Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za RUČNÍ mytí auta včetně podvozku a motoru v hodnotě 825 Kč! Nejen umytí, ale i údržba po dlouhé zimě se slevou až 64 %.

3,7 / 5 Continentalwash Praha - Dejvice  (mapa) 640 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Katerina

Mam Smarta a mela bych zajem o balicek 3 – je mozna nejaka sleva? Napr. o kupon mene? Dekuji za odpoved.

L.

Pochopil jsem správně odpověď Petře, že interiér nasucho + impregnace kožených sedaček + exteriér + podvozek + motor = 2 kupóny?

Continentalwash

Přesně tak

L.

Super, už mám koupeno, chystejte si houbu :-)

Hanka

Dobrý den, měla bych také zájem, jak ale zvládnete tak velký nápor klientů. Auto bych ráda měla čisté na jaře, ne až v září. Díky za odpověď.

Continentalwash

Stačí se objednat. Od 11. 4. je stále volno

Monika

Dobrý den,vystavíte mi účtenku? Ráda bych si nechala vyčistit služební vůz. Děkuji za odpověď

Continentalwash

Vřele děkujeme zadoporučení…

LC

Ahoj kluci, tak koukám, že vám to pěkně frčí! Držím palce a přeji mnoho spokojených zákazníků! A pro potencionální klinety: DOPORUČUJI CONTINENTAL WASH :))) Lucie

Continentalwash

Děkujeme

Petra

Dobrý den. Mam auto v kůži, chtěla bych kůži ošetřit i s celým autem, kolik voucheru si mam koupit? Děkuji za odpověď, pěkný den

Continentalwash

Dobrý den, pokud chcete vyčistit interiér mokrou cestou tzn. (tepování koberečků a koberců) atd. je pro Vás ideální balíček 4. V případě, že by stačilo vyčistit interiér suchou cestou stačí balíček 2. V obou těchto balíčcích je zahrnuto ruční voskování karoserie. Imregnaci děláme k oboum programům

max

Dobry den,

mam minibus. Jaka je vyska garazi? mam minibus 2m, vejdu tam?
Diky.

Continentalwash

Dobrý den 2,10 projede

Hanka P.

Dobrý den, také mám kožený interiér, měla bych zájem o nějaké celkové ošetření interiéru i exteriéru, který program je pro mne vhodný?
Díky, HP

Continentalwash

Dobrý den, pokud chcete vyčistit interiér mokrou cestou tzn. odstranit fleky ze sedadel atd. je pro Vás ideální balíček 4. V případě, že by stačilo vyčistit interiér suchou cestou stačí balíček 2. V obou těchto balíčcích je zahrnuto ruční voskování karoserie.

Jarda

Dobrý den, mám kožený interiér – ošetřujete ho také?

Continentalwash

Dobrý den, samozdřejmě. Kůže se nejprve vyčistí a poté naimpregnuje.

Pety

Dobrý den,

můj dotaz se týká voskování, jaký z Vámi nabízených laku nejlépe „odstraní“ drobné škrábance na laku a v závislosti na tom, jaký bych si měl vybrat balíček?

vlastním škoda octavia II. černá-metal

Continentalwash

Dobrý den, škrábance v laku se lehce zatáhnou barevným voskem, ale neodstraní se! Vosk slouží k ochraně karoserie a ne k odstranění škrábanců, např. ( kartáčové mytí ) je to nejhorší pro lak vozu. Jediný způsob jak se těchto šrábanců zbavit je renovace laku ( broušení ), to v nabídce na slevomatu nemáme. Nejlepší by bylo, kdyby jste nám přivezl auto ukázat a domluvili bychom další postup.

David

Dobrý den,

kolik času zabere balíček č.2 ? Popřípadě kdybych jel mezitím do centra je možné tam vůz nechat o něco déle?

Děkuji

Continentalwash

Dobrý den cca 60min. Vůz u nás můžete nechat úplně bez problémů.

Jirka_R

Dobrý den, vlastním vůz Škoda Octavia LaK ve světlé kůži. Chchtěl bych vyčistit interiér od stropu, přes sedačky až po podlahu- prostě komplet. Pokud zakoupím nejdražší balíček (5 voucherů) bude mi zajištěno že můj interiér bude perfektně čístý beze skvrn a kůže profesionálně ošetřena? Předem děkuji. Mytí exteriéru, které by mělo být zahrnuto v ceně samozřejmě uvítám.

Continentalwash

Dobrý den, tepování stropu je za příplatek 1 voucher. Co se týče kvality práce, tak zaručujeme 100%ní kvalitu. Fleky z čalouněných sedadel zmizí kompletně, zřídka se stává že něco nepustí např. sintetická barva, skvrny od lihových fix. Kůže se nejdříve vyčistí od skrvn a poté ošetří impragnací s vitamínem což dodá kůži živější barvu.

Jirka_R

Děkuji za odpověď. Ještě mi prosím tedy řekněte, kolik voucherů potřebuji koupit, abych dostal služby, které žádám. Jestli to dobře chápu 1 voucher= základní program, balíček č.4(5 voucherů), příplatek za tepování stropu 1 voucher- to je celkem 7voucherů a skvělá cena už není zas tak skvělá, Díky.

Continentalwash

6 voucherů. A cena stále skvělá.

Pavel

Dobrý den, jaký bude příplatek za velikost vozu (BMW X5) při koupi balíčku č. 1 (2 vouchery) ? Děkuji

Continentalwash

20% z ceny po slevě.

Hynek

Ještě k příplatku neboť již zde s tím mám zkušenost 20% c ceny bez slevy tedy u balíčku č.3 je to 498 Kč?
 děkuji

Continentalwash

Ne ne z ceny po slevě.

Hynek

tedy necelých 240 Kč??
Tak to je super určitě si koupím děkuji

Hynek

Tedy necelýchb 240kč ?
Tak to je super určitě si je koupím.
Děkuji za Váš čas Hynek Š.

Continentalwash

Přesně tak. Budeme se těšit.

Hynek

Dobrý den. Měl bych Tři otázky.
Jakou platnost má voucher?
Je nějaký příplatek na vozy MPV ? (Renault Grand Scenic)
Jaký je příplatek k balíčku č.3 za tepování stropu?
Jsem s pozdravem Hynek Š.

Hynek

Platnost voucheru již jsem našel :-) Děkuji

Continentalwash

Dobrý den, platnost voucheru je 6 měsíců, příplatek za tepování stropu je 1 voucher a příplatek za velikost vozu je 20%.

Hynek

Děkuji

Tomáš

Dobrý den,
zajímá mě program č. 2, ve kterém je obsaženo kompletní ošetření vnitřních plastů. Můj vůz má celokožený interiér, včetně palubní desky, středového tunelu..dveřních výplní…prostě komplet. Ošetříte mi tyto plochy přípravkem na kůži, místo přípravku na plasty? ( vyjma sedadel, pochopitelně)
Děkuji

Continentalwash

Dobrý den, to je samozdřejmostí. Kůže se nejdříve očistí a poté naimpregnuje.

Eva Šelever

Dobrý den, také se přidávám k řadě komentářů přede mnou. I já bych měla zájem o veškerou péči pouze interiéru vozu včetně tepování. Škoda že takový balíček nenabízíte...­..myslím,že zákazníků by bylo o mnoho více.

Continentalwash

Dobrý den, pro příště se polepšíme. A ještě jednou se omlouváme všem, kteří měli zájem pouze o čištění či tepování interiéru.

Lenka

Dobrý den, měla bych otázku. Nechávám si na svém autě dělat nové prahy. Chtěla bych taky konzervaci podvozku. Zajímalo by mě, jestli je lepší udělat konzervaci až po mytí (chemickém odsolení) nebo na tom v podstatě nezáleží ?

Continentalwash

Dobrý den, určitě až po mytí.

Lenka

Paráda díky :)

Continentalwash

Není zač.

Jan

Dobrý den. Mám v autě kožené doplňky (napůl kožené sedačky, volant, řadící páka) zajímalo by mě zda si mohu k vašim balíčkům přidat požadované služby (tzn. impregnace kůže, tepování stropu) a zda k dražším balíčkům nabízíte svoji V.I.P. službu Odvoz a přistavení čistého vozu na předem smluvené místo (uvažuji o nejdražším balíčku). Děkuji zua odpověď.

Continentalwash

Dobrý den, v nejdražším balíčku je samozdřejmě impregnace, tepování stropu děláme, ale při zakoupení ještě jednoho voucheru. Služba VIP se na slevomat bohužel nevztahuje z důvodu velké vytíženosti, ale pokud jste z okolí Dejvic, tak bychom se určitě dohodli.

Lucka

Dobrý den, velice rádi využijeme Vašich služeb, ale chci se zeptat, na čistění interieru používáte také značku SONAX? Nebo pouze na karoserii? Děkuji předem za informaci. Hezký den

Continentalwash

Ano samozdřejmě.

Lucka

Děkuji za rychlost :) Hezký den

Continentalwash

Není zač.

Pavel

Pridavam se s dotazem.. tez bych mel zajem pouze o TEPOVANI textilnich dilu interieru.. Proc nutite zakaznika k nakupu sluzeb o ktere mam zajem ? odpoved typu „protoze je to takhle v balicich“ je spatna odpoved – udelejte jine balicky.. Treba myti pouze interieru, a myti interieru + tepovani.. Proc nutite zakazniky kupovat myti vnejsku vozu, kdyz ho nechteji ??? – Tedy pokud mate zajem, aby se k Vam „voucherovi“ zakaznici vraceli, meli byste se chovat podle stareho hesla „nas zakaznik nas pan“..

Continentalwash

Dobrý den, nikoho nenutíme kupovat balíčky o které nemá zájem, musíte pochopit, že k nám přijede mnoho lidí kterým tyto balíčky vyhovují a rádi si je koupí. V tomto množství zákazníku jsme potřebovali dát pevné mantineli aby nedocházelo k nedorozuměním. V přídě, že Vám naše balíčky nevyhovují budeme se příště snažit naší nabídku rozšířit o programy zaměřené pouze na interiér vozu.

Lucka

Asi mají dány podmínky. Berte tak jak je nebo nechte být. Když budete mít v akci dva talíře a dva hrnky, taky půjdete, že chcete místo talířů táce? Nebo že nechcete talíře vůbec? Myslím, že je to dost velká sleva a budem si ještě vybírat?

Continentalwash

Omlouváme se za hrubou chybu. :-(

Renata

Proč to nekoupíte normálně bez voucheru :-) V nabídce svých služeb to určitě mají........

Martin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda by bylo možno objednat pouze tepování sedaček. Děkuji

Continentalwash

Dobrý den, možné to je, ale počítejte se zanecháním zaschlého přípravku na tepování na interiéru (plasty,okna). K tepování sedadel doporučujeme očištění a ošetření iterierových částí vozu

Denisa

A co tepování stropu ?

Continentalwash

Dobrý den, za tepování stropu musíte zakoupit o jeden voucher navíc.

Denisa

Děkuji moc za odpověď, 5 voucherů koupeno ;)

Continentalwash

Budeme se těšit

Richard

Taky bych chtěl umýt jenom vnitřek vozu.
Je to možné?

Continentalwash

Dobrý den, bohužel, ale v případě že zakoupíte dva vouchery máte nárok na balíček č. 2 který se skládá z : Ruční mytí, speciální šamponování, ruční vysoušení karoserie včetně prahů a vnitřních hran dveří, vyčištění alu disků + ošetření pneu, vysátí interiéru včetně kufru, kompletní ošetření vnitřních plastů, vyleštění oken a zrcátek + vymytí podvozku (chemické odsolení) + mytí a speciální ošetření motoru.

MB

Umyvanie motoru je bez záruky, prosím aby ste na to myslely, ked zabudnete povedat obsluhe že to nechcete a už auto nenastartujete alebo ostanete niekde visiet…

Continentalwash

Dobrý den, mytí motoru ( bez záruky ) je v závorce a to z důvodu toho, že u starších modelů vozů se stává že navlhne cívka a motor naskočí až cívka úplně uschne. Není to myšleno tak, že by se s motorem mělo něco stát, ale spíš že klient si bude moci vyzvednout vůz o dost později než bylo plánováno.

AL

Umyti jen interieru za jeden voucher mozne neni co? Potrebobal bych hlavne interier prave..

Continentalwash

Dobrý den, bohužel, ale v případě že zakoupíte dva vouchery máte nárok na balíček č. 2 který se skládá z : Ruční mytí, speciální šamponování, ruční vysoušení karoserie včetně prahů a vnitřních hran dveří, vyčištění alu disků + ošetření pneu, vysátí interiéru včetně kufru, kompletní ošetření vnitřních plastů, vyleštění oken a zrcátek + vymytí podvozku (chemické odsolení) + mytí a speciální ošetření motoru.

Josef

Dobrý den, mám auto s LPG a koukal jsem, že myjete v podzemních garážích. Máte s tím problém?

Slavík Jakub

Dobrý den, v tomto problém není.

S pozdravem Continentalwash

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru