Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1990 Kč za 15minutový vyhlídkový let až pro 3 osoby v letadle Zlín 143L v původní hodnotě 3990 Kč. Krásy Jeseníků z pohledu ptáků s 50% slevou.

Carnovia Aero s.r.o. Krnov  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jirka

Škoda, že poslední dobou jsou na slevomatu akorát nabídky uměle zdražené o 150%, aby tady mohly být prodávány s „50%“ slevou o poznání dráž, než jsou standardní konkurenční ceny. Slevomate, slevomate… když budeš podporovat tyhle agenty, tak příjdeš o mnoho věrných lidí, kteří už sem přestanou chodit…

Leopold Liska

Chci vás všechny upozornit, že je to podfuk!!! Normálně se cena letů nad Jeseníky pohybuje kolem 6000,– za hodinu letu, tudíž těch 15 minut normálně stálo 1500,– bez slevy v akci.
Nákladová cena tohoto letadla i s pilotem je 4000,–
Zároveň si nedokážu představit ze kterého letiště byste na 15 minut nad Jeseníky chtěli letět. Za tu dobu akorát odstartujete a přistanete. Zavolejte si do aeroklubu Jeseník a Šumperk, uvedené výše potvrdí.
Pěkná zlodějina.

Petr Dula

Pane Liško, nikde není psáno, že za 15 minut uvidíte celé Jeseníky. Vy jste se prostě rozhodl kazit nám prodej za každou cenu. Velmi dobře víte, že cena 1990,– za 15 minut Z143 není špatná.

Martin

Je mozno letet ve vsedni den, odpoledne nebo i dopoledne?

mario

Přes urgenci mi dosud nedorazil na mail voucher!!!!!
platba proběhla včera 28.4.2011 v 10­.00 hod.

slevomat

Dobrý den,

odpověď máte už 2 hodiny v emailu a voucher ve svém profilu ,–)

Přejeme krásný víkend.

Aleš

Měl jsem možnost s tímto aeroklubem vyhlídkový let absolvovat a opravdu paráda!!

Dalibor

Pilot na vás počká dole:-))))

Sylvie

Dobrý den, je uvedeno až 3 osoby, nejde prosím náhodou komb. 2 dosp+2děti? Dě­kuji

david

A kde by byl pilot? je to čtyřmístný letoun ;-)

Petr Dula

Dobrý den, v zájmu bezpečnosti mohou letět pouze 3 cestující + pilot.

Pipošek

No nevím nevím… třeba ostravský aeroklub má za 45 minutový okruh standardní cenu pro tři lidi 4900 Kč… Tady je to 5970 Kč po 50% slevě?!

Petr Dula

Není možné srovnávat ceny akčních letenek na linkách velkých leteckých společností se soukromými lety. Náklady na malá letadla jsou na osobu nesrovnatelně vyšší, než v případě velkých dopravních letadel. Žijeme v civilizované zemi, takže pravidla jsou velmi přísná (buďme za to rádi). Servis, prohlídky, revize atd. spolknou velké částky peněz. Odměnou za to je však možnost létat svobodně po vlastní trase kamkoliv a zážitek z letu malým letadlem je velmi intenzívní, obzvláště pro ty, co se takhle ještě nesvezli. Přejeme Vám, ať si let užijete na maximum a uděláme vše pro Vaši spokojenost.

Leopold Liska

Pane Dulo pěkně kecáte. A děláte z lidí blbce. Při nákladech včetně toho co říkáte do 4000,–… Stačí si zavolat do nejbližšího aeroklubu kolem Jeseníků – Krnov, Šumperk nebo Jeseník – Mikulovice.
A to „NOVÉ“ letadlo Z143 z obrázku – to u nás předváděli v roce 1999 když sháněli kupce…

Petr Dula

Pane Liško, o žádném NOVÉM letadle není v textu ani zmínka, je tam uvedeno, že se jedná o nejnovější model 4-místného Zlína. A nepochybuji o tom, že velmi dobře znáte jeho přednosti oproti starším modelům.

martin

asi jsem staromódní, ale za tu „slevnenou“ nabídku by člověk ve stejné ceně doletěl do Milána, v ČR jsou vyhlídkové lety řádně drahé, a 15 min je fakt málo…

Jan Zatloukal

Skvělá nabídka, super sleva.. originální dárek. Konečně něco pořádného po těch liposukcích a zábalech :-)

Petr Dula

Pane Liško, pokud jste se díval na Vámi uvedené odkazy, určitě jste nepřehlédl u prvního z nich cenu 2400,– za 15 minut. Podobně jsou na tom ostatní, ovšem většina je provozována letouny C172, které mají nižší provozní náklady než Z143, to ale jistě víte.

Petr Dula, Carnovia Aero s.r.o.

Dobrý den, 3-leté dítě do letadla vzít můžeme, bezpečnostní pásy jsou tomu přizpůsobeny.

Zdravím,
Můžeme do letouny vzít 3-leté dítě ?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru