Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Elektronický doutník a 3 náplně pro chvíle pohody

3,8 / 5 www.arol.cz Praha - Stodůlky  (mapa) 49 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Karel Vavřín

Dobrý den, rád bych se zeptal na baterku jakou má výdrž ? děkuji za odpověd

AROL

Dobrý den,
e-doutník je vybaven baterií 900mAh. Tato baterie vydrží na jedno nabití cca 1000 potažení.

Michal

Dobrý den, lze dodat první zásilku s nadefinovanými chutěmi? Nekouřím cigarety a pokud to dobře chápu, ty první 2 náplně jsou a la cigarety. Jsou případně použitelné pro někoho, kdo má e-cigaretu? Děkuji.

AROL

Dobrý den,
bohužel varianta zaslání jiné příchutě není možná. Neměnnou součástí balení jsou tři plné náplně s e-liquidem kvalitní cigaretové chuti a vysokým obsahem nikotinu. Obsah těchto náplní však lze použít také do e-cigaret a náplň (cartridge) si doplnit jiným e-liquidem dle požadované chuti.

Jan

Takže pokud to dobře chápu, jde tedy jen o jiný design klasické „e-cigarety“ se s vyšším koncentrátem náplně?

Vždyť u doutníku jde především o chuť…

AROL

Dobrý den,
jelikož u e-liquidu existuje několik variant obsahu nikotinu (low, medium a high), stejně tak jako několik příchutí (čistý tabák aj.), lze si po vykouření dodaných náplní, zakoupit takový liquid, který bude autentický k chuti klasického doutníku.

Jiří Zlatohlávek

Dobrý den ,
upřesním otázku předchozího tazatele tak, abychom se dopracovali ke konkrétnímu dotazovanému číslu. Jaká je cena nejkvalitnější náplně do doutníku (liquidu – stejně jako u e-cigaret) , a té nejméně kvalitní? A to v obou případech za 1 ks. Děkuji za odpověď.

AROL

Dobrý den,
nejběžněji prodávané množství e-liquidu v jedné lahvičce je 20ml. Při tomto objemu e-liquidu se běžná cena méně kvalitního liquidu pohybuje okolo 80 Kč, u kvalitních liquidů okolo 240 Kč a výše. Pro představu 20ml e-liquidu vydrží stejně dlouho jako 250 až 300 klasických cigaret.

Michal Coufal

Dobrý den, Prosím kolik stojí nová náplně do doutníku? Děkuji

AROL

Dobrý den,
děkujeme za otázku. E-doutník (jeho cartridge) se stejně jako e-cigareta plní liquidem. Cena e-liquidu se pak pohybuje v závislosti na kvalitě a množství.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru