Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

449 Kč za ochutnávkový potápěčský ponor s PADI instruktorem! Dvouhodinový úvod do barevného světa pod vodou se slevou 54 %.

Dive point Praha - Nové Město  (mapa) 199 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
marcela

Dobrý večer,mám problémy se zaplacením platební kartou,stránka se nezobrazila,jak to řešit?

Marie

Dobrý den,je možné využít voucher až v červnu?Dceři bude v červnu 10let.A ještě jedna otázka,mohou se potápět osoby s epilepsií?Děkuji

dive point

Dobrý den, platnost poukazu je do 27/10/2011 tak je možné čerpat i červnu. Jinak epilepsie je samozřejmě kontraindací k potápění. V případě vážného zájmu o rekreační potápění doporučuji vstupní vyšetření u lékaře obeznámeného s touto problematikou.

Marie

Epilepsii má dcera,zkusím to probrat s jejím lékařem:)Děkuji

Katka Vymazalova

Dobrý den,

ráda bych voucher koupila jako dárek. Je prosím toto potápění vhodné pro člověka, který se léčí s vysokým krevním tlakem a bere léky na srdce? Předem děkuji za odpověď.

dive point

Dobrý den, i když děláme rekreační potápění , pozorování rybiček tak vyšší tlak je tak trochu problém. Při potápění je spousta isomerických pohybů. Pak tlaková špička muže překročit hranici, kterou cévy vydrží. Tak asi nejlépe se poradit s ošetřujícím lékařem.

Katka Vymazalova

No, ja bych to právě chtěla jako překvapení, takže s dotyčným se to moc předem konzultovat nedá, aby se domluvil u lékaře :o(

Vím jen, že potápění v moři se šnorchlem ho baví a nedělá mu žádné potíže (cca 2–3m hloubka ponoru). Dá se to nějak porovnat s potopením v bazénu?

Také bych se ještě zeptala, jak samotné potápění probíhá. Pozorují se pod vodou nějaké rybičky a nebo se jedná o klasický bazen?

dive point

Dobrý den, pokud se jedná o takto zdatného šnorchlistu tak žáden problém. Bazénová ochutnávka zase není tak velká zátěž a rybičky ho také na bazénu také nepřekvapí.

Stephen

Mate i vetsi neopreny?:)

dive point

Hezký večer, obleky máme i ve velikosti XXL-58.

jeff

Dobrý den,
budou se zkušební ponory uskutečňovat také v úterý 26.4.? A pokud ano, je ještě volno? Děkuji za odpověď

dive point

Dobrý den , Ano ponor na zkoušku se bude konat i v úterý 26.4. jsou ještě volné čtyři místa.

Rado

dobrý deň
Kedy prebieha kurz? vecer alebo cez deň?

dive point

Dobrý den, zkušební ponory se pořádají ve večerních hodinách, od 21 – 23 hod.

Lenka

Dobrý den, máte prosím ve výbavě i optické masky? Pokud ano, s jakými dioptriemi? Děkuji.

dive point

Dobrý den , optické masky v naší půjčovně bohužel nemáme . Potápěči používají bud kontaktní čočky nebo si pořizují vlastní optrickou masku.

dive point

Téma astma a potápění bylo dlouho kontroverzní otázkou mezi rekreační potápěcí komunitou.
Nejliberálnější jsou lékaři z Velké Británie, kteří tvrdí, že ti, kteří mají své astma pod kontrolou se mohou potápět / podle závažnosti a typu astma./
Nejlepší odpověď, zda je pro vás bezpečné se potápět či nikoli, vám dá váš lékař – specialista, který sám rozumí potápění a astmatu. Na trhu jsou také už natolik moderní léky, které vám od potíží uleví a pomohou vám udržet vaše astma pod kontrolou.

Kubula

OK děkuju za odpověď..Mám velmi schopnou lékařku, ale její znalosti potápění asi nejsou na takové úrovni :-) Ale asi i tak bych to prubnul :-) Takže až Vám tam bude jeden zákazník modrat, tak jsem to já :-D

dive point

Nebojte , žádné modrání nebude. Máme v našem klubu také pár potápěčů s astma a vesele se potápí.

Kubula

Ahoj slevomate. Prosim tě můžou používat dýchací přístroje i astmatici?

 Kujůůů

Lemik

Ano, hodně potápěčů jsou astmatici nebo alergici, ale nejdřív bych doporučil konzultaci s lékařem.

Dawson

Dobrý den, nosím kontaktní čočky, moc dobře si nedokážu představit sundání masky pod vodou, trochu se obávám vyplavení čočky, nebo jaké máte zkušenosti s klienty s čočkami. díky

dive point

Dobrý den, sám náš instruktor používá kontaktní čočky a se sundáváním masky není žádný problém / stačí nechat zavřené nebo úplně neotevřít oči /. Jinak samozřejmě Vás nikdo do nějakého cviku nutit nebude .

Viktor

A vybavení je v ceně – resp jak samotné přístroje tak ploutve, maska, neopren ???
Děkuji za info

dive point

Dobrý den , Ano zapůjčení kompletní výstroje / maska, neoprén,ploutve, automatika, vyvažovací vesta / na zkušební ponor je v ceně.

creweta

Dobrý den, máte možnost pořídit fotky z ponoru pod vodou? Bylo by to za příplatek? A kolik případně? Stačí mi digitální foto.

dive point

Dobrý den , během celého zkušebního ponoru se pořizují digitální fotky jak na suchu tak pod vodou, které pak zašleme na Váš e-mail jako dárek zdarma.

oksa

Dobrý den, jak dlouho trvá samotný ponor? (čas, kdy jsem pod vodou bez vynoření). Ptám se možná blbuvzdorně, ale chci se vyhnout nedorozuměním,.

 Díky

dive point

Dobrý den, děkuji za dotaz. Jinak přesný čas ponoru je okolo padesáti minu. Celá lekce je rozdělena na tři část : příprava na suchu a instruktáž, předvedení cviků a postupu na hladině plus provedení cvičení pod hladinou na závěr rozebrání výstroje a základy údržby.

Lovka

Dobrý den, je ta voda v bazénu mokrá? A nešlo by jí vyměnit za suchou?

Tomáš

Dobrý den , voda na bazenu je opravdu mokrá s teplotou 26 °C

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru