Termín
Platnost do 13. 6. 2013.
Můžete využít do 13. 6. 2013
Jak uplatnit
Konkrétní datum vybraného kurzu je potřeba rezervovat dopředu.
Kuchařské kurzy Praha – domácí paštiky a teriny
V tomto kurzu se naučíte:
- zpracovat suroviny na paštiky
- vyrobit paštiky
- zpracovat suroviny na teriny
- vyrobit teriny
Připravena budou tato jídla:
- jemná drůbeží paštika s hořčičnou omáčkou
- paštika z kuřecích jater
- drůbeží paštika s kousky krůtího masa
- a jako specialita šéfkuchaře terina s bazalkou
V naší rodinné škole probíhá nákup veškerých surovin pro přípravu pokrmů ve špičkové kvalitě, o což se starají mj. i naši partneři dodáváním čerstvého koření z celého světa.
Individuální přístup šéfkuchařů zaručuje vysoký standard. Naše výukové prostory jsou záměrně cíleny na skupiny maximálně po šesti až osmi lidech, aby byl přístup co nejosobnější.
Každý účastník dostane během kurzu sklenku kvalitního vína anebo třetinku speciálního piva MMX od našich partnerů ZDARMA.
Po kurzu Vám zašleme recepty naučených pokrmů včetně kuchařských triků, které se naučíte do Vaší e‑mailové schránky, abyste nezapomněli, co jste se naučili!