Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za týdenní permanentku do luxusního klubu Pure Health & Fitness. Nové moderní studio a profesionální formování těla se slevou 63 %.

4,1 / 5 Pure Health & Fitness Platinum Praha - Libeň  (mapa) 240 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Radka

Dobrý den, jsem neslysici a koukam, ze na rezervaci se musi prihlasit telefonicky, ale muzeme si domluvit nejak pisemne? A rada bych vedela kolik stoji rocni clenstvi, protoze na vasem www jsem nenasla? diky :-)

Sába

Je to tam nejlepší, fakt !:-) Všichni jsou hodný, milý, staraj se o vás jak nejlíp to jde…a ten bazén je nejvíc krásnej ! :-)Přitom je to roční členství tak levný,na to, co tam všechno je !S přítelem tam už asi 2 měsíce chodíme a nemůžem si na nic stěžovat ! Vřele doporučuji :-)

Ivana Watson

Sábo, děkujeme :)! Jsme rádi, že se Vám u nás líbí.

Lucka

stačí tedy přijít v jakýkoli den, předložit voucher na recepci a po nějakých formalitách jít hned využívat vaše služby? Nebo proběhne nějaké seznamovací kolečko po fitku?

Ivana Watson

Dobrý den Lucii, jak již je výše řečeno. Nutná je předešlá rezervace na čísle 724 381 600. Ano, proběhne „seznamovací“ kolečko s naším consultantem, aby Vám bylo vše ukázáno a vysvětleno.

Simona

Dobrý den,
jen voucher se aktivuje po příchodu, nebo musím zavolat a dát to vědět dopředu? a musí to být jen po-ne? jsem mimopražská a bohužel o víkendu nemám možnost dopravy, takže bych přivítala třeba st-st? je to možné? a jen drobnost, dle fotek jsem usoudila, že jsou k dispozici i fény – to je užasné!!
Děkuji za odpověď.

Ivana Watson

Simono, voucher se aktivuje po telefonické rezervaci. Pokud Vám voucher aktivujeme st-st, tak tam bude zahrnut víkend také. K dispozici máte jak fény, šampóny, sprchový gel, tak i žehličku a žehlící prkno :).

Jiřina

To znamená že po cvičení můžu v rámci voucheru i do sauny?

Ivana Watson

Ano Jiřino, můžete využít: posilovnu, studiové hodiny, bazén, vířivku, saunu, páru, internet a ještě si dát zdarma vynikající kávu.

Michal

Všichni vás tady vychvalují, tak to bych měl rovněž zkusit. A velice Vás zdravím, Ivano :-) Michal Čáp

Ivana Watson

Já Vás taky, doufám, že se brzy uvidíme :).

Evi

Také přidávám ovace a hned kupuji;-)

Ivana Watson

Super :)!

Zuz

Taky se chci zeptat přesně na to samé jako Anet – můžu si přijít dopoledne zaplavat a pak odpo třeba na power jogu?? díky moc ,…ráda bych voucher vyzkoušela…

Ivana Watson

Dobrý den Zuz, ano můžete. Těšíme se na Vaši návštěvu. Hezký den.

Anet

Dobrý den, mohu se zeptat, zda nabídka platí i když si tam půjdu zaběhat na pás ráno a přijdu třeba i večer? Prostě dvakrát za den? Není v tom problém? Po cvičení hned do sauny? Nebo tam zůstat i třeba půlku soboty? Je to nějak omezené? Jinak vážně skvělá nabídka :) slyšela jsem samou chválu na PURE :)

Ivana Watson

Dobrý den Anet, ano, klub můžete využívat během týdenního členství maximálně a doufáme, že i budete :). Těšíme se na Vás!

Erik

Opravdu skvělá nabídka, škoda, že už jsem členem. Můžu jen kvitovat fantastické a velice profesionální prostředí. Hned kupuji přítelkyni, ne, že by to potřebovala :-)

Ivana Watson

Děkujeme Eriku a vážíme si Vašich slov! Hezký den a brzy na viděnou u nás v klubu.

Misa

Můžu jen doporučit. Chodíme tam i s přítelem a jsme naprosto spokojení. Jinam už bychom nešli :)

Ivana Watson

Děkujeme Míšo :)!

Monika

A vstup je časově neomezený, nerozlišujete – špička,mimošpičku?

Ivana Watson

Vstup je časově neomezený.

Monika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mohu zakoupit vouchery dva a druhý věnovat(když je to limitované –1osoba –1 voucher)
Jestli týdnem myslíte 7 dní, nebo pracovní týden. A jestli se vrámci pernamentky dají vypůjčit alespoň prostěradla. Děkuji za odpověď.

Ivana Watson

Ano, můžete zakoupit více voucherů, ale využití je limitováno jeden voucher na osobu. V rámci týdenního členství je možné si zapůjčit za poplatek ručníky i prostěradlo.
Týden se aktivuje vždy od pondělí a je platný do neděle, tj. 7 dní.

Lucka

Od kdy do kdy je možno tento voucher uplatnit?

Sabina

Někteří lidé mě nepřestávají udivovat :-)
Platnost voucheru:
od 18. 4. 2011 do 18. 12. 2011

Ivana Watson

Dobrý den, platnost voucheru je od 18.4.-18.12.2011.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru