Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149Kč za 1,5kg grilovaných vepřových žebírek s pivem a pečivem. Pozvěte přátele na pořádnou porci masa s křupavými bagetkami se slevou 50%!

4,6 / 5 Motorest Maršovice Maršovice  (mapa) 179 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Pavel

Čeká se ve vaší restauraci stejně dlouho na obsluhu jako na odpověď ?

Ban

Dobrý den,
ceny nápojů jsou na přijatelné úrovni – pivo Gambrinus 11 za 25,– Kč, nealko /Cola,Fanta../ za 25,– Kč, káva espresso 28,–Kč. Pěkný den.

Jarka

Dobrý den,
zakoupila jsem si 2 vouchery. Mám skromný dotaz, jak dlouho předem potřebuji provést rezervaci ? Děkuji za odpově´d.

Ban

Dobrý den, rezervaci na uvedeném tel. čísle nejlépe provést 7 dní předem. Avšak zavoláte-li nám např. v pondělí a objednáte se na středu, není v tom žádný problém.

Pavel

Můžete prosím uvést ceny nejběžnějších nápojů ?

Kverulantka z Liberce

To jsem velebnosti zvědava, jaká bude odpověď – pánž kilo a půl žebírek může být buď kilo a půl žebírek na kterých něco je anebo taky ne ne :-) A vlastně, to mňam kouzelné na těch žebírkách je to, že tam toho právě moc není (ani moc ani málo) – donedávna jsme chodili do Mexika, tam vyměnili kuchaře, na žebírkách půlkila bůčku a stojí to za vyliž. Zkusíme tedy Maršovice :-)

Ban

Dobrý den,
jídelní a nápojový lístek na webu sice není, ale grilovaná vepřová žebírka mají ve stálém jídelním lístku v restauraci. Jídelní a nápojový lístek na web v brzké době umístí. K té porci – jedná se o opravdu plný talíř masa – pro jednoho hodně a pro dva akorát :) K tomu dostanete půllitr vychlazeného piva či nealko nápoje…s kvalitou budete jistě spokojeni, nezbývá než popřát dobrou chuť :)

Renata

To sní jeden člověk, nebo je to menu pro 2? Děkuji

Pavel

Máte někde na netu jídelní a nápojový lístek ?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru