Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jamón serrano – kvalitní španělská sušená šunka.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Španělská šunka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 6. 11. 2012

Španělská sušená šunka - Jamón serrano

  1. Po získání voucheru přejděte na web e‑shopu vložte produkt do košíku.
  2. Do políčka Slevový kupón vložte kód „SLEVOMAT“. Zkontrolujte svou objednávku. Zadejte svoji adresu a další údaje.
  3. Číslo voucheru(ů) vložte do pole Poznámka. V případě objednávky dalšího zboží, případně platby za dopravu, zvolte jednu z možností platby (platební kartou, bankovním převodem, PayPalem nebo na dobírku).
  4. Po dokončení Vám přijde potvrzovací e‑mail a zboží bude expedováno následující pracovní den (objednáte-li do 11:00 bude Vaše zboží expedováno ten samý pracovní den)

Přejeme Vám příjemný nákup!

1 840 Kč −31 % 1 260 Kč
1 840 Kč −31 % 1 260 Kč

Využijte příležitost ochutnat mimořádnou delikatesu španělské gastronomie.

Jamón serrano – paleta Sierra Morena je vynikající ukázka mistrovství rodinného „secadera“ bratrů Barbancho z andaluzského údolí Pedroches. Paleta je vyzrálá procesem sušení na čerstvém vzduchu po dobu devíti měsíců v horském podnebí Sierry Morena na sever od Córdoby. Paleta pochází z kvalitních chovů bílých prasat chovaných v okolí údolí Pedroches. Chuť masa se vyznačuje mimořádnou intenzitou vyzrálých tónů. Paleta serrana Sierra Morena představuje vhodnou příležitost pro vstup do zajímavého světa sušené španělské šunky.  

Španělská delikatesa - jamón serrano

Co je španělská sušená šunka?

Španělská sušená šunka je nasoleným, přírodně, na čerstvém vzduchu, vyzrálým vepřovým masem z kýty nebo plecka. Španělský název pro sušenou šunku je jamón (čti chamón).

Jak dlouho jamón vydrží a kde se skladuje?

Jamón uchovávejte v pokojové teplotě. Před nakrojením vydrží několik měsíců. Dávejte pouze pozor, aby se na povrchu nevytvořila příliš vysoká vrstva plísně. Pokud se plíseň objeví, je vhodné jí setřít utěrkou namočenou do olivového oleje. Po nakrojení je vhodné potřít řez olivovým olejem, který zabraní příliš rychlé oxidaci. Šunka by měla být zkonzumována do 2 měsíců od nakrojení.

Doprava

Při objednávce dvou a více kusů je po celé ČR doprava zdarma.

Zboží si můžete také vyzvednout (po předchozím objednání v našem e‑shopu) v odběrném místě v Praze.

Více informací získáte v našem online obchodě www.spanelskasunka.cz.

Španělská delikatesa - jamón serrano

Nahoru