Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za dvě kávy a dva dezerty dle výběru v legendární cukrárně Myšák. Oblíbené místo Emy Destinnové i Oldřicha Nového a dobrůtky se slevou 53 %.

4,4 / 5 Cukrárna Myšák Praha - Nové Město  (mapa) 5 483 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Krutik

Nemuzu si pomoct, ale i kdyz se obsluha vzdy neusmivala – ono to taky vzdy nejde – tak naprosto genialni kava a jeste lepsi deserty – dorty, zmrzlinove pohary a proste vse..a pokud jde o cistotu wc ci ostatni, tak pochybuju ze ma vetsina lidi, co si na to stezuje cistsi:D ..zadny bordel ani spina nikde!!

jana

už to asi vím ;-.)

jana

dobrý den, chtěla jsem se jen zeptat, jak můžu při nákupu uplatnit kredity ?
 díky

manažer cukrárny Myšák

Jaké kradity máte na mysli.

Hanka

Musíte být přihlšená na profilu, kde máte kredity. Na profilu ceny normálně kliknete na „Koupit“ vyskočí vám první krok objednávky, kde vybíráte metodu platby. Po potvrzení tlačítkem „pokračovat“ se vám objeví stránka, kde na jednom ze řádků bude zaškrtávací možnost „Uplatnit kredity“ nebo neěco v tomto smyslu :-).

Katka

Dobrý den,
omlouvám se, pokud byl již dotaz položen. Je možné místo kávy dostat horkou čokoládu?
Děkuji

manažer cukrárny Myšák

Horkou čokoládu ne, kávu je možné vyměnit za čaj, kromě čaje kvetoucího. Těšíme se na návštěvu.

jarmila

To, že je cukrárna nekuřácká velmi vítám!!!
…a k těm toaletám-když jsem tam byla, byly luxusní a čisťounké.

Valerie

Dobrý den, nikde jsem zde zatím nezahlédla zmínku o kouření či nekouření, tak bych se ráda zeptala, jak to je? Voucher jsem již zakoupila a tak by mne velice mrzelo, kdyby Vaše cukrárna nedisponovala alespoň oddělenými prostorami. Předem děkuji za odpověď.

manažer cukrárny Myšák

Z totazu není zřejmé, jestli jste kuřák či nikoliv. Cukrárna Myšák je celá nekuřácka. Těšíme se na návštěvu.

Valerie

Omlouvám se za nepřesnou formulaci dotazu, nicméně jsem nekuřačka, tudíž mne Vaše odpověď velice potěšila :-) Ještě jednou děkuji a těším se na návštěvu Vaší cukrárny.

Kamil

Nevím jestli je mají pokaždé,ale i dia dorty jsem v nabídce viděl.

Lenka

Máte i zákusky bez cukru, pro diabetiky?

manažer cukrárny Myšák

Dia dort malinový máme v nabídce pouze o víkendu. Těšíme se na návštěvu.

ajorika

Jde-li o noblesni cukrarnu, asi by stalo za to opravit v menu (http://www.slevomat.cz/docs/2596-cenik.pdf) hrubku – cituji „hystorie cukrarny Mysak“ … str.2 zluty nadpis.

manažer cukrárny Myšák

Děkuji za upozornění. Korekturu dělalo snad 10 lidí a všichni to přehlédli. Tato menu karta bude na cukrárně Myšák od 18.4. Snad to ještě půjde v tiskárně opravit. Těšíme se na návštěvu.

M.

Upozorňuju taky na ,,dort z ledních plodů"

Hanka

A na posledním listě máte místo rozvozu „rozvod dortů“

Mimi

Myslím, že je to super nápad! Chodím kolem skoro denně a vždy je prázdno, né každý si může dovolit ty jejich ceny a turisté tam opravdu moc nejsou.. Vyzkoušíme a rovnou se zeptám, nechystáte zase někdy Fresh džusíky? Jsou hned vedle Myšáka a jsem naprosto spokojená, jen kredit už dochází… :)))

Blanka

Mlčení znamená souhlas :-) Tak zkouším znovu… Dobrý den, může k Vám do cukrárny malá psí slečna ? Je dobře vychovaná a bude samozřejmě na vodítku. Děkuji za odpověď

manažer cukrárny Myšák

Již jsem odpověděl, že může a poskytneme ji i misku s vodou. Dotazů je hodně a snažím odpovědět každému. Děkuji za pochopení.

Stehlíková Jana

Dobrý den,
zajímalo by mně, zda nabízíte i nějaké bezlepkové dorty?
Děkuji mockrát za odpověď

manažer cukrárny Myšák

Bezlepkové dorty vyrábíme na objednávku, nejsou součástí denní nabídky. Těšíme se na návštěvu.

NP

Super nabídka, beru 2×.

Lenka

Dobrý den,
je nutná předchozí rezervace, nebo můžeme přijít kdykoliv? Děkuji.

Slevomat

Když půjdete okolo, můžete se zkusit zeptat, ale rezervace je jistota :-)

manažer cukrárny Myšák

Na odpoledne doporučujeme rezervaci na tel. 731 653 813. Těšíme se na návštěvu.

Ivka

dotazy :-) pardon…

Ivka

Dříve než sem někdo napíšete nesmyslné dotazi, zkuste si přečíst celou diskuzi. Mnohé odpovědi zde najdete. Řešit jestli si kávu a zákusky můžete vzít s sebou nebo jestli si můžete dát jahodové nebo či jiné tiramisů. Vše je zde zodpovězeno..

Gabča

Milý človíčku skrývající se za nic neříkajícím „L“,
nevím jak živé a aktivní děti máte a jak často a jak pravidelně s nimi cukrárny, kavárny a jiná pohostinství navštěvujet. Ale mluvím z vlastní zkušenosti se synem, kterého od útlého dětství vodíme do „veřejnosti“ a zatím jsme si vždy vystačili s tím, že dostal napít a najíst a pokud měl k dispozici dětský koutek byl spokojený.
Ale souhlasím s Vámi v tom, že někteří rodiče dětí jsou na zabití. :-)

L.

Tak moje děti jsou ještě v pohodě, ale např. známí mají tak hyperaktivní jedince, že ty nějaký koutek naprosto neukojí a v mžiku vlezou úplně všude (!). Já se snažím, aby moje děti nikomu na obtíž nebyly, ale bohužel, řada rodičů je fakt na zabití a celkem rozumím tomu, že někdo má osypky z toho, že by ho děti rušily a namísto klidného odpočinku by dostal depresi.

Gabča

Mno hyperaktivní dítě je problém všeobecně, ale to dítě za to nemůže a může ho člověk vychovávat jak chce. Horší jsou ti rozmazlení fakani kteří jsou značkově oblečení, v jídle se hnípou a rodiče ještě než aby je okřikli se ptají co by si dali místo toho co už dostali. :-)

Markéta

Ono je to primarne o povaze rodicu, ale i tak o nature daneho ditka. Ja osobne jsem ale naprosto alergicka na rodice typu „necham ho byt at mam klid“ s naprostou ignoraci, pricemz decko beha, kve, pisti..Nekteri rodice tyhle rozcapence jeste hlasite podporuji. Asi nejhorsi je to v mhd a v restauracich – zvlast kdyz se sejde vice maminek a z jednoho urvaneho decka se stava nekontrolovatelna rozdovadena zmet. V tom pripade by se slusny rodic mel zamyslet a v zajmu zachovani zdravi sveho maleho radsi chodit na patricna mista, nekomu by taky v pauze v praci kdy si chce na chvilku odpocinout rupnout v bedne a kdo vi jake by byly nasledky. Ale cukrarnu rozhodne za patricne misto povazuju, tak se proste s detmi pocitat musi

Efička

A ještě jestli by šlo si místo kávy dát horkou čokoládu se šlehačkou, když to je za stejnou cenu.

 Díky

M.

Nešlo… Nabídka slevy je přesně dána…

Efička

Tak když říkali v diskuzi, že si jde i místo toho dát čaj, nebo bezkofeinové kaffe, tak chci jen vědět jestli by si třeba nešlo dát i čokoládu, co mají v nabídce.

Efička

Dobrý den,
chtěla jsem se ještě pro upřesnění zeptat, zda je jedno jestli si vyberu jahodové nebo normální tiramisu.
Děkuji moc za odpověď.
Přeji všem hezký den

manažer cukrárny Myšák

Tiramisu si můžete vybrat jahodové nebo kávové. Těšíme se na návštěvu.

Gabča

Milá Šárko,
ono já osobně taky kolikrát nechápu jak tu někteří reagují a o čem diskutují. Osobně si myslím, že když je výměna možná, tak personál provozovny výměnu udělá, mnohdy i možnost výběru nabízí. Ale za zeptání nic nedáte. :-)
Jo a co se mužů týče tak to berte tak že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. :-)

Iva

Hm, tak naposledy v Káva Káva nám přinesli Latté v hrníčku… Asi proto, že to mají rozdělené na malé střední a velké… Při ceně 60 kč za to malé mi to přišlo jako hodně velké zvěrstvo :P V Myšákovi alespoň podle meníčka takový faux pas nehrozí, takže se těšíme :)))

Dana

v káva káva hlavně přinesou místo horký čokolády našlehaný granko za 60:-D ale jak tak koukám spoustě lidem tady by to stačilo… nekoukají na kvalitu, ale dohadují se džusíkách:-)

Tereza Kulhánková

To jsou dotazy, za 150,– se tady budu dohadovat o tom jestli vic vydelaji na kave, nebo nealku a z jaky nabidky je dort. Berte co je, nebo nechte byt a neptejte se porad na kraviny, proc nemuzete dostat dzus misto kafe, jestli po nem tak touzite tak si ho kupte za plnou cenu. Typicka ceska vlastnost na vsem hladat hnidy a zjistovat co za to kdo ma.

L.

Hele, Terezo, a co je tobě do toho, jestli chce někdo vyměnit džus nebo že ho zajímá, jaký dort si vlastně kupuje? Pokud máš nějaké problémy, řeš si je na místě k tomu určeném a tuto diskuzi nech na otázky spojené s nabídkou cukrárny Myšák.

Slevomat

Tereza asi spíš myslela ty hádky, kdo má jaký vyšší zisk. To taky není moc k věci, co myslíte, L.

L.

Souhlasím, že k věci to moc není, ale rozhodně víc než se tu rozčilovat stylem, co předvedla Tereza. Naopak otázky na pití či dort (to jsem se ptal já) mi přijdou naprosto legitimní a do diskuze jednoznačně patřící.

M.

Pravidla pro poskytnutí slevy jsou předem jasně dána… Stačí si přečíst celý text… Nevím, proč byste měli pořád hledat nějaké další a další výhody… Pokud chcete džusík pro dítě, personál vám ho jistě rád prodá :)

L.

Těžce se mýlíte v tom, že pravidla pro poskytnutí slevy jsou předem jasně daná. Dnes a denně jsme svědky toho, že „vymění pivo za nealko“, „nedají do salátu papriku“, „můžete výjimečně přijít už den před oficiální platností slevy“ a řady dalších individuálně domluvených výjimek od toho vašeho „předem jasně daného“. Vy když nechcete, nic si nedomlouvejte, ale přijde mi ubohé si tu stěžovat, že ostatní nejsou jako vy.

eva

do této cukrárny chodíme, co ji znovuotevřeli.. nikdy jsem se nesetkala se špínou či jinými nedostatky.. a to si myslím, že jsem celkem „apetýtlich“ :-) proto zakupuju a těším se..

Anna Novotná

Dobrý den, je možné po předchozí rezervaci, uplatit voucher i během poledne?
Děkuji za odpověď

manažer cukrárny Myšák

Voucher můžete uplatnit kdykoliv v otvírací době cukrárny Myšák. Rezervaci doporučujeme spíše na odpolední hodiny, v průběhu dopoledne a poledne by to neměl být takový problém. Telefon pro rezervace: 731 653 813

L.

Tiramisu mě vůbec neláká, zeptám se na ten dort. „Dort dle denní nabídky“ se myslí to, že si vyberu víceméně libovolný kousek dortu z toho, co je právě na prodej a nebo že to je podobně jako v restauracích s „polévkou dle denní nabídky“, že se každý den vybere nějaký jeden konkrétní druh dortu, na který lze kupón uplatnit?

manažer cukrárny Myšák

Můžete si vybrat z kompletní nabídky dortů ve vitríně. Těšíme se na návštěvu.

L.

Diky, tak to mám moc radost, 2 vouchery jsou doma :-)

Míra

Dětem kupte pohár a limču… Bez kuponu… Já osobně zas neocením malá děcka když si chci vklidu posedět u kávy… V Praze se většinou pohybuji sám, takže tuto slevu asi nevyužiji, ale jinak její koncepci chápu. Ekonomicky má jistě cukrárna vyšší zisk na kávě než na nealku, byť tam má 50% (či vyšší) marži…

Šárka

Dite nemam a ja osobne s nabidkou problem nemam, jinak bych si ji nekoupila. Ptam se jen ze zvedavosti, na to mi muze vsak odpovedet jen personal podniku a ne vase ruzne dedukce. Fakt nechapu, proc maji chlapi porad pocit, ze musi zene odpovidat, i kdyz vlastne nic nevedi a jen se domysli:) Kromtoho marze na dzusiku za 50 bude tak 400% a prodavaji ho levneji nez kavu, takze zkratka by asi neprisli. Nicmene je tohle diskuze o nicem, ma otazka byla spis recnicka a hned se na ni chytly 2 vsehoznalci:)

Gabča

A co konkrétně Vám vadí na malých dětech? Pokud je k dispozici dětský koutek tak v tom problém nevidím. Znova opakuji, že cukrárnu neznám a nevím zda tam koutek konkrétně je, ale pokud ano tak skutečně v tomto problém nevidím. Jsem sama maminkou šestiletého"ďá­blíka" a vím, že pokud je koutek, kde ho mohu „odložit“ tak si i já kafe v klidu dám. :-)

L.

Jako táta dvou diblíků mám určité zkušenosti, takže co si budeme namlouvat, v dětském koutku všechny nevydrží a i když tam jsou, rámus dokážou dělat pořádný.
A navíc kolikrát jsou děti pro ostatní dost otravné (uřvané, běhají a pletou se všude možně), což v kombinaci s dementním přístupem rodičů „mého malého génia nebude nikdo omezovat, to by ho stresovalo“ je fakt děs.

Sára

Mě děti nevadějí, ale za to přístup rodičů, kteří své ratolesti nehlídají a „nekrotějí“ v případě kdy je potřeba:)

M.

Každý z nás byl jednou dítětem… A byli jsme stejně „uřvaní“ :) Buďme tolerantní…

Marie

tak co řešíte, jediný, kdo si tu hraje na chytrou, jste vy, ty diskuze jsou úplně o ničem, prostě buď tu slevu chci, nebo ne, a když chci něco jinýho, tak si to koupím

David

dobrý den, jak je to s těmi dorty? můžu si vybrat nebo mi bude přidělen určitý dort, který je zrovna v denní nabídce?

manažer cukrárny Myšák

Můžete si vybrat z kompletní nabídky dortů ve vitríně. Těšíme se na návštěvu.

Šárka

Jo, takze mi chcete rict, ze kvalitni kava vyjde levneji nez dzusik v lahvicce na kterem maji marzi vice nez 100%. A priprava na den-ja myslela, ze kava je cerstva a kdyz je akce az do rijna, tezko odhadnout kolik lidi denne prijde. A da se to vymenit za caj, takze tohle je podle me taky mylny predpoklad. Treba jen nechteji deti-ty totiz kavu a asi ani caj neoceni.

Slevomat

Ono jak které děti, Šárko, některé ano, nebo čaj s cukrem nebo ještě lépe medíkem..:-) Pokud máte zájem o džus, není problém si jej přeci dokoupit :-)

Blanka

Dobrý den, může k Vám do cukrárny malá psí slečna ? Je dobře vychovaná a bude samozřejmě na vodítku. Děkuji za odpověď. B

manažer cukrárny Myšák

Samozřejmě může, pokud bude potřeba, poskytneme mu i misku s vodou.
Těšíme se na Návštěvu

Sarka

Super nabidka-vyzkousime. Jen teda nevim, proc si clovek nemuze dat treba nealko, kdyz cena vyssi neni.

David

protože je to velká akce…mají předpokládaný prodej voucherů a podle toho si připraví množství kávy. Kdyby to například každej druhej chtěl měnit za nealko, tak mají dělat co? A to je jen jeden z několika důvodů (určitě tam bude i ekonomický důvod, aby se jim to vyplatilo, je to cukrárna a tam se většinou chodí na kávu – většina zákazníků to ocení atd atd…)…nejsem z oboru, ale takhle mi to přijde logické :-) Chce to trochu zapřemýšlet a těch důvodů si sama vymyslíte celou řadu…

Dave

Slusnej nesmysl :)

Slevomat

Ano, to je logické, Davide :-) Díky.

Veronika

A ještě mám jeden dotaz, kdy je možno čerpat tuto slevu ode dneška ??

Slevomat

Platnost voucheru je dole pod tabulkou, jako vždy:
Platnost voucheru:
od 15. 4. 2011 do 15. 10. 2011

 :-)

manažer cukrárny Myšák

Od 15.4.2011

David

Dobry den,
koukam ze uz to koupilo hodne lidi..je moznost rezervace stolu..pro jistotu ?.)

manažer cukrárny Myšák

Na odpolední hodiny doporučujeme rezervaci na tel. 731 653 813. Těšíme se na návštěvu.

Dolňas

Dobrý den,
mám problém s platební bránou. Buď se stránka vůbec nenačte nebo při placení dojde k chybě. Neregistrujete nějaký problém?
Díky za odpověď.

jirka

Taky mi to blblo, znovu vse vypni a načti slevu atd a pak jdi dál na bránu… podruhé už mi to šlo.

Slevomat

Dobrý den, prosíme o chvilku strpení při platbě kartou, je tu menší problém, ale celou situaci intenzivně řešíme. Díky, až bude vše v pořádku, radši sem pro jistotu napíšeme info..

dana

taky problém s kartou, tak jsem nevydržela a budu platit převodem :-(

Slevomat

Zprovozněno, můžete vesele nakupovat :-)

Veronika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li v denní nabídce máte např. štrůdl? Mám alergii na laktózu a jiný zákusek si bohužel nemohu dopřát. Děkuji za odpověď.

manažer cukrárny Myšák

Štrůdl je v denní nabídce, na přání Vám ho nabídneme místo zákusku. Těšíme se na návštěvu.

Jirka

Jak čtu ty negativní komentáře, tak si musím myslet, že jde o jiného Myšáka v jiném městě a s jinou obsluhou a laskominkama, protože jinak tomu nerozumím. K Myšákovi chodím pravidelně už dva roky a jako manager si tam i velmi rád domlouvám pracovní schůzky protože je to v centru a velmi příjemné prostředí se vším všudy.
Řeknu to asi tak, neposlouchejte negativní reakce a vyzkoušejte si to! Já osobně mohu jen doporučit a rád tam nějakou slečnu doprovodím :-)

Pepíno

Milá Markéto,
Vy spíše zvažte jestli by nebylo lepší svému zaměstnavateli navrhnout, aby Vám dával stravenky a vy je jen utrácela a chodila si sama nakolikrát budete chtít. :-)

Lenka

Tak dnes jste mne opravdu velice potesili s touto nabidkou, vypada opravdu skvele. Bohuzel mam jeden problem, rada bych pozvala rodice, ale jsme pouze tri. Co mi doporucujete?

Gabča

Vemte ještě třeba kamarádku, tetičku, strýčka, sourozence...­........... možností je. :-)
A nebo vemte partnera a pokud ho rodiče neznají tak ho poznají. :-)

manažer cukrárny Myšák

Kupte si kupóny 2, určitě je u nás kompletně uplatníte i ve třech. Těšíme se na návštěvu.

Nela

Škoda že akce není na poháry, ale i tak je to fajn :-)

Dora

Souhlasim s Ivcou. Tuto cukrarnu jsem navstivila uz nekolikrat a pokazde jsme si pochutnali, sice 120 kc za pohar, ktery je tak obri, ze se skoro neda snist, neni malo, ale za tu kvalitu a atmosferu to stoji! Samozrejme to neni na kazdodenni navstevu:) Personal byl pokazde ochotny, dokonce jsme jednou dostali na ochutnani hrnicek jejich vyborne cokopolevy a nic si za to neuctovali. Kdyz je klient mily a slusny, tak i obsluha je mila a slusna:) Takze doporucuji!
K tem komentarum ohledne nekvalitniho/kva­litniho vina…cukrarna neni vinarna :)

Dora

chybicka se vloudila…souhlasim s Gabcou :)

Jarka

Dobrý den,
nabídka je úžasná, akorát nejsme úplně vyznavači kávy…
také bych se ráda zeptala na jiný nápoj (čaj či po doplatku latte macchiato....­.).Prosím, o odpověď.
Děkuji
 Jarka

manažer cukrárny Myšák

Čaj ano, kromě kvetoucího, jiný nápoj na voucher nelze, kávu jakoukoliv, včetně latte macchiato bez doplatku. Těšíme se na návštěvu.

Barbora

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je možnost dát si místo kávy např. čaj či jiný nápoj

manažer cukrárny Myšák

Čaj ano, kromě kvetoucího, jiný nápoj na voucher nelze, kávu jakoukoliv, včetně bezkofeinové. Těšíme se na návštěvu.

Ivana

Když se znovu otevírala cukrárna, moc jsem se těšila. Už jen z nostalgie. Byla jsem nadšená i zklamaná. Obsluha si zasluhuje nejvyšší počet hvězdiček. Výběr laskomin také. Káva jedna báseň. Vše je ale vykoupeno dost vysokými cenami. Dorty za 75Kč ok, ale krémy a zmrzlinové poháry za 120Kč je trochu přehnané. Beru kávu za cca 75Kč-je opravdu kvalitní, takže ceně rozumím. Ale 0,2dcl Coly a jiných nealko nápojů za 50Kč už je celkem síla. Turisté si tu přijdou na své, my obyčejní lidé s obyčejným platem můžeme na nějaké častější výlety s dětmi do cukrárny zapomenout. Nicméně občas si tu radost uděláme ;) Zase je to pro nás takový malý svátek.
Děkuji Slevomatu za tuto akci. Jen doufám, že nepoznám rozdíl v obsluze, když přijdu s kuponem, jako se mi to občas stává. Občas mám pocit, že se personál chová ve stylu „co byste za ty prachy chtěli?“, aniž by si uvědomili, že se jim vyplatilo prodat levněji. Nekupujeme si přece levnější zboží a služby, jen levněji nakupujeme ;) Ale to jsem odbočila. Moc se do cukrárny těším.
Na závěr otázka. Je možné kávu vyměnit za čaj, čokoládu nebo colu? Kvůli dětem. Děkuji.

Gabča

Milá Ivko berte to tak, že do ceny se prolíná poloha, značka, kvalita a přístup k zákazníkovi. Sice nemám s touto cukrárnou zkušenost, ale od své kamarádky vím, že to je místo kam se nechodí denně, ale když už se tam jde tak člověk neodchází zklamaný. :-)

petra

Jo no, sice to předražené je, ale proč by to ta kavárna měla prodávat levněji,když při vyšších-stanovených cenách našla optimální počet zákazníků ;-) ale…já tam taky bez voucheru nepůjdu :D

manažer cukrárny Myšák

Za čaj, kromě kvetoucího ano, jiný nápoj není možný. Těšíme se na návštěvu.

Gabča

Dobré ránko,
jsem sice mimopražská, ale v Praze mám výbornou kamarádku a ta říká že Myšák je sice dražší než jiné cukrárny, ale za to kvalitní a čistá.
Takže voucher zakoupím a až pojedu v létě za kamarádkou do Prahy na jednu ze svých „zdvořilostních“ návštěv jí tam vemu. :-)

Dora

Dobry den, zase jednou povedena nabidka!!dekuji:) ani jsem necekala, ze by se tu mohl objevit nejaky voucher k Mysakovi – nejlepsi cukrarne, co znam! Jen mam dotaz, je mozne misto dezertu ci tiramisu si dat bananek v cokolade?cena je stejna a je uplne bozsky!!!:) dekuji za odpoved a kupuji hned nekolikrat

manažer cukrárny Myšák

Pokud budete mít přání, dáme Vám banán v čokoládě. Těšíme se na návštěvu.

Markéta

Je možné voucher vybrat na 2× – tj. vždy si dát jen jeden zákusek a kávu? Děkuji za odpověď

m

No jasně, klidně i 4× :D Případně nedojedený dort Vám schovají do lednice a můžete si ho dojíst při další návštěvě. Kávu taktéž ohřejí na přání, vždyť tam přijdete jen Vy a dalších cca 1000 lidí, takže něco takového lze v pohodě zvládnout…

Ivana

:-)

Ivana

Markéto, přece byste do takové cukrárny nešla sama-to by byl hřích ;)

Andrea

:D :D :D

manažer cukrárny Myšák

Je mi líto, ale voucher je nutné uplatnit najednou. Těšíme se na návštěvu.

Sabina

Já osobně jsem sice v této kavárně nebyla, ale ze svého okolí na ní slyším pouze chválu a taky se tam chystám. S jednou z kamarádek, která si kavárnu vychvalovala.

Veronika

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat. Jak dlouho sleva platí (omlouvám se pokud je to tu někde napsané, ale jen jsem to prolítla). Druhá věc , zda by bylo možné slevu uplatnit a kávu i dezerty si odnést s sebou zabalené (vím, že to nebude ono, ale jsem v situaci, kdy mám maminku čerstvě po operaci a vím, že teď minimálně 2 měsíce nebude schopna pohybu a hrozně toužila po tom navštívit vaší cukrárnu… takže by jí to určitě potěšilo).

Díky za odpověď

Vendy

Voucher platí do 15.10.2011, takže si Vaši návštěvu klidně můžete nechat až na léto.
A k příspěvkům výše: já do Cukrárny Myšák chodím ráda, ba naopak doporučuji rezervaci, protože bývá věčně plno. A to také o něčem svědčí, no ne? Vouchery kupuji minimálně dva :-)

m84

Tak to zkus příště neprolítnout a pořádně se podívat u každé nabídky na jákémkoli slevomatu je uvedena platnost a další podmínky použití.

liske

Zial pozeram si ponuky cez aplikaciu na iphone a tam zial ie je uvedena platnost voucheru… mozno by to chcelo opravit :)

Slevomat

Díky za upozornění, dáme prověřit ;-)

manažer cukrárny Myšák

Kávu a tiramisu s sebou vzít nelze, ale jelikož má kupón platnost do 15.10.2011, určitě se k nám s maminkou do té doby dostanete. Budeme se těšit na návštěvu.

Věra

I já se přidávám s negativní zkušeností, štrúdl i zákusky nestály za nic, káva průměrná a toalety hanba. Jednou stačilo.

ivanka

Neverim..:D
Ciete co, to, ze zrovna niekto pouzil WC a nasledne po sebe NEUKLIDIL, tak za to personal nemoze. A vsetci vieme, ze damy sa na toaletach nechovaju jako damy…

Šárka

Já jsem tam byla již několikrát a žádnou takovou zkušenost jsem neměla…kvalitu dortů ani hodnotit nemusím, každý má rád něco jiného. Musím ale uznat, že takto výborné dorty jsem nikdy nejedla!!

Eva

nevěřím..

Tom

Taky ne, kava vzdycky naprosto vyborna a vzhledem k tomu, ze jsem driv v kavarne i pracoval tak to dovedu posoudit..a ohledne dortu a poharu skoda mluvit…neco tak naprosto uzasneho sem nikde nemel!! :)

Jarka

Bohužel i já mám podobné negativní zkušenosti. Víno mi sice vcelku chutnalo, ovšem přístup obsluhy mě odradil od dalších návštěv.

Katka

Raději se ujistím – může jít o dvě různé kávy a dva libovolné dorty nebo třeba 1× Tiramisu a 1× dort? Děkuji

manažér cukrárny Myšák

Jak kávy, tak i tiramisu a dort můžete kombinovat dle Vašeho přání. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru