Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

295 Kč za ŠEST párů unikátní „nadprsenky“ pro krásnější ňadra. Pozvedněte své přednosti i sebevědomí se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ivuše

Zajímalo by mě, jak vypadají muži, co sem píší ty svoje rozumy… Zřejmě si ani nepřipouštějí, že si taková udělátka my ženy nemusíme kupovat kvůli nim, ale kvůli sobě. Vsadím se, že kdyby potkali ženu, která bude nositelkou Be Up, tak se za jejími ňadry otočí s otevřenou pusou a se zájmem v očích.

Natali

dobry den, mela bych zajem o tuto slevu, ale ziji mimo CR, je moznost zakopuit ted na dobirku tak aby zbozi bylo zaslano az v terminu kdy dorazim do cech? zhruba koncem kvetna?dekuji

BeUP.cz

Dobrý den, samozřejmě to lze.
zaplaťte tedy voucher a až budete v Čechách tak si objednejte přes www.beup.cz. Máte na to čas do konce června, kdy voucherům vyprší platnost. Případně se domluvíme později, podstatné je ale zakoupit voucher do dnešní půlnoci.

Stress

Dlouho jsem nenapsal do diskuze, pac me vyrobek neoslovil. Nicmene dnes Vas vsechny( myslim zeny) prosim, nekupujte si tyhle blbosti. Vzdyt kazdej je svym zpusobem krasnej i bez techdle vymozenosti, ktere se beztak delaj jen aby zase nekdo mel na cem vydelavat…

Hanča

Uff, že by taky lítostivý typ:-(), akorát, že bez vlivu na zlomené stéblo trávy… hi, hi
S tím Stressem jste to fakt zaválel. Je vidět, že máte bohatý slovník.

kuk

Hanča: jste zmatená a velmi dezorientovaná osoba… Není divu. Svět je zvláštní a komplikovaný. Není snadné se v něm vyznat…

Mountbatten

Pisete, ze sedi velikostem A-E. E-cka jsou ale v zasade celkem mala prsa, nebo prumerna.
Podle ceho, prosim, urcujete velikost?
Podle spravneho mereni/volby podprsenek (viz tabulka c.1: http://www.spravnapodprsenka.cz/images/200000197-c3946c48e2-public/Tabulka+velikost%C3%AD+podprsenky.png )
Nebo podle trebas teto tabulky c.2?: http://www.tabulkavelikosti.cz/podprsenky

BeUp.cz

Dobrý den,
jedná se o orientační velikosti. Jde o to, že si je můžete přizpůsobit podle sebe, případně plavek nebo šatů.
Pokud se podíváte do galerie tak uvidíte, že pokud beup nebudte upravovat, tak udrží i velká ňadra.
viz: http://beup.cz/be-up-praxe.php

Irča

To je úžasný, jak jsou najednou všichni tolerantní a všechna povolená prsa jsou vlastně sexy :-)
Až půjdu po ulici s mou velikostí D-E bez podprsenky, určitě se budu cítit „přirozeně sexy“ :-) …to už nemusíme používat vlastně ani žiletku, vždyť bobr v podpaží je taky přirozenej. To jsem se zase pobavila…
Přijde mi to jako fajn nápad a rozhodně si tím spousta holek zvedne sebevědomí a hlavně si konečně budou moct vzít to super tričko, který se jim válí doma, ale bez podprsenky to nevypadalo nejlíp.

kuk

Když dojde na to nejdůležitější, což je sex, kvůli kterému se všichni snaží vypadat cool a symetricky, jistě budou přijatelnější přirozená prsa s „nesrovnalostmi“, než nalepené fólie na prsou a velebobr řezající jazyk. Bobr se likviduje proto, že v pravěku orální sex nebyl provozován, dnes se lidské otvory využávají tak rozmanitými způsoby, že lidský rozum nad tím zůstává stát a pokrývky genitálií jsou vyrobeny z různorodých materiálů, které mohou bobra velmi tlačit a potit.

kuk

Ahá, řeč byla o bobru v podpaždích. Je jasné, že současné trendy diktují povinnost bobra v podpaždích eliminovat a téměř všichni se tím řídí. Neznám však trend, který by nařizoval likvidovat přirozené tvary prsou nějakými nástavcemi či formami.

Tomáš

A nenapadlo tě třeba, že někdo se prostě chce jen dobře cítit? Prostě mít dobrý pocit, že vypadá lépe? Chápu, že pro tebe je asi nejdůležitější věcí sex (jak si ostatně napsal), ale věř, že lidé chodí ke kadeřníkovi primárně proto, že prostě nesnesou nosit dlouhé umaštěné vlasy. Denně se myjí ne proto, že chtějí sex, ale proto, že prostě nechtějí smrdět :-D Prostě se jen chtějí cítit lépe, než kdyby to nedělali. A stejné je to s podprsenkami nebo třeba s nadprsenkami jako je Be-up. Nemusí je nosit, stejně jako se nemusí mýt. Prostě je nosí proto, že se chtějí cítit lépe.

kuk

Tomáš: to je od Tebe ale velmi zcestná úvaha… V žádném případě lidem nezazlívám to, že se chtějí cítit dobře. Jsem pouze poutník, který se snaží mezi lidi rozsévat prozřetelnost. Jakmile člověk prozře a začne si vážit svého těla a pochopí princip bytí, tyto berličky v podobě umělohmotných udělátek mu příjdou zbytečné a byznys na nich postavený a na lidském pokrytectví, nechutný. Umaštěné dlouhé vlasy stačí umejt ve vodě a mýt je tak často, jak často jsou umaštěné. Zde se jedná ale o něco jiného. Umaštěné vlasy mohou být bohatým zdrojem bakterií a mikrobů, magnetem na ně. I proto má člověk tendenci si je mýt. V psyché jsou tyto pudy zakořeněny velmi hluboko a většinou se jedná o podvědomou záležitost. Nechápu, proč srovnáváš základní hygienu s aplikací umělých udělátek deformujících část lidského těla. Ano, deformujících. Pokud je něco přirozené a člověk tvar přirozenosti mění, nejedná se o formaci, ale deformaci. Sex je nejdůležitější věc nejen pro mě, ale pro celý živočišný druh, kterým je člověk. Vše je o pouze o sexu a to je smyslem života.

Petra

Jen by mě zajímalo, jak se poutník jako Vy vůbec dostane k této diskuzi :-D

Tomáš

No zcela zjevně máš „poutníče“ velmi zajímavý pohled na svět a jsem rád, že se spolu na něm neshodneme. Jsem moc rád, že žiji ve zemi, kde nám někdo jako ty tento náhled na svět nemůže nadiktovat. Rád si jej poslechnu či přečtu, ale to je asi tak vše.

Více to komentovat nehodlám, protože to je diskuse úplně někam jinam.

Hanča

Výkuk, vlastně on (nebo ona?) si říká kuk, je diskutérem na mnoha dalších stránkách Slevomatu a tak silně pochybuji, že při stráveném čase v rámci těchto neplodných diskuzí ví, co to je sex, natož atraktivně vypadající žena.

kuk

Petra: Občas při své pouti je konfrontace s internetem nevyhnutelná.

Tomáš: Já naopak ve svých příspěvcích postrádám zajímavost. Jsem rád, že Vy tam nějakou vidíte.

Hanča: Vážená ženo, s tím mnohem trochu přeháníte. Sex se dá provozovat i na křesle u počítače. Zkuste to vyzkoušet a pozbydete skeptičnosti. Zkuste do svého myšlení zakomponovat i matematiku. Mých příspěvků je na Slevomatu jen několik, píši rychle a přemýšlím též… když si všechno sečtete a ještě trochu přičtete, výjde Vám, že má aktivita na tomto serveru je po celou dobu mé působnosti je několikaminutová. Takže zpátky do školy, ženo. :)

Hanča

Je mi vás fakt „upřímně líto“.
Přeji pěkný den u počítače.

BeUp.cz

Informace pro ty, kteří si koupí více než jeden voucher přes www.beup.cz :
jeden voucher = jedna objednávka
dva vouchery = dvě objednávky
atd.
Na expedici Vám je spojíme do jednoho balíčku, tedy za jedno poštovné.

Vouchery lze uplatnit POUZE na těchto stránkách:
www.BeUp.cz nebo osobně na prodejnách.

Ondy

Ja som nasiel tento vyrobok za bezkonkurencne nizku cenu na http://www.kancelarskepotreby.cz/kancelar/balici-paska-pruhledna-tesa/ :-)

Jezis maria, to uz fakt neviete co predavat? :-)

Verča

:D :D :D :D :D :D :D :D tohlě mě rozseklo :D :D :D

Jarka

Považuji za opravdu nefér jednání, že se ke zboží objednané v akci se připočítává 100Kč za dopravu, když normálně máte dopravu zdarma. Tzn., že sleva zdaleka není 50%. Prostě je potřeba lépe číst ne každá sleva je tak výhodná.

Tomáš BeUp.cz

Dobrý den,

sleva je na výrobek nikoliv na dopravu. Dopravu neposkytuje naše firma, ale třetí strana a těžko můžeme tuto cenu dát do akce. U výrobku za běžnou cenu, poštovné za zákazníka platíme my. U takto zlevněného zboží to bohužel není možné.

Na druhou stranu vy máte množnost si zboží vyzvednout osobně na třech místech v České republice, včetně hlavního města, odkud je v tuto chvíli 90% kupujících.

 Tomáš

BeUp.cz

Dobrý den Martino,
BeUp je určen pro jednorázové použití.
V balení je šest párů, tedy pro šest příležitostí.
více na http://www.beup.cz/be-up-faq.php
 Jirka

Martina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je to na víc použití, nebo jen jednou a zahodit děkuji Martina

Katka

Dobrý den,již jsem si obědnala,ale nikde nebyla kolonka jakou velikost si přeji:-((((Paní ,slečna ve videu říká,že jsou na prodej velikosti a-e.Prosím,jak to je??Díky,Katka

BeUp.cz

Dobrý den Katko,

slečna na videu říká, že BeUp je použitelný od velikosti od A až po E.
tzn. že pokud je potřeba můžete BeUp upravit dle vyznačené linky.
Na velká ňadra tedy necháte jak je a na menší přistřihnete.

anna

blbost. všechny prsa jsou krásná taková jaká jsou, a krásu jim dává ten kdo v nich umí chodit tak jak byly stvořeny. Další oblbovačka pro vykořistování žen..a co ten chudák až mě v tom svlíkne?

Ondy

Suhlasim, konecne niekto mysli aj na nas chlapov. Nikto nema rad prekvapenia tohoto typu :-)

Tomáš

Dobrý den Radko,
ano je to chyba, kytičky jsou pochopitelně také v páru. Je jich tedy 6 párů.

Dopravné prostřednictvím zásilkové služby stojí 100,– Kč včetně DPH.

Přeji hezký den

 Tomáš

Radka

Dobry den,
na webu mate uvedeno, ze k 6 parum Be-Up je i 6 kusu krycich kyticek. Je to spravne nebo to ma byt take 6 paru?
Druhy dotaz: v pripade doruceni zasilky postou, bude pripocitano postovne? A pokud ano, v jake vysi?
 Diky.

Jana

Dekuji za inspiraci, koupeno na ebay za tretinovou cenu z Vasi slevy. Chapu, ze mate urcite naklady, ale Vase cena je fakt vysoka i po sleve.

Slevomat

Není zač, Jano. Ale v ČR stojí takto a proto nabízíme slevu, tak hlavně ať vám to všem pak sluší ;-)

Hanka

Jani, můžeš mi říct pod čím si to na ebay našla, mě se nedaří, díky moc za info.

Be-Up.cz

Dobrý den,
vítejte v diskusi.
Těšíme se na Vaše dotazy…

BeUp.cz

Pokud máte další otázky,
navštivte FAQ otázky a odpovědi zde: http://beup.cz/be-up-faq.php

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru