Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1990 Kč za jednorázové vybělení zubů nejnovější technologií Beyond. Zářivý úsměv filmových hvězd s 60% slevou!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Monča

Dobrý den, mám na zubu kamínek. Můžou se bělit zuby i přes něj?

ZuZ

Dobrý den,

jak dlouho přibližně zuby zůstanou bílé? Nekouřím a piji pouze čistou vodu. Vím, že jste psala, že je to individuální kvůli stravovacím návykům. Ale ráda bych věděla, jestli to vydrží měsíc nebo půl roku. Jaké jsou zkušenosti od pacientek.

Katka

Dobrý den, jsem diabetička , zuby pravidelně pod kontrolou zubního lékaře, pár plomb, je bělení bezpečné? nerada bych si zuby nějak poškodila.Děkuji

Vlasta

Dobrý den, mohu podstoupit běleni zubů, pokud mám 4 spodní řezáky „mrtvé“ – kvůli cystě, která se pod nimi nacházela? Děkuji za odpověď.

Lenka Madejová, DiS

Dobrý večer, mrtvé zuby na ordinační bělení reagují zcela minimálně, ve Vašem případě by bylo nutné tyto 4 zuby vybělit metodou vnitřního bělení.To již provádí zubní lékař a bělící gel se aplikuje přímo dovnitř zubů.

Lenka Madejová, DiS

Dobrý den, popisujete tzv.domácí bělení zubů, které samozřejmě nabízím také. Jak domácí , tak ordinační bělení zubů má své výhody a nevýhody. Zmiňujete poškození skloviny, ani domácí, ani ordinační bělení sklovinu nepoškozuje.

Patricia

Dobrý den všem, před 4 lety jsem prodělala bělení zubů – opalescenci u své zubní lékařky. Po prohlídce stavu chrupu a hlavně zubní skloviny (bělící gel obsahuje peroxid) mi podle otisku vyrobila plastovou, měkkou formu a dostala jsem sadu pro bělení (4 tubičky bělícího gelu-2× 15% peroxid a 2× 10% peroxid, tubičku zubní pasty Opalescence-bělící pasta s fluorem-ošetření zubní skloviny po peroxidu). Do formy jsem večer, po očištění chrupu, nanesla bělící gel a nasadila na horní a dolní zuby. Ráno jsem dala dolů a očistila přiloženou zubní pastou. Co se týká citlivosti, byl to docela mazec, zuby jsem bělila v zimě a peroxid udělal své. Po čtyřech letech je mám stále bílé (kouřím, piju kávu a nevyhýbám se ani červenému vínu), ovšem používám jen kvalitní bělicí pastu a preferuji elektrický zubní kartáček. V žádném případě nechci zpochybňovat práci a um dentální hygienistky, ale ne každá zubní sklovina bělení snese a poškození může být trvalého charakteru.

Lenka Madejová, DiS

Dobrý den, běžným příznakem po bělení zubů je zvýšená citlivost, která má přechodný charakter, běžně 1–2 dny.Pokud máte již nyní zvýšenou citlivost zubů, může být bělením zhoršena.

Gabriela

Dobrý den paní Madejová,
chtěla jsem se zeptat mám docela vysokou citlivost zubů ( při pití studených, teplých nápojů…) , nemůžeme mi bělení zubů tuto citlivost ještě zvýšit?
Děkuji Vám

Lenka Madejová, DiS

Bělení obnažených krčkú lze provést, záleží na tom, jak moc jsou krčky odhalené, oblast se vykrývá speciálním materiálem.Provozní doba je st, čt, pá+so.

Jana

Dobrý večer,lze bělit při odhalených zubních krčcích? Jakou máte provozní dobu?

Lenka Madejová, DiS

Dobrý den, bělení lampou Beyond Polus je stejné, jako Beyond.

Eva

Dobrý den, byla jsem na vybělení v lednu, přístrojem Beyond Polus. Jaký je rozdíl mezi tímto a tím, který používáte Vy? Za jak dlouho se může jít znovu na vybělení?

Roman

Ještě mám prosím jeden dotaz…lze ještě pří návštěvě kdy se zuby bělí současně využít i Vaší služby ošetření krčku? Nebo musí být další návštěva? Moc díky.

schkr

Dobrý den,chci se zeptat-bělejšího odstínu než je má skutečná barva skloviny asi nedosáhnu,že?

Lenka Madejová, DiS

Dobrý den, obecně se bělením dosahuje světlejšího odstínu tvrdých zubních tkání, nevybělí se plomby a protetické práce.

Roman

Dobré odpoledne paní doktorko,

chtěl bych využit této služby bělení. Zatím nevím, jak to funguje a ani jsem to prozatím nestudoval. je to tedy tak, že já si koupím tento poukaz za ty 2000kč a s ním příjdu k Vám? Proces bělení je pouze za cenu tohoto poukazu?
Moc díky.

Lenka Madejová, DiS

Dobrý den, vše probíhíá tak, že si zakoupíte poukaz a přijdete do ordinace, já Vám pak zuby vyčistím a 3×10 min.vybělím lampou Beyond.To je standartní postup.Cena 2000,– kč je pouze za jedno bělení.(1 voucher)

Roman

Ano děkuji. A jedno bělení má smysl ?

Tomík

děkuji za odpověd, a jakse ptal kolega na delku vaší praxe tak ta činí?

Lenka Madejová, DiS

Délka mé praxe je 4 roky.

Lenka Madejová, DiS

Dentální hygienistka vykonává podle § 3 odst.2 (mimo jiné) odborné čištění zubů, bělení zubů a odborné estetické úpravy.

Tomík

Dobrý den, mám celkem bílé zuby a chtěl bych se zeptat, když mi je vybělíte budu mít zuby jak např v americkém filmu úplně bílé od dásně nebo čím se tohohle dá docílit?

Lenka Madejová, DiS

Dobrý den, americkký úsměv nemůžu zaručit, jelikož každý má jinou sklovinu a každému se zuby vybělí jinak.

Michal

a délka Vaší praxe v oboru bělení zubů?jde mi o to abyste mi neponičila sklovinu

Lea

Dobrý den, mám na jedniče bílou plombu a na dvojkách drobné bílé flíčky. Projeví se to nějak v bělení zubů? Děkuji

Lenka Madejová, DiS

Dobrý den, flíčky nezmizí, akorát se zuby vybělí do světlejšího odstínu a tím pádem by fleky neměly být tak moc vidět.Plomba se Vám nevybělí, ta zůstane stejná.

Michal

Dobrý den, měl bych zájem o vybělení zubů ale měl bych na Vás jeden dotaz, neměl by zuby bělit doktor a né Vy s titulem dis, před tím jsem se ptal pár doktorů zubařu a říkali že jedině Mudr by to měl bělit at je tam nějaká záruka,díky za odpověd

Lenka Madejová, DiS

Dobrý den, zuby může bělit doktor s titulem MUDr a dentální hygienistka s titulem DiS.

Jana Adamcová

Dobrý den paní Madejová zdravím Vás, již mám u Vás jednou zuby bělené. Myslíte že bych mohla podstoupit do konce října znovu hodinovou proceduru bělení? nebo už pro druhé bělení doporučujete raději kratší dobu. Děkuji Vaše již spokojená zákaznice.

Lenka Madejová, DiS

Dobrý den, paní Adamcová.Doporučuji stejný postup jako v minulé návštěvě:3×10 min.bělení+čiš­tění.Celá procedura trvá hodinu.Přeji hezký den:)

Lenka

Dobry den, pani Adamcova, ctu, ze jste jiz byla na beleni zubu a proto se Vas chci zeptat, jak jste spokojena, jestli byl vysledek opravdu videt a jak dlouho Vam vydrzely zuby opravdu bile?

Katka

Dobrý den, musí se platit vstupní prohlídka?

Lenka Madejová, DiS

Nemusí , Vy si zakoupíte poukaz a přijdete.Já Vám zuby vyčistím a vybělím v jedné návštěvě.

Lenka Madejová, DiS

Čekací doby budou dle obj.klientů-tedy nemohu vědět, jak se kdo objedná.Zatím se můžete do týdne objednat.

Jana

Dobrý den jaká bude čekací doba na objednání bělení.

slevomat

Platnost voucheru:
od 20. 4. 2011 do 20. 10. 2011

Tato informace je vždy uvedena po pravé straně pod mapkou ,–)

Zdenka

Jakou má voucher platnost:

michal

a ještě jeden dotaz,jaká je potom péče o zuby po bělení,nějaké speciální pasty nebo normální?a jak dlouho vydrží zuby bílé po bělení cca děkuji

Lenka Madejová, DiS

Péče o zuby po bělení není jiná, než běžné čištění zubů, mohu doporučit i nějaké bělící zubní pasty, dobělovací sety apd.Zuby Vám vydrží bílé, dle Vašich stravovacích návyků.

michal

dobrý den,jak dlouho vydrží zuby po bělení bílé?

Evule

Dobrý den, co prosím kojící maminky, můžou podstoupit toto bělení? Jak dlouho asi bělení vydrží a není nějak pro zuby nebezpečné ? Děkuji

Lenka Madejová, DiS

Bělení můžete podstoupit.Gel, který se nanáší na zuby nijak nepolykáte.Pro­cedura je bezpečná.

bobina

dobrý den, pokud mám na 1.předním zubu fazetku, můžu postoupit bělení?

Lenka Madejová, DiS

Můžete, ale většinou mají bělené zuby světlejší odstín.Fazeta nejde vybělit.Celkový efekt by potom nemusel být dobrý.(Jedině, že by Vám Váš stomatolog po bělení fazetu předělal.)

Kateřina

Dobrý den, bude hodinové bělení stačit na obě patra? Děkuji za odpověď

Lenka Madejová, DiS

Ano,celé bělení trvá hodinu.

Marcela

Dobrý den, manžel má na 4 zubech skoro u dásní takové černé místa. Naše zubařka říkala, že jsou to kazy, ale že se neodvrtávají. Určitě víte o co se jedná. Máme zájem o vybělení, ale manžel má obavy, aby se tím kontrast ještě nezvýšil a po vybělení nešly tato černá místa ještě více vidět. Zajmalo by mě také, jakou máte zkušenost s délkou trvání vybělení. Uvádí se většinou 6–9 měsíců při dodržování zásad omezení kávy, červeného vína atd. Děkuji za Vaši odpověď Marcela

Lenka Madejová, DiS

Dobrý den, ve Vašem případě bych raději nebělila.Ty černé skvrny vybělit zřejmě nepůjdou, bělení by nemělo smysl.

Renáta

Dobrý den, je třeba více návštěv po bělení? Platí se něco navíc? – např. vstupní vyšetření apod. ? Děkuji

Lenka Madejová, DiS

Dobrý den, po bělení zubů můžete přijít ještě jednou, ale další bělení se hradí v plné výši.Nebo si můžete koupit 2 kupony na bělení zubů.

Anna

Dobry den. Mohu podstoupit beleni zubu i kdyz jsem tehotna ?

Lenka Mdejová,DiS

Dobrý den, těhotným se nedoporučuje bělit.

Katka

Dobrý den,můžu se zeptat proč se nedoporučuje bělit? zvýšená citlivost?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru