Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Trvalé odstranění chloupků kdekoli na těle

3,9 / 5 Fit&Beauty kosmetický salon Praha - Vinohrady  (mapa) 365 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
emil

dobry den, chtel bych se vas zeptat… rad bych si nechal udelat epilaci podpazi, ramenou, hrudniku, bricha a intimních partii – na to vse tedy stací zakoupit voucher na cele telo a v jeho ramci budu mit vsechny tyto casti osetrene 5×?

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

určitě, stačí si zakoupit jeden voucher na celé tělo s kterým budete mít 5 ošetření.

Petra

Je možné provádět epilaci i na místě, kde jsou pihy?

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den, přes malé pihy ano,ale přes znaménka ne.Překrýváme je bílou tužkou a neozařujeme.

Eliška

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na epilaci podpaží. V rámci jednoho voucheru jsou obě podpaží, nebo je nutné zakoupit si dva vouchery? Děkuji

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den, jeden voucher Vám postačí.

Renáta

Dobry den,mam svetle chlupy,kdyby byla potreba 6.osetreni musela bych to koupit pak za plnou cenu,nebo lze pak jedno osetreni na cele telo dokoupit podle potreby na 6.osetreni ve sleve? Dekuji za odpoved

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den, ano lze uplatnit slevu i na další ošetření pokud bude potřeba.

Tereza

Dobry den, mela bych zajem o intimni partie a trisla. Mam tmave a silne chloupky, kolik procedur priblizne musim navstivit? Pocitam, ze asi pet nebude stacit. Dekuji

Fit & Beauty s.r.o.

Dobry den, zakupte si voucher na cele telo.V salonu pak domluvime podrobnosti.

L.

Dobrý den,


je nějaký problém s potetovanými oblastmi a je ošetření bolestivé? 


Děkuji
Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

potetovaným oblastem se vyhýbáme. Při epilaci je vždy nejcitlivější první ošetření, kde je chloupků nejvíce. Jde o lehké a hned mizející štípnutí.

Tereza

Dobrý den, zvažuji epilaci intimních partií a třísel, ale mám na intimním místě piercing (bioplastová tyčinka s titanovými kuličkami), může to být pro epilaci problém ?
Děkuji

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

co se týká partií s piercingem, okolí kolem piercingu se vynechává nebo pokud to bude možné na dobu ošetření se piercing sundá.

Verka

Dobry den, je mozne se objednavat i na vikendove dny?Na svych strankach sice mate napsano dle objednavek, uz jsem se ale setkala s tim, ze to nektere salony pak neumoznily. Dekuji

Fit & Beauty s.r.o

Dobry den,
ano je možný se objednat i o víkendu.V so­botu jsme tu od 9 –21 hod, v neděli dle objednávek.

Alena

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda trvalá epilace se týká i obočí a když ano, tak v jaké podobě?
 Děkuji

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,
epilace v obočí neprovádíme.

Evča

Prosím a ještě jedna věc bylo by to lepší kdybych se tam šla ukázat abych se dozvěděla kolik bych potřebovala zákroků,kolok by mě to stálo atd?Mohla bych se tam zastavit bez objednávky?Děkuji

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

na konzultaci je možné přijít bez objednávky.

Evča

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat mám problémi s chloupkama asi 8let,chtěla bych pomoct odstranic chloupky na 7o%těla,tzn. nohy,břicho,tř­ísla,na prsou,mám sice i na rukou,pod nosem ale to by mi nějak nevadilo to snesu depilovat voskem.Chtěla bych se dozvědět víc informací,kde je klinika,kolik by mě to stálo a a jestli je odstranění trvalé.Děkuji

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

na popisované partie je potřeba si zakoupit voucher na celé tělo. Klinika je na Jiřím z Poděbrad metro A. Po absolvování všech pěti ošetření se odstraní 95 % chloupků. Hodně záleží na síle vlasové cibulky. Je dobré po roce až 5 letech absolvovat kůru ještě jednou.

Teri Štosová

Dobrý den,
chtěla bych si nechat odstranit chloupky ne lýtkách, zejména proto, že mi dost zarůstají chloupky. Nevím ale, zda to není nějak rizikové? Nemůže to kůži ještě více podráždit nebo podobně?
 Děkuji

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,
naopak proceduru pro zarůstající chloupky doporučujeme. Chloupky v tomhle případe přestanou zarůstat

Andrea

Dobrý den na celé tělo tedy celé nohy, intimní partie a třísla stačí jeden poukaz na celé tělo za 2999kč ? A bude to 5návštěv s aplikací všech partii? Děkuji

Fit & Beauty

Ano stačí jeden poukaz za 2 999,–

Lenka

Dobrý den, četla jsem, že ošetření není vhodné u kardiaku. Léčila jsem se na kardiologii pro arytmie, 2× jsem byla na katetrizačním zákroku, brala jsem beta-blkátory, nicmene ted jsem bez obtíží a bez léčby asi 2 roky. Je mi 34 let. Je tohle překážkou, nebo si mužu poukaz zakoupit? (jde mi o epilaci třísel + stehen).

Fit & Beauty

Pokud jste jinak již delší dobu bez obtíží, bez léků a dalšího omezení neměl by to být problém. Případně se poraďte se svým lékařem, ale myslím že zde není problém.

Jana

Dobrý den,
v popisu uvádíte, že mezi výhody laseru E-light patří odstranění všech typů chloupků včetně tenkých či světlých. Lence však tuto informaci vyvracíte odpovědí „přístroj E-light reaguje pouze na chloupky s pigmentem“.
Která informace je správná? Děkuji za odpověď.

Fit & Beauty

Ano u chloupků zcela bez pigmentu je účinnost problematická.Pokud pigment není vůbec.

Kateřina

Dobrý den,
chci se zeptat, jak je ošetřeno, aby nedocházelo k poškozování melanocytů a tím se nezvyšovala pravděpodobnost rakoviny kůže?
 Děkuji

Fit & Beauty

Dodržováním všech podmínek pro bezpečné ošetření, při dodržení podmínek schváleným pro provoz přístroje a při dodržení kontraindikací je přístroj zcela bezpečný.

Anna Andulinka Růžičková

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda-li je tato metoda i pro muže?děkuji

Fit & Beauty

Ano je vhodná s i využívaná i muži. V některých případech je však třeba více opakování,

Andy

DObrý den, počítám správně že pokud chci ošetření celého těla, včetně opakovaných návštěv, musím zakoupit voucher minimálně 5×? Děkuji.

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,
pro ošetření celého těla si zakupte pernamentku v hodnotě 2 999,– Kč, která zahrnuje 5 ošetření

Zuzka

A ještě mám prosím jeden dotaz. Co přesně znamená intimní partie? Znamená to všude nebo v některých nejintimnějších místech je nějaké limitace?

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,
v tomhle případě je to podle přání klienta. Z naší strany nejsou žádná omezení.

Zuzka

Dobrý den. Ráda bych se zeptala na bezpečnost této metody. Nejsou např. při použití v podpaží nějaké rizika – narušení potních žlázek či tak něco? A je to opravdu navždy – když bych tedy po 1–5roce podstoupila ještě jeden zákrok? Je možné případně efekt tohoto ošetření nějak „odstranit“? – Nevím, jestli se mi to bude líbit i za 30 let :) A chápu správně, že když si zaplatím za celé tělo, že si pak mohu vybrat třeba 3–4 partie, ostatní nechat tak jak jsou? Lze použít i na partie, kde si chloupky vytrhavám a dočasně je tedy hustota těch co narůstají nižší? Předem děkuji za odpověď.

Fit & Beauty s.r.o.

Dobrý den,

narušení potních žlaz nehrozí.Epilaci je třeba každý rok až pět let opakovaně podstoupit(in­diduální).Pokud si zakoupíte voucher za 2.999,– na celé tělo, můžete si libovolně zvolit jakou partii si necháte ošetřit, kromě zad(u mužů).Jes­tliže si určitá místa depilujete, je potřeba něž-li začnete s epilací,aby jste tyto partie 4 týdny před procedurou holila pouze žiletkou.

Lenka

Dobrý den,
jak dlouho trvá jedno ošetření celého těla?

Fit & Beauty s.r.o.

Dobrý den,

ošetření celého těla se odhaduje na 60–90 minut.

Lenka

Dobrý den,
mám velice jemné a světlé chloupky na tvářích. Je toto ošetření vhodné i pro ně? Pokud ano, kolik voucher si doporučíte zakoupit. Děkuji za odpověď.

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

přístroj E-light reaguje pouze na chloupky s pigmentem. Pokud máte chloupky světlé a jemné je minimální šance úspěchu k jejich odstranění. U příliš světlých chloupků proceduru vůbec nedoporučujeme. Tváře se počítají jako jedna partie čili jeden voucher.

Lucie Doležalová

Dobrý den, po hormonální léčbě, mám dost silné ochlupení pod bradou . Chloupky jsou černé a dost silné. Stačí 1 voucher ?? Děkuji

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

ano jeden voucher na bradu stačí.

Jana

Dobry den,


mam dotaz ohledne voucheru na depilaci celeho tela. Kdyz si zakoupim jeden, tak mam narok na 5× depilaci celeho tela mimo zad, coz tedy znamena oblicej, cele ruce vcetne prstu, podpazi, hrudnik, bricho, cele nohy vcetne nartu, prstu a trisel? Nebo se mylim? 


Dekuji za odpoved.
Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

určitě, vše krom zad je počítáno do voucheru na celé tělo.

Pavla

Dobrý den, prosím o informaci zda je ošetření vhodné v letním období, resp. jak dlouho po ošetření se nesmí na sluce. Děkuji.

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

ošetření se vylučuje s pobytem na slunci.3 týdny před a 3 týdny po proceduře. Nejlépe však, když celá kůra proběhne mimo letní období.

katka

Dobrý den,
když už Vás navštívím pětkrát, ale vzhledem ke stavů chloupků budu muset jít i pošesté, musím něco doplácet?

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

voucher se vztahuje pouze na 5 návštěv, tedy ano.Pokud bude potřeba uskutečnit ještě jednu návštěvu.

Simona

Dobry den,
Vim, ze je tam urcity problem ohledne opalovani. Proto kdyz vim, ze v ted na zacatku zari budu 10dni na dovolene a v lednu jedu opet na dovolenou, tak bych ten proces asi nestihla v tech trech mesicich??? Mam pravdu? Dekuji za odpoved.

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,



zde se nedá úplně přesně odpovědět.Záleží na jakou by jste šla partii, u podpaží a intimních partii- kde se můžete lépe chránit by procedura mohla být provedena.U os­tatních partii nejlépe epilaci provádět v období, kdy se nevystavujete slunečnímu záření. 


Eva

dobry den,chtela bych imtimni partie a trisla…znamena to,ze staci dva vouchery a uz mi tam rust chloupky nebudou???ja jen jestli je to opravdu trvale…moc dekuji…p.s.dela to chlap ci zena?

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

pokud nemáte chloupky světlé, jíž po 5ti návštěvách dosáhneme pozitivních výsledků.Po té v rozmezí 1 rok až 5 let bude zapotřebí jedna návštěva.Proceduru provádí vyškolený personál(kosme­tička, zdravotní sestra).

Ida

Dobrý den, mohu koupit voucher pro svoji 17 letou dceru na jednu partii? Není toto omezeno věkem? děkuji za zprávu

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den,

v tomto případě dcera přijít může.

Monika

Do tohoto studia chodím na epilaci na základě minulé akce a musím moc pochválit, některé chloupky už po prvním ošetření přestaly růst úplně, ostatní rostou o dost pomaleji, obsluha milá a pečlivá, jsem opravdu moc spokojená :-)

Fit & Beauty s.r.o

Dobrý den Moniko, velice děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru