Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rytířské turnaje na koních na hradě Kost

4,7 / 5 Hrad Kost Libošovice  (mapa) 181 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Rudla

Dobrý den bude se mi to líbit?Je mi 82 roků.Děkuji

Ordo Kromen

Pokud máte rád akci, historii a zábavu zaručeně se Vám to bude líbit. Vystoupení se koná přímo pod hradem Kost, kulisa hradu, atmosféra středověku i úchvatné okolí. Navštívit můžete také hrad, několik retaurací a pokochat se krásnou přírodou. Určitě vystoupení není pouze pro děti.

Zuzana

Zajímá mě to samé. Jdu sama se dvěma dětmi. 3 a 5 let. Kolik stojí vstupenka pro dítě. Na stránkách máte uvedené dvě různé ceny. 1)dospělí 180, dítě 100, do 4 let zdarma 2) prázdniny dospělí 250, dítě do 15let 180. Kamarádka byla na představené minulý týden, tudíž již o prázdninách a ceny byla 1) 180 a 100. Tak se chci zeptat, jak to tedy vlastně je ? Nechci se pak na místě cítit „oklamaně“ z případných zde nadhodnocených cen. Děkuji za odpověď.

Ordo Kromen

Dobrý den, nyní platí aktuální ceny dospělí 250 kč, děti 180 Kč. Tříleté dítě máte zdarma. Tedy stačí zakoupit dospělý + dítě. Doufáme, že se Vám vystoupení bude líbit.

Ordo Kromen

Jakékoli další informace podáme a dotazy zodpovíme i na e-mailu barahomolkova@seznam.cz

irena

Dobrý den,
kolik prosím stojí samostatná dětská vstupenka ? Ráda bych šla s 2 dětmi, tedy budu potřebovat na místě dokoupit 1 dětskou vstupenku.

Ordo Kromen

Dobrý den, nyní je akce nastavena po dvojicích (takový byl u minulé akce největší zájem), ale určitě Vám doporučuji dokoupit jednu dětskou vstupenku na místě. Budeme se na Vás těšit.

Michala

Dobrý den,
v nabídce mi chybí vstupenka tzv. rodinná, protože pokud je jen jedno dítě, není moc výhodné koupit 1+1 a pak dospělého v plné výši, případně i jemu koupit 1+1 a nechat další dětský lístek propadnout, případně v „davu“ hledat někoho s dítětem.
Myslím, že v případě rodinné by bylo zájemců daleko víc.
Michala

Ordo Kromen

Děkujeme za nápad a na příští akci jistě prodiskutujeme s firmou Slevomat i možnost rodinného vstupného.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru