Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ferrari F360 Modena F1 na půl nebo celou hodinu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr

Dobry den, vzhledem k tomu, ze merim 198 cm a vzhledem k tomu, ze v rodine zatim zadne Ferrari nevlastnime :-)) chtel bych se timto jen zeptat, zda se i se svoji vyskou do tohoto auta normalne vejdu. Je mi jasne, ze mista nebude nazbyt, ale zase nerad bych si cely zazitek pokazil tim, ze budu muset celou dobu byt v nejake uplne silene poloze :-)

Jeste prosim otazka ohledne razeni – chapu spravne, ze poloautomat razeni pod volantem funguje tak, ze ja jako ridic musim radit vzdy, nebo je mozno zapnout i nejaky zcela automaticky modul, resp auto si napriklad pri pretoceni otacek samo preradi, pokud ja nic neudelam? :-) Dekuji.

AB Italy

Dobry den Petre,
je pravda, ze basketballove hvezdy si povetsinou porizuji spise vozy typu Hummer, nicmene 198cm Vam nebude ve Ferrari 360 cinit zadne velke potize. Prikladam video z britskeho serialu TopGear, kde prave tento model ridi moderator a producent Jeremy Clarkson, ktery meri 195cm :)) Nijak zkroucene pritom nevypada, nestezuje si a zda se, ze se mu auto vice nez libi :) http://www.youtube.com/watch?v=JGRXIDf9yTg
Chapete spravne, razeni pod volantem, bez spojky, klidne s plynem. Pri dojezdu napr. na semafory auto podradi samo, nahoru radite vy. A skutecne, auto zaradi tesne pred omezovacem otacek i nahoru samo, aby predeslo vzniku nejakych skod…

Michal R.

Dobrý den,
předevčírem jsem zakoupil ve stejné akci na jiném slevovém portále vouchery na vaše Ferrari, ale podmínky se liší v tom, že zatímco na kupon ze Slevomatu dostanu auto s plnou nádrží a můžu ho vrátit s prázdnou nádrží (přičemž za palivo zaplatím na místě jen 350,–), kupon z toho druhého serveru říká, že musím auto vrátit s plnou nádrží. Mám to tedy chápat tak, že mám velkou smůlu, protože jsem koupil dřív jinde a za nádrž paliva tedy zaplatím plnou cenu?? Cítím se být poněkud diskriminován za svoji rychlost.. :-)

Lukáš Martínek

Tak zakoupeno. Ještě se zeptáam, jak moc nabité jsou termíny rezervace a jestli je možné přehodit už domluvenou rezervaci na jindy. Třeba z důvodu špatného počasí.

Daniel

Dobrý den je možnost si vozidlo zapůjčit třeba na 2 nebo na 3 hodiny? kombinací více voucherů? Cena na tři hodiny by tedy byla 2997 + 1050 = 4047 Kč ?

AB Italy

Dobry den Danieli,
ANO, presne tak to je :)

Michal

Dobrý den,

jaká je tedy celková cena pronájmu na 1hod, když „projedu“ cca 18litů. Kolik dohromady zaplatím. Děkuji za odpověd.

AB Italy

Dobry den Michale,
zaplatite 999,– za voucher na Slevomatu a 350,– Kc poplatek za palivo na miste. At projedete co projedete :))

Michal

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na celkovou cenu při pronájmu na 1hod. Takže by to bylo 999 Kč + (cena za pronájem) + 350 Kč (poplatek za benzín) + cena za spotřebovaný benzín?

AB Italy

Dobry den Michale,
pri pronajmu na 1 hod. bude cena slozena ze dvou casti. Prvni casti je cena voucheru Slevomat 999,– Kc a tou druhou je poplatek za palivo placeny na miste 350,– . Nic dalsiho vam uctovano nebude a nic vice platit nebudete :)

Slečna Petra

Dobrý den, můžu se zeptat zda by se platnost voucheru dala prodloužit do konce května roku 2013? Hodil by se mi jako vhodný a jeden z nejlepších dárků pro přítele. Je možné si jej pronajmout na hodinu, kdy bych jela já, jako spolujezdec a můj přítel, jako řidič). A ještě poslední otázečka, kde je místo předání auta v Karlových Varech? Děkuji

AB Italy

Dobry den,
ANO, voucher zakoupeny ted muzete zcela klidne vyuzit az behem mesice kvetna pristiho roku. Neni v tom zadny problem, vse je na osobni domluve. Nedokazeme Vam v tuto chvili ovsem rict, KDE v Karlovych Varech se v kvetnu 2013 sejdeme. Uprednostnujeme parkoviste u velkych nakupnich center (Tesco, Makro, Interspar), pripadne KV Arena.

Martin

Kde je pak možné vyzvednutí auta v Plzni či okolí? Ono než se člověk vymotá na semaforech v Plzni tak je půlhodinka pryč a jezdit s ferari 50 asi nemá uplně smysl půjčení :)

AB Italy

Dobry den Martine,
vyzvednuti / vraceni vozu bude konkretne v Plzni probihat u OC Olympia – na vas pak je, jestli zvolite cestu do mesta na dalnici ci na okresku nebo si to nejak nakombinujete.

Michal

Dobrý den,

pokud bych zakoupil hodinovou jízdu, je možné, abych jel s mým otcem a na řízení jsme se během té hodiny vystřídali?

AB Italy

Dobry den Michale,
ANO, to samozrejme mozne je, pouze budeme chtit videt ridicske prukazy od vas obou.

AB Italy

Dobrý den Marto,
ANO.
Žádná věková hranice už neplatí. Možnost sedět na předním sedadle se tedy neodvíjí od věku přepravované osoby. Zákon pouze rozlišuje, jaký zádržný systém má být použit – jestli stačí bezpečnostní pás, nebo je nutné použít dětskou autosedačku. V autosedačce musí být každé dítě, které váží do 36 kilogramů včetně a měří do 150 centimetrů včetně. Pokud dítě přesáhne některý z parametrů, nemusí sedět v dětské autosedačce. Při přepravě v autě stačí, aby bylo řádně připoutáno bezpečnostním pásem, což zákon dovoluje i na předním sedadle osobního automobilu. Ferrari 360 Modena je dvousedadlový vůz a nemá žádná zadní místa.

Marta Šimánková

Dobrý den,v ifo uvádíte max. počet jezdců v 1 autě dva.Je tedy možné po zakoupení dvou kuponů,aby jel manžel jako řidič a syn(13let) jako spolujezdec?Díky za odpověď M.

AB Italy

Dobrý den Marto,
ANO.
Žádná věková hranice už neplatí. Možnost sedět na předním sedadle se tedy neodvíjí od věku přepravované osoby. Zákon pouze rozlišuje, jaký zádržný systém má být použit – jestli stačí bezpečnostní pás, nebo je nutné použít dětskou autosedačku. V autosedačce musí být každé dítě, které váží do 36 kilogramů včetně a měří do 150 centimetrů včetně. Pokud dítě přesáhne některý z parametrů, nemusí sedět v dětské autosedačce. Při přepravě v autě stačí, aby bylo řádně připoutáno bezpečnostním pásem, což zákon dovoluje i na předním sedadle osobního automobilu. Ferrari 360 Modena je dvousedadlový vůz a nemá žádná zadní místa.

Miroslava Pelantová

Jen bych chtěla reagovat na pana Petra, že v Německu se dálniční poplatek neplatí. A sama se ptám, pokud nebudeme chtít zajez zrovna do BRD, bude nám dovoleno překročit rychlost na českých dálnicích? :-)

AB Italy

Dobry den Miroslavo,
my vam rozhodne doporucime rychlost ani zadne jine dopravni predpisy neprekracovat ci neporusovat. Porusila jste nekdy sama pri ceste do Brd nejaky predpis? Pokud ano, riskovala jste pokutu od policie a ztratu bodu. Uplne stejne to budete mit v nasem aute :))

Petr

Dobry den, v popisu akce pisete, ze je mozno auto vyzkouset na nemecke dalnici, nicmene na Vasich www nevidim, ze by melo nemeckou dalnicni znamku – je tam napsano pouze CR, SR a Rak. Jak je to tedy doopravdy? Dale prosim o konkretni upresneni co znamena veskere pojisteni zodpovednosti a jak je u havarijniho pojisteni resena pripadna spoluucast? Dekuji. Petr

AB Italy

Dobry den, v Nemecku jsou dalnice nejen bez rychlostnich limitu, ale take bez poplatku, tzn. bez dalnicnich znamek. Spoluucast u havarijniho pojisteni je sjednana na nejnizsi moznou hranici 5%, min. 5.000,– Kc a max. 100.000,– Kc. Pojisteni odpovednosti je tzv. povinne ruceni.

Šikus

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jak je poté zpoplatněno přetažení dohodnutého času, tzn. koupím si voucher na 1h, ale auto vrátím za 1h15min?
Je možno si zapůjčit najednou více vozů? Abychom mohli jet s kamarádem současně?
Začínám se bát o bezpečnost v silničním provozu :-)

AB Italy

Dobry den, samozrejme jsme si vedomi toho, ze muze nastat necekana situace ve forme dopravni zacpy, ci nehody na silnici, pro kterou se pro svou jizdu rozhodnete. Tyto situace on-line sledujeme (iPad, internet, radio) a muzeme je s vami pred vlastni jizdou konzultovat (napriklad nedoporucime D5, protoze na 41. kilomteru je velka havarie a kolony). Jelikoz je ale system nastaveny tak, ze na vraceny vuz ceka dalsi zakaznik a svym pozdnim prijezdem posunete jeho predani, jsme nuceni takovy prohresek pokutovat. Nebudeme pochopitelne resit par minut, zvlaste k prihlednutim k momentalni dopravni situaci, ale pokud se predani protahne napr. o vami zminovanych 15min., budeme nuceni vas uctovat dle aktualniho ceniku (auto.abitaly.cz). Vse se samozrejme odviji od osobni dohody a aktualni dopravni situace. Zapujceni vice vozu je na osobni dohode. Vozovy park prubezne doplnujeme a zalezni na zvolenem terminu. Sami ovsem nefandime zadnym „zavodum“ typu Praha – Plzen dame pod 25min. Na te dalnici jezdi i nase zeny s detmi a dve zavodici Ferrari nam na klidu nepridavaji :)). Nechme to na osobni domluve, souhlas?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru