Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bělicí pero Mr. White pro dokonalý úsměv

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Mr.White

Dobrý den, ano, při odběru 2ks bělícího pera Mr. White zaplatíte jen 1× poštovné 90Kč. Aplikaci je vhodné opakovat po 2–3 měsících. Záleží ale na zbarvení zubní skloviny a životosprávě: http://www.mr-white.cz/poradna/priciny-zlutych-zubu/
Hezký den

Kateřina

Dobrý den, když si objednám 2 ks bělícího pera, při odběru zaplatím jen jedno poštovné? A po jaké době se má aplikace opakovat?

Mr. White

Karmabid peroxid 35% = Hydrogen Peroxid 12%. O žádné „šméčko“ se nejdená pane Prokeši. Můžete si přepočet z CP na HP nastudovat sám.

Jirka Prokeš

V diskuzi na Slevomatu je uvedeno, že Karbamid peroxid je obsažen v nejvyšší povolené míře, tedy 35%…Nyní mi přišlo bělicí pero a hned první věta – Karbamid peroxid 12%…takže zase šméčko!

Mr. White

Dobrý den, pero je vyráběno v Dánsku, kompletováno v Dánsku. Dánská je i receptura bělícího gelu.

Lenka

Kde konkrétně je pero vyrobeno?(Neptám se, kde je navrženo, ani kde je certifikováno.) Děkuji za odpověď.

Mr. White

Dobrý den, 1ks bělícího pera je na cca 14–18 dní. Pokud budete proceduru opakovat, druhé pero pak vydrží vždy déle – cca 1 měsíc. Při pravidelném používání se intenzita aplikace snižuje.

Adéla Komínová

Dobrý den,


mám dotaz zda je možné vybělit i umělý zub?


Děkuji
Mr. White

Dobrý den, ne. Umělé zuby neobsahují zubní sklovinu – chemická reakce (samotné vybělení) tak tedy nemůže proběhnout.

Šárka

Dobrý den, jak silný karbamid peroxid pero obsahuje?
Děkuji.

Mr. White

Dobrý den, CP je 35% – tedy maximální povolené množství v EU. Jednině tak lze dosáhnout vybělení zubní skloviny. Slabší obsah je většinou zcela bez požadovaného efektu.

Mr. White

Dobrý den, aplikace se provádí po dobu 30 sekund, gel se nechá působit na sklovině ještě několik minut. Ústa po aplikaci nevyplachujte. Používá se po čistění zubů. Součástí balení je podrobný návod k použití. Obsah pera je 2ml. Ideální je aplikovat po konzumaci potravin a nápojů, kzeré zanechávají skvrny na zubní sklovině (červené víno, káva, cola, atp.)

Daniela Prymusová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak dlouho se má gel nechat působit. Používá se před nebo po čištění zubů? Kolikrát denně? Předpokládám, že pouze na přední zuby. A jaký je objem tuby? Děkuji

Jana M.

Dobrý den, na předních zubech mám poškozenou sklovinu. Lze je i přesto bělit? Děkuji

Mr. White

Dobrý den, takto na dálku neumíme posoudit do jaké míry je zubní sklovina poškozena. Každopádně před jakýmkoliv bělením zubů, by měla být sklovina i zuby zdravé a v pořádku – bez kazů, bez krvácení dásní ap.

Lucie

Dobrý den,
jak vybělení dlouho vydrží???

Mr. White

Dobrý den, záleží především na vaší životosprávě. Po aplikaci se nedoporučuje kouřit, pít kávu, červené víno nebo jíst čokoládu. Viz: http://www.mr-white.cz/poradna/priciny-zlutych-zubu/. Po aplikaci bělícího pera může být efeket v řádu několika měsíců (cca 2–3). Je třeba se vyvarovat „zbarvovačů“ a dbát na správnou śtní hygienu: http://www.mr-white.cz/poradna/dentalni-hygiena-prvni-krok-k-uspechu/

Bamboo

Dobrý den,

rád bych se zeptal, jak dlouho zůstanou zuby o zmíněných 6 odstínů vybělené v případě použití jen jednoho tohoto pera?

Mr. White

Dobrý den, záleží hodně na životosprávě a na zbarvení vaší skloviny. Po aplikaci se nedoporučuje kouřit, pít kávu, červené víno nebo jíst čokoládu. Viz: http://www.mr-white.cz/poradna/priciny-zlutych-zubu/. Pokud nebudete metodu opakovat (doporučeno) a nejste kuřák, který pije 5 kafí denně. Vybělení skloviny zůstane po dobu několika měsíců (cca 2–3). Jak jsem již uvedla, záleží na zabarvení zubní skloviny. Ani u laserové metody za desítky tisíc Vám nikdo neřekne jak dlouho zůstanou zuby bělejší…Je to kus od kusu :-) Zubní sklovinu ovlivňuje mnoho faktorů…

Majky Back Cyklámová

Dobrý den,


jak dlouho pero vydrží, na kolik použití?


Děkuji
Mr. White

Dobrý den, při správné aplikaci vydrží pero cca 14–18 dní. Při opakované aplikaci pak až 1 měíc. Výsledku ale lze dosáhnout už po prvních 10 dnech.

Míša

Dobrý den, na jejich internetových stránkách píší, že při objednání dvou kusů je doprava zdarma, platí to i při ojednání dvou kusů přes voucher ?

Mr. White

Dobrý den, doprava zdmaram při odběru více kuslů se vztahuje pouze v internetovém obchodě. Nikoliv v akci slevomatu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru