Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za dvě výborné třešňové ledové kávy Cherry Latte a dva bohaté zmrzlinové poháry. Hříšně dobré mlsání v Cafe La Rue se slevou 53 %

Cafe La Rue - Milan Kašpárek Ústí nad Labem  (mapa) 248 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
luke

Loni jsme navštívili Café La Rue i s návštěvou a jedním slovem katastrofa – obsluha pomalá, když už přišla tak si objednávku nebyla ani schopná zapamatovat a přišla po cca 5 minutách se znovu zeptat, co že jsme to vlastně chtěli. Kafé a horká čokoláda i svařáky žádná výhra nebyla. Obsluhovali tam nějaký dle vizáže děti. Při placení tahaly tyto děti peníze ze svých kapes, aby byly schopni nám vůbec vrátit. Až se pomalu člověk styděl kam to tu návštěvu pozval.Jestli něco vim na 100%, tak to že mě už do tohoto podniku nikdy nedostanou ani kdyby tam dávali nápoje zadarmo!!!

Slevomat

Dobrý podvečer :),
jak jste si asi všiml, názory a zkušenosti lidí se značně různí. Bylo by tedy vhodné vzít v potaz i fakt, že v současné době vede podnik zcela nové vedení a že v době Vaší návštěvy jste byl pravděpodobně obsluhován jiným personálem a za jiných podmínek.

Abyste si mohl vytvořit objektivní názor, dejte podniku druhou šanci a vyzkoušejte jeho aktuální služby. Naše nabídka je pro to ideální příležitostí, leč není zcela zdarma :).

Hezký zbytek májového víkendu :)!

Milinika

Dřív jsem také do kavárny chodila, ted asi 2roky ne, proto jsem zkusila přes slevomat nabízené ledové kávy. Obsluha byla pomalá i kdysi tak jsem zvědavá jak se to tam zlepšilo.

Míša

My jsme si kupovali fondue a byli jsme spokojeni, nikdy jsme neměli nic plesnivého ani špinavého, takže já mohu doporučit.

Jitka

Ahoj, tak už jen kvůli rozporům v diskusi mě láká to vyzkoušet :D Dobrá, kupuji voucher a uvidíme :)

Jara

My byli dnes na fondue, bylo dobré, mňam. K tomu jsme si dali kávu, ta byla průměrná až podprůměrná bez cukru a sušenky, či čokoládky. Na kavárnu žádná sláva. Obsluha milá leč velmi pomalá. Naštěstí jsme nepospíchali a povídali si. Celkově celkem ) spokojenost

Lenka

Dobrý den, já jsem také zakoupila voucher na koktejly a musím říci, že obsluha byla rychlá velmi příjemná a kokteily byli výborné. Vzhledem k tomu, že jsme s kámoškou měli jeden voucher pro obě tak jsme se i rozšoupli nad ráme voucheru. Jak říkám co se mě týče mohu kavárnu jen doporučit.

Pavel

Ahoj,
byl jsem v La rue jen párkrát, když byla cesta do Ústí, naposledy cca před dvěma měsíci a musím říct, že vše super. Obsluha by mohla zrychlit, ale jinak mě i přítelkyni chutnalo, takže koupeno a doporučuju ;).

Renda

Říkala jsem si, že se pozdržím komentářů, ale to je opravdu síla. To jste si, Milane, napsal sám ty dva pochvalné komentáře? Já sice zkušenost s koktejly nemám, ale využila jsem slevy na čokoládové fondue a svařáky. Fondue bylo dobré, zato svařáky byly asi z těch nejhorších krabičáků a vše bylo doplněné zaprášenými talířky. No zážitek jedna báseň. Tomu, že máte nějaké pravidelné návštěvníky, se snad ani nedá věřit. Leda že by měli nějakou zrakovou vadu.

David

Mám také jen dobrou zkušenost, doporučuji Mojito, to dělají vynikající a poctivé…

Zuzka

Dobrý den, jsem pravidelnou návštevnicí Café La Rue a nemohu si stěžovat ani na obsluhu, ani na koktejly. Naopak mi přijdou jedny z nejlepších v UL a se známými vždy ráda posedím. Přeji hezký večer :)

Milan

Dobrý den Petře, Docela by mě zajímalo, který koktejl jste si u nás v kavárně dával.. Nadrcený led přidáváme do Mojita, Daiquiri a Caipirinha. Do koktejlu dáváme 0,04l alkoholu a za to se můžu osobně zaručit. Pokuď koktejl nechutná, je možné ho vrátit a vyměnit za jiný… S pozdravem Cafe La Rue

Petr

Milý Milane, byli jsme tam ve třech a každý si dával něco jiného. Poukaz vystačil na 6 koktejlů a spokojeni jsme nebyli ani s jedním. Ale zase na druhou stranu když v koktejlu necítíte alkohol, přestože by tam být měl, pořád je to lepší než zkušenost s plesnivým pomerančem. No snad si nějakou klientelu najdete. Hodně štěstí.

Petr

Ještě mě tak napadlo: vy se zaručujete za to, že vaše servírka dala do pití 0,04 alkoholu, ale přiznáváte, že koktejly zdobíte plesnivým pomerančem. No to je sranda :-))

Milan

Pokud jste četl pozorně, jistě jste zaregistroval, že jsem nic takového NEPŘIZNAL, ale pokud jsem u toho nebyl, je logické, že to nemohu stoprocentně vyloučit. A k Vašemu příspěvku ještě jedna věc, pokud Vám nepřipadal v pořádku ani jeden ze šesti koktejlů, znovu opakuji, že v takovém případě zákazníkům uznáme reklamaci rádi IHNED po tom prvním, ale bohužel nemůžeme sloužit po vypití všech šesti. Děkuji za pochopení.

Petra

Také musím říct, že co se týče koktejlů, tak mě tato „kavárna“ zklamala, když nám na koktejl jako „dekoraci“ dali plesnivej pomeranč! A to nemluvím o tom, že obsluha si Vás všimne a přijde obsloužit až cca za 15 min od doby co se usadíte! Sem už rozhodně nikdy.

Milan

Dobrý den Petro, plesnivý pomeranč by opravdu zdobit Váš koktejl neměl a za to se velice omlouvám… 15 minutová čekající doba na obsluhu taky neni dobrá vizitka našeho podniku. Snažíme se vyškolovat schopnější servírky a doufám, že to bude lepší a lepší.. S pozdravem Cafe La Rue

N.S.

Mno, s napoji jsem zatim nikdy problem nemel, to musim rict. Zato s temi skoliteli evidentne nejake problemy jsou, kdyz skoli, skoli, uz dobre tri nebo ctyri roky skoli… a lepsi to porad neni a neni ;-)

Petr

Tak v této kavárně už jsme využili slevovou akci na koktejly. 2/3 koktejlu tvořil nadrcný led a nebyl v něm snad žádný alkohol. Docela síla. To kafe bych snad už ani vidět nechtěl.

Slevomat

Dobrý den :),
nevíme sice, od koho jste nakupoval kupóny v minulosti :), ale Slevomat má s partnery velmi přísně nastaveny podmínky tak, aby nabídka odpovídala realitě. Mimo jiné nám to umožňuje nabízet službu vrácení peněz zákazníkům v případě nespokojenosti, což samo o sobě něco napovídá :).

Navíc součástí této nabídky nejsou koktejly, ale zcela jiné produkty a věříme, že bude vše v naprostém pořádku.

Vyzkoušejte Cafe La Rue ještě jednou a uvidíte, že tentokrát litovat nebudete.

Hezký den :).

Petr

Milý Slevomate, to, že nabídka není na koktejly, jsem si zajisté všiml. Jen se dělím o zkušenosti s tímto podnikem. To se může, ne?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru