Láká Vás poznávat nové kuchyně, ale sami si netroufáte? Chcete se naučit kompletní menu a předvést se jím před přáteli nebo rodinou?
Anebo máte zkrátka chuť na naprosto originální večeři, při které si i s Vaší polovičkou umažete zástěry?
Vyberte si kurz! Povede Vás mnohokrát oceněný, zkušený šéfkuchař Radek Jakubec, kterého jste mimo jiné mohli vidět v odborné porotě soutěže „Česko vítá jaro“, na pražských Slavnostech chřestu anebo například na rekordně navštíveném Apetit festivalu 2012 v Plzni, kde Vám přiblížil úpravu chřestu v kompletním menu.
Aktuálně vypsané kurzy pro Plzeň:
Neděle 17. 6. 2012 13:00 – Italská kuchyně jak ji neznáte
Neděle 17. 6. 2012 19:00 – Steaky, steaky, steaky
Neděle 24. 6. 2012 13:00 – Vařte po francouzsku
Neděle 24. 6. 2012 19:00 – Sushi & ryby/dary moře
Minimální počet účastníků kurzu pro otevření je 8. Maximální počet účastníků je 15.
Po celou dobu kurzu je možné využít baru restaurace U Kalicha.