Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

396 Kč za steakové menu pro DVĚ osoby. Carpaccio, biftek „á la Chateaubriand pro dvě osoby“ z hovězí svíčkové s pečeným plněným bramborem a tequilla s 50% slevou.

4,4 / 5 Hotel Alessandria Hradec Králové Hradec Králové  (mapa) 110 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Víta

Dobry den , mam dotaz . Jak dlouho před jídlem se jídlo musí objednat ? Diky.

Hotel Alessandria

Dobrý den, rozhodně není nutné objednávat si MENU předem, Stačí si objednat až poté, co se pohodlně usadíte v našem Lobby Baru. Těšíme se na Vaši návštěvu!

typolin

nemůžu si pomoct, ale opravdu mi to nepřijde jako náká skvělá nabídka.....200g hoveziho za 200 dostanete snad v každé restauraci. Tequila mi tam přijde taky dost mimo…kdyby tam místo toho bylo nějaké pivo…určitě by se našlo mnohem více zájemců. Jinak sleva v této podobě kde jeden ušetří 70 korun…nic zvláštního.

Blanche

Každej nepije pivo, ty tupolíne. Pro mě je přítomnost piva v menu naopak důvodem k nezakoupení.

typolin

Ok, hádám, že nikdo nepije ani třeba červené víno,že ?

Hotel Alessandria

Děkujeme za názor. Připomínám jen, že předmětná gramáž hlavního chodu je celkem 300g, nikoliv 200g, jak uvádíte. Tequilla, dle našeho mínění, s mexickou salsou koresponduje lépe než pivo. Avšak, pokud upřednostňujete k jídlu pivo, je možnost zakoupit si v našem Lobby Baru, z točených piv, plzeňské nebo speciální polotmavý ležák Master.

Blanche

To typolin: Pije, ale „třeba červené“ může pít úplně stejně jako „třeba tequilu“ ;-)
To Alessandria: Myslím že těmi 200 g byla myšlena porce masa na osobu – 150 g steak + 50 g carpaccio.

Majk

Je tu nějak mrtvo, ne?

Majk

Nabídka to není špatná (možné ji využiji jako dárek), ale opravdu si nalejme čistého vína.

2× předkrm 50g carpaccio z pravé svíčkové – v JL 100g za 165
2× biftek 150g „Chateaubriand" s mexickou salsou (nevím, co znamená dovětek, ale steak ze svíčkové s mexickou salsou = 348/300g)
2× příloha pečená brambora plněná jemným žervé = 2*35 = 70
2 x digestiv stříbrná tequilla = 2*55 = 110

165+348+70+110 = 693, rozdíl tedy 100 Kč oproti uvedenému, na druhou stranu, jedná se o 2 lidi a ne o jednoho, tak se to dá chápat, ale i tak…

A argumentovat speciální nabídkou, která je jen pro akci a jinak nebude? To jako bych radši neslyšel (a asi i některé státní instituce).

Sečteno a podtrženo, nabídka OK, ale původní cena 693 a sleva 43% by tomu slušelo víc (a i čísla 396 a 693 vypadají navzájem pěkně :-) )

Hotel Alessandria

Tato nabídka je pro dvě osoby a navíc je zde hlavní chod připraven á la Chateaubriand (není uveden v JL). Jak jsem již zmiňoval, toto slavnostní MENU pro dva bylo vytvořeno speciálně pro tuto prodejní akci. Budeme rádi, pokud se rozhodnete vyzkoušet a přesvědčíte se, že to byly opravdu dobře investované peníze.

Nika

Dobrý večer,
chci se zeptat, zda se tequila dá vyměnit za něco nealko? Díky

Hotel Alessandria

Výměna za nealko samozřejmě možná je.

Hotel Alessandria

Dobrý den,
tato speciální nabídka byla připravena speciálně pro tuto akci, tudíž není standardně uváděna v jídelním lístku. Věříme však, že budete plně spokojeni, protože je pro Vás připraven opravdu nevšední kulinářský zážitek za zcela mimořádnou cenu.
Těšíme se na Vaši návštěvu!

paja

Jsem trochu v rozpacích, původní cena steakového menu 396Kč? Za 150g steak a 50g carpaccio?
V jidélním lístku hotelu je nejdražší steak za 350Kč, ale za 300g … můžete mi to nějak vysvětlit?

bz

Tak biftek ma v jidelnim listku rozdilnou gramaz (200g) mozna bude na akci mensi.
Ale jinak predkrm: 165 hlavni jidlo: 249 priloha neni v jidelnim listku uvedena ale dejme tomu 30kc. A to jsme na puvodni cene 888 ;-)

Blanche

Tak jsem to počítala taky, cena za odpovídající menu beze slevy mi vyšla na 700,–, rozhodně tedy ne 888,– a sleva je tak o něco míň než 50 %, ale i tak to je docela dobrý. Jen by mohli přiznat barvu… Ono to číslo 50 % vypadá hezky, ale mělo by být odpovídající.

...

Mohu se vás zeptat, kde vidíte původní cenu 888,– ? Jestli vám připadá 198,– za jednoho hodně, běžte si na romantickou večeři na nádraží, tam třeba 100,– ušetříte.

Hotel Alessandria

Původní cena 888,– Kč by Vám nevyšla ani po sečtení ve zmiňovaném jídelním lístku. Znovu však, prosím, připomínám, že se jedná o speciální nabídku, odlišnou od nabídky v JL, tudíž, prosím, s ním nekomparujte. Domnívám se, že cena je maximálně příznivá, čeká na vás opravdu prvotřídní gastronomický zážitek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru