Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

359 Kč za DVĚ hodiny na „skákacích“ botách PRO DVA v původní hodnotě 1998 Kč. Buďte mistr světa ve skoku pro něco se slevou 82 %!

Josef Beneš Teplice  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jiřka

ještě jeden dotaz – lze koupit 2poukazy – s tím že další by byl už bez prvotního zaškolování a šlo by o procvičování a další zdokonalování?

Slevomat

Dobrý večer, ano lze :).

Karolína

Dobrý den,
ještě nikdy jsem zde nenakupovala, a tak bych se chtěla zeptat jak to chodí; když bych si koupila slevu na ty skákací boty, je termín toho skákání nějak omezen? Dějuji

Slevomat

Dobrý večer :),
omezena je pouze platnost kupónu (voucheru) na období od 2.5. do 28.10.2011.

Během této doby lze, po předchozí telefonické dohodě (místo a čas) na čísle 777 667 211, služby využít, a to po stanovenou dobu 2 hodin.

Jiřina

Od kolika let je možné na botách skákat? Chtěla bych poukaz koupit manželovi a synovi – 11let, 150cm.
Děkuji.

Beneš

Dobrý den, skákací boty nejsou omezeny věkově, ale pouze váhou. Jinak lze vše nastavit a přizpůsobit. Minimální váha je 25kg a maximální 120kg.

Pepíno

A to se chci tedy zeptat, jelikož nejste zde první kdo podobnou atrakci nabízí, větší nosnost než 120kg botky „skákalky“ nemají? :-)

Pepíno

Dobré ráno,
nevím sice co se panu Čendovi nelíbí, ale dle mého názoru je tohle skvělá nabídka. Rozhodně zase příjemná změna v záplavě těch „žracích“ slev. :-)

Čenda

To je zase nabídka! Sem zvědavej jestli si to někdo koupí…kdyby sem radši dali víc slev, takhle se musí čekat 3–4 dny, než zmizí nějaká nezajímavá sleva!

Slevomat

Dobrý den :),
co nezaujalo Vás, může zaujmout ostatní a naopak. Skákací boty jsou zajímavý zážitek a máte tak možnost vyzkoušet něco nového za skvělou cenu.

Hezký den :).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru