jsem si koupil slevu na pizzy a chtěl jsem si je vzít domů, takže jsem předem zavolal a měl je už nachystané. Jen vyzvednout, bez čekání.

N.

A mě se zase stalo, že jsem si takhle koupila slevu (taky na pizzu) a když jsem si ji chtěla vzít domů a volala jsem tam, tak mi řekli, že nemůžu. Takže jsem tam musela přijít, objednat si a až to přinesli, tak si nechat zabalit. Nechápu to…

huhuhu

Možná jste měla mluvit přímo s šéfem a né s nějakým druhořadým blbem. Já osobně bych si stěžoval.

N.

Na druhou stranu to docela chápu – snaží se vydělat na nápojích, které si člověk k jídlu objedná.

huhuhu

N: a jen blb jim dá vydělat na nápojích, pokud si jde jen pro pizzu. :)

Ondy

To velmi „ceskoslovensky“ sposob zmyslania ;-)

Pivní Stáj

Dobrý den,telefonicky lze objednat po nahlašení čísla woucheru,abychom se vyhnuli případnému nevyzvednutí jídla.Hezký den Pivní Stáj

Eva

„pro malé děti to není vhodné prostředí“…tak především to jídlo není vhodné pro malé děti :D

huhuhu

Eva: a co jste tím chtěla naznačit? To ví přece každý, že to není vhodné jídlo pro děti.

Helba

Eva: Přesně to samé sem chtěla napsat :D

huhuhu

Ještě otázka: co je v tom hambáči za maso? Nejedná se třeba jen o „karbanátek – polotovar“ z různorodého mixu?

Pivní Stáj

Dobrý den,maso v hambáči je hovězí z falešné svíčkové,žádný polotovar,maso je vždy ráno čerstvě pomleté.Pivní Stáj

huhuhu

Technická:
Je ten hranolek nebo ta hranolka?
Já si myslím, že je správně ta hranolka. Pak nechápu, proč se píše -hovězí hamburger s hranolky- a né -hovězí hamburger s hranolkami-
Jinak voucher si koupím 2×. Vypadá to celkem dobře.

Klárka

nevím proč, když si nejsi jistá/ý, jak se nějaké slovo skloňuje, přidáváš hned svůj kritický komentář. Já CHÁPU, proč se píše hamburger s hranolky. Hranolek, m., 2. p. hranolku.

huhuhu

Když nevíš, tak neprndej. :) Již jsem si našel v pravidlech, co je správně a zde jsem napsal pouze proto, abych se dozvěděl, jak tomu ve skutečnosti je. Nádech kritiky sloužil co by „zvýrazňovač atraktivity příspěvku“.

Barůn

http://priruc­ka.ujc.cas.cz/

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru