Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Špičkové IPL ošetření dle vašeho výběru

Brno Wellness Brno  (mapa) 168 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
suzanne

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se tímto přístrojem dají odstranit i světlé chloupky. Děkuji

Pavla Sazamová

Dobrý den, vzhledem k tomu, že stroj má celostvětový patent na odstranění světlých i šedivých chloupků, tak ano, dají se tím odstranit i světlé chloupky. Avšak tam se již ošetření provádí jinak, to Vám ale vše kolegyně vysvětlí při objednávání.

Jirka Menšik

Dobry den, co to je ty třisla? Kolik ošetřeni potřebuju na intimni partie 4 vouchery? Děkuji

Pavla Sazamová

Dobrý den, třísla a intimní partie se dělí v oblasti kalhotek,záhybu, tam, kde v létě už nejsou plavky. Na intimní partie na jedno ošetření stačí jeden voucher, ošetření doporučuji alespoň 5.

Anna R.

Dobrý den,


kolik ošetření doporučujete pro odstranění chloupků z podpaží? Stačí 4, jak je uvedeno? 


Díky!
Pavla Sazamová

Dobrý den, počet ošetření je individuální, na podpaží jsou potřeba 4 určitě, doporučuji zakoupit tento počet, jelikož 4 ošetření jsou na delší dobu a dále už se domluvíme individuálně. Jako naše stálá klientka už potom nikdy neplatíte plnou cenu, kdyby bylo potřeba ošetření navíc.

Lenka

Dobrý den, chci se zeptat, zda by v případě, že si nyní koupím cca 4 vouchery na určitou oblast a daný zákrok mi nevyhovoval (člověk nikdy neví, jak bude tělo reagovat), bylo by možné se domluvit na výběru voucheru na jiné službě salonu, např. masáže? Děkuji

Pavla Sazamová

Dobrý den, pokud byste zakoupila např. 5 ošetření na podpaží a po 4. zjistila, že Vám to stačí, dá se ošetření vyměnit za jiné, ale pouze na přístroji IPL, např. za jinou oblast, určitě nejde ale vouchery na IPL proměňovat za vouchery na masáže. K tomu jsou vouchery určeny, že pokud si nejste jista, můžete si za tuto výhodnou cenu koupit jeden, vyzkoušíte, uvidíte a podle toho se zařídíte. Také pokud to myslíte tak, že půjdete 1× na danou oblast a uvidíte, jestli náš stroj ,,funguje", tak to nemá smysl, protože např. na podpaží jsou opravdu potřeba alespoň 4 ošetření, až potom můžete posuzovat výsledky.

Jitka

Dobrý den,
bude účinek aspoň trošku viditelný třeba i po jedné nebo dvou návštěvách? Mám dost světlé chloupky a netoužím být vyloženě hladká, ale trošku zjemnit chloupky nebo zpomalit jejich růst. Děkuji.

Pavla Sazamová

Po první návštěvě jsou zákaznice nadšené, ale po druhém se může stát, že chloupků roste i jakoby více a to z důvodu, že se nabudí ty ve spící fázi, což je dobře, protože při dalším ošetření jich o to více zničíme. Opravdu jde o růstové fáze, chloupků je čím dál tím méně a jemnější, ale po jendom ošetření Vám žádné výsledky zaručit nemůžeme, ani byste to nepoznala, protože by tam neustále byly chloupky, co během ošetření nebyly v růstové fázi, proto doporučuji zakoupit ošetření 3.

Věra

Dobrý den. Chci se zeptat, samostatně horní ret v této akci se nedá ošetřit? Pouze v tom balíčku a co když si intimní partie nechci nechat ošetřit. Děkuji za odpověď

Pavla Sazamová

Dobrý den, v průběhu ošetření se dají místa samozřejmě nakombinovat, pokud budete chtít vše ostatní z balíčku a ne intim, můžeme ty šoty využít na něco jiného – pořád ale platí, že všechny partie se provádí během jednoho ošetření. Můžete kdyžtak napsat přímo na náš mail: info@uandersena.cz, o jaké oblasti máte zájem a my Vám pomůžeme vybrat a nakombinovat balíček.

Tereza

Dobrý den, chci se zaptat jak dlouho takové ošetření následně vydrží? Předpokládám že oproti klasickému laseru toto trvalé nebude a po čase bude potřeba navštívit váš salón znovu. Myslím tím třeba po roce, dvou.. děkuji za odpověď

Pavla Sazamová

Dobrý den, IPL je nástupce laseru, můžou ho používat i salony a hlavně je rychlejší, tím pádem méně bolestivější (u laseru se dělá chloupek po chloupku). My při každém ošetření zníčíme opravdu všechny chloupky, které jsou v růstové fázi, což je ale jen nějaké procento, proto je potřeba ošetření opakovat. Tím, že tělo zažívá hormonální změny, může se stát, že se sem tam chloupek objeví (ale to je jiný, který nebyl v růstové fázi). Ale říkám, že ikdybyste měla jít 1× za rok na ,,udržení", tak vzhledem k naším cenám pro stálé klienty Vás to vyjde levněji (a hlavně o tolik pohodlněji!!) než žiletky! Také v období mezi ošetřeními jsou klientky nadšené, protože opravdu dlouho nic neroste, takže je to pohodlné. Tím si pak přidávají další a další části. Určitě naší nabídky využijte! Těšíme se na Vaši návštěvu!

Ivana Kašparová

Děkuji za info a přeji pěkný den. Kašparová

Ivana Kašparová

Dobrý den,
na Vašich stránkách je např. při ošetření třísel a intimních partií uvadena doba ošetření 45min. Zde na slevomatu máte při stejných partiích uveden čas ošetření 15min. Pokud tomu dobře rozumím, pokud je nižší cena stačí snad na ošetření kratší doba?
Pokud jsou zapotřebí např. 3 návštěvy na jednu partii, mohu zakoupit 3 vouchery a tím službu zaplatit?
Děkuji Kašparová

Pavla Sazamová

Dobrý den, ošetření probíhá samozřejmě úplně stejně při zakoupení na Slevomat.cz či u nás v salonu. Časy na našich stránkách byly uvedeny úplně na začátku, tenkrát nám ošetření trvalo i déle a nechávaly jsme si delší mezery. Nyní už jsme zkušené :-), takže platí časy uvedené zde. Pouze při první návštěvě strávíme i nějaký čas povídáním, abyste měla všechny informace. Ano, jeden voucher znamená jedna návštěva, ale např.na intimní partie a třísla počítejte tak 5–6 ošetření. Pauzy mezi ošetřeníma jsou ale velké, takže můžete zatím zakoupit klidně 3 ošetření. Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru