Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za dva staročeské talíře a dvě piva v luxusní restauraci U Dominikána. Kachnička, krkovička i domácí klobása se slevou 63 %.

3,8 / 5 Restaurace u Dominikána Praha - Staré Město  (mapa) 206 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kamil

Dobrý den, 2 talíře mám chápat „pro 2 lidi“?
Nebo se jedná o kacnu,krkovičku a 2 piva to celé na dvou talířích pro jednu osobu?

L.

Líbí se mi, že lidé začínají přemýšlet nad nabídkami a hledat (kolikrát dobře schované) záludnosti, ale moc se mi nelíbí, že nejste Kamile schopen podívat se do publikovaného ceníku a spočítat si výsledek dle původní ceny. Zkuste to, těch pár čísel dnes sečte i malé dítě pomocí kalkulačky.

Zdarec

Hmm,původní cena 819Kč, za 2 pseudo vepřoknedloze­lo,opravdu lidové ceny ;)
Ta cena po slevě mě tak příjde jako běžná cena v tomto regionu… ale holt musíme ty turisty o něco obrat, jsme češi

Gabča

Neřekla bych, že se někdo snaží turisty oškubat vzhledem k jejich možnostem a obsahu peněženek. :-) Navíc je to pro dva lidi a je tam více druhů masa a je to na lukrativním místě takže myslím, že cena je adekvátní. :-)

ivanka

Len obirejte cizince. Mne sda tiez nepaci, ze nam sem z nemeckych skladov posielaju 2 jakost ovocia a zeleniny..a sami papaju prvotriedne zbozi..a to nehovorim o mase, nase mlade ceske byky putuju na zapad a nam zostavaju stare kravy..

Zuzana

Pro Gabču: Tohle je věc, která mě tak hrozně štve. Turista se automaticky bere jako bohatý člověk, který má dost peněz na to, aby ho někdo mohl obrat. Bohužel takovou představu tu má většina lidí, co se v tomto odvětví pohybují. Co Vy? Taky někam jezdíte do ciziny? A jste ráda, když automaticky předpokládají, že máte hodně peněz a můžete si to vlastně všechno dovolit?

Jarda

tohle je podnik pro turisty, takove opravdu nebyvaji nejlepsi.
chtel jsem se zeptat, zda planujete zaradit nejake restaurace z prvni stovky Maurerova vyberu Grand Restaurant?

Managment restaurace

Nejen pro turisty…v res­tauraci rádi přivítáme kohololiv.

Gabča

Vašku, Vašku tak nevím jsi vtipálek nebo pouhý provokatér. Já vouchry nakupuji a upaltňuji a zatím jsem všude byla spokojená. Tak nevím co tímto svým jednáním a chováním sledujete. :-)

Martin

Já si myslím že řekl svůj názor a tak pomůže lidem vybírat a je spoustu nádherných restaurací kde na vás dokonce zapomenou.
Nakonec vám řeknou že se omlouvají a jestli si dám ještě něco. :D .
Navíc v této restauraci jsem již byl, obsluha a jídlo nebylo zrovna úžasné, ale nebylo ani hrozné a klidně bych tam zase šel na oběd.

Gabča

Mno já to sice neuvedla, ale ten Vašík má velice zajímavý příspěvek i jinde zde na Slevomatu, který skutečně nevím zda bráti vážně či nikoliv, protože i v tom druhém příspěvku „perlí“. :-)

Vasek Sykora

Uplny souhlas, Petro.
Take se rad nadlabnu u telky. Mumraj lidi okolo mne me nici. Tech cizich pohledu do meho talire.

A to uplne pominu kychance lidi a plivani bacilu primo do talire ode vsech lidi okolo…

Ovsem, abyste nebyli zklamani, byl jsem jiz jednou v tejhle restauraci a rekl jsem si nikdy vice.
Obsluha byla mrzuta, pomala, ceny vysokohorske, napocitali nam piva navic, maso bylo vysusene, nejspis vcerejsi a k tomu studene brambory i knedliky. Vubec bych se nedivil, kdyby voucheristum soupli na talir prihrate zbytky z lednice po hostech z predchoziho dne.

Dobrou chut

stanislav

seš socka dobře ti tak zústaň příště doma u bedny debile

petr

Je v ceně donáška až do domu s čerstvým půllitrem? Nechce se mi tam moc chodit, přeci jen okolo mě budou hemžit lidi a to nemám ráda, tak bych se s tím ráda nadlábla v klidu u telky

stanislav

tak si otevři doma konzervu ty krávo za ty prachy

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru