Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

30 kusů tygřích krevet za úžasnou cenu v Original Cappuccini Restaurant

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Vorimex JR

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 11. 9. 2012

Jak uplatnit

Rezervace nutná min. 24 hodin předem na čísle: +420222360466.

Rezervace pouze v době od 10 – 11:30, 15–17, 21–22:30.

Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Pluxee (Sodexo)   převést body
Využijete pro:
Restaurace (včetně FKSP)
Edenred   převést body
Využijete pro:
Restaurace (Ticket Restaurant)
Benefit Plus   převést body
Využijete pro:
Restaurace
MúzaPay   převést body
Využijete pro:
Restaurace
Up   převést body
Využijete pro:
Restaurace

Jak funguje převod benefitních bodů?

498 Kč −50 % 249 Kč
498 Kč −50 % 249 Kč

Dopřejte si originální koncert chutí. Okuste nečekané. Podlehněte kouzlu mořských krevet.

Ve stylové restauraci Original Cappuccini na vás s dnešní nabídkou čeká celkem 30 čerstvých mořských krevet upravených na čtyři různé způsoby, zalité delikatesními omáčkami.

Servírovat se budou:

  • pečené tygří krevety v chili, česneku a koriandru
  • pečené tygří krevety na způsob (blue-fin) zázvor, bazalka, med, citron
  • smažené tygří krevety v šafránové tempůře s kokosovým mlékem
  • smažené tygří krevety v bylinkové tempůře

Vybírat můžete ze 3 druhů omáček:

  • zázvorová s koriandrem
  • česnekové Aioli
  • filipínská

Original Cappuccini Restaurant Vás zve na lahodné pokrmy, které pro Vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jaroslava Havla, který se zúčastnil finále soutěže NA NOŽE! a své zkušenosti nasbíral v předních pražských restauracích, jako např. Kampa Park, Theatro, cateringová firma Vyšehrad 2000 a dále na zahraničních stážích (Řecku, Německu). Absolvoval jeden z nejznámějších kurzů Kulinářskou akademii, kterou  pořádala Asociace kuchařů a cukrářů ČR pod záštitou EU. 

Rozšiřte si své kulinářské obzory a objevte nové netradiční chutě. 

 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita