
Termín
Platnost do 16. 10. 2011.
Můžete využít do 16. 10. 2011
- Rezervace předem na tel. 224 233 168
- Maximální počet voucherů na osobu: 2
- Celkový počet voucherů: 3000
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru?“ A co si takhle místo zlatého prasátka dopřát rovnou pečínku z divočáka!
Restaurace U Červeného páva připravila zvěřinové menu pro dva se specialitami českých luhů a hájů, kterou navíc zapijete lahodným portským vínem.
Menu pro dva obsahuje předkrm a hlavní chod dle výběru:
- Kachní paštika NEBO zvěřinová terina
- Výpečky z divočáka, dušené zelí, domácí houskový knedlík NEBO kančí pečínka se šípkovou omáčkou a jemnými bramborovými nočky
- Sklenka portského
Restaurace U Červeného páva sídlí ve stejnojmenném domě, kde má divočina dlouhou tradici. V roce 1866 jej získal kavárník Emanuel Goldschmied, který zde začal provozovat „volný obchod“. Za tuto svou činnost byl vyšetřován policií, což však nebránilo mnoha známým mužům tehdejší doby podnik navštívit.
Návštěvu vyhlášeného podniku s dámskou obsluhou si nenechal ujít například Otto von Bismarc ani arcivévoda Ferdinand d'Este či jeho syn Karel. Slavný Gustav Mahler sem také zavítal, nicméně dámy si z jeho návštěvy odnesly jen kulturní zážitek. Slavný umělec prý celou noc komponoval na zdejším klavíru, k ránu zaplatil povinnou láhev šampaňského a odešel.
V restauraci se točí Plzeňský prazdroj a Gambrinus, a vedle staročeské kuchyně můžete ochutnat speciality z grilu i mnoho dalších dobrot.