Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

179 Kč za šťavnatý hovězí biftek s přílohou dle vlastního výběru. 200 g nejlepšího masa ve vyhlášené hanácké pivnici s 50% slevou.

4,1 / 5 Hanácká pivnice Olomouc  (mapa) 152 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Michal

Trochu podvod, nic vík k tomu nelze dodat.

hanackarestaurace

Všechny informace k téhle akci si ověřovala firma která tuhle propagaci zajišťuje jak říkate, nic víc k tomu nelze dodat. Někdo vydělává, my jsme pod cenou.

Eva

Dobry den, je Hanacka hospoda a Hanacka pivnice bezbarierova? Nemyslim tim letni zahradku,ale kdyz se napr. zhorsi pocasi,jestli je mozne dostat se k vam na invalid. voziku? Dekuji

hanackarestaurace

Dobrý den, Hanácká hospoda je přispůsobena pro handicapované občany, těšíme se na Vás.

Lukas

je nutna rezervace predem?

hanackarestaurace

Dobrý večer, rezervace je nutná jen v případě, že přijde více lidí na akci......

Petra

Jakože příloha za nějakých 120,–? Jen si nejsem jistá, jestli přílohou myslíte jen tu omáčku (chřest apdo.) nebo ještě něco jinýho??

hanackarestaurace

přílohy jsou hranolky, americke brambory, plátky, vařené brambory, krokety atd.

Eva

Takže jestli to dobře chápu, vyberu si masenko s jednou z nabízených omáček a k tomu si ještě můžu vybrat na voucher ty třeba ty hranolky?

hanackarestaurace

ano, příloha a omáčka je v ceně.

hanackarestaurace

Dobrý den, uvedenou cenu ve stálém jídelním lístku(od 239,–Kč) máte asi na bez přílohy, u Slevomatu máte k ceně ještě přílohu.

I přesto, že se uvedená akce koná na Hanácké pivnici, můžete využít letní zahrádku.

Leo

No já nevím, ale v nabídce se o bramborách jako příloze nikde nepíše. Je tam jasně napsáno, že jako příloha je pepřová omáčka, omáčka s nivou, vejce a šunka nebo chřest. V Hanácké restauraci mají steak s chřestem na jídelním lístku za 219Kč tak nevím zda má pivnice jiné ceny.

hanackarestaurace

Pivnice má jiné ceny, příloha je myšleno jako pokrm (brambory, americké brambory, hranolky, plátky,atd…), omlouváme se jestli došlo k nějaké jiné souvislosti…těšíme se na Vaši návštěvu......

Kuba

Nejde mi ani tak o cenu jako takovou přijde mi že cena 179 je více než dobrá, jen mi to vrtá hlavou. Tvrdíte že máte klasickou cenu 239 Kč za biftek řekněme bez přílohy a omáčky. To si za přílohu a omáčku účtujete 120kč(358–239=119)? Díky za odpověd na hloupou otázku.

hanackarestaurace

Dobrý den, určitě to není hloupá otázka, podle nás velmi dobrý dotaz. Cena přílohy se u nás pohybuje kolem 20– 30Kč, tedy jistý rozíl je provize nejmenovaného portálu.

Kuba

Super to je odpověd kterou jsem očekával a velice za ni děkuji. Těším se na návštěvu

Leo

Dobrý den,
nějak tomu nerozumím. Do Hanácké restaurace občas zajdeme a tak nevím proč máte u slevy uvedeno 50%, když na jídelním lístku máte 200g hovězí steak v ceně kolem 200Kč (podle druhu omáčky). Dále uvádíte, že akce se vztahuje na Hanáckou pivnici, ale nejsem si jist zda uvedená letní zahrádka nepatří spíše k Hanácké restauraci. S kočárkem se do pivnice asi nedostaneme?

Děkuji za objasnění.

Lucka

Jupí,taková dobrá zpráva,ve čtvrtek jedeme do Olomouce do ZOO tak spojíme příjemné s ještě příjemnějším :-))

hanackarestaurace

Dobrý den, těšíme se na Vás a přejeme příjemný den strávený v Olomouci......

hanackarestaurace

Dobrý den, akce se koná v Hanácké pivnici nikoliv v Hanácké hospodě (vchod vedle Hanácké hospody), samozřejmě se omlouváme za nepříjemné podmínky na Hanácké hospodě, které tady ještě zanechal předchozí majitel.

V nejbližší době by měla proběhnout rekonstrukce Hanácké hospody po které by měl být tento problém odstraněn, děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás.

Jirka

Super konečně pořádné jídlo, váhal jsem jestli koupit voucher, ale pak jsem si přečetl že je restaurace nekuřácká a to rozhodlo o tom že si tam rád zajdu.

ela

Wow,jidlo mate vyborne,jen kdyby clovek od Vas neodchazel s tim ze smrdi jako smazena ryba.

hanackarestaurace

V nejbližší době by měla proběhnout rekonstrukce Hanácké hospody po které by měl být tento problém odstraněn, děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru