Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

95 Kč za hodinový pronájem badmintonového kurtu. Ladné loby i strhující smeče přímo v centru Prahy se slevou 52 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra

Pokud by opravdu nastala situace, že voucher nepůjde z časových důvodů vybrat, jste ochotni jeho délku po individuální dohodě třeba o měsíc prodloužit???? Díky za odpověď.

Tým Komplexu Olšanka

Milá Petro Vaše obava je naprosto zbytečná. V hale Sportovního centra Olšanka jsou momentálně k dispozici dva kurty pro badminton s tím, že v době platnosti voucheru od 18.4.2011 do 31.8.2011 je k dispozici celkem 3 852 hodin. Počet kurtů se navíc ve velmi krátké době navýší na čtyři a volných hodin ke hře tak bude více jak dostatek. Počet voucherů zde momentálně prodaných navíc s více jak tisícovou rezervou pokryjí kurty dva.

marek

K vám chodia hrať iba ľudia, ktorí si kúpili voucher a inak nikto, že kalkulujete s celou otváraciou dobou centra iba pre slevomat?

Jana

Dekuji za odpoved, ja ale narozdil od pana mmm nemam chut hledat skulinky, ale zahrat si v terminu, ktery se hodi mne a nebrat si kvuli tomu dovolenou :). To, ze jste prodej nezastavili ani pri soucasnem poctu 1350 prodanych vocheru, je az trochu neserizoni.

Tým Komplexu Olšanka

Věřte, že na plné obrátky pracujeme na rozšíření počtu kurtů, abychom mohli maximálně uspokojit zájem všech nakupujících.

mmm

zkus si to nejprve spočítat, do konce srpna je k dispozici cca 3500 hodin, a když ještě otevřou další dva kurty, tak to bude ještě víc, takže rušit objednávku je hloupost

Jana

Dobry den, zda se, ze jste neomezili pocet prodanych vocheru. S ohledem na to, ze jiz ted mate pres 700 objednanych a ted zjistuji, ze mate pouze dva kurty, svoji objednavku rusim.

Tým Komplexu Olšanka

Doufáme, že dáte na radu uživatele Mmm a objednávku rušit nebudete. Platnost voucheru je do konce srpna. Určitě nějakou tu skulinku na rezervaci kurtu najdete i při takto velkém počtu zájemců.

Rostic

Dobrý den,

chválím, že jsou k dispozici badmintonové kurty v tak zajímavé lokalitě. Mám dotaz ohledně celkem důležité věci. Podle fotek, které jsou uveřejněné na webu mi připadá, že na jednom konci kurtu je pouze tak půl metru až metr místa za kurtem a pak už je zeď. Při hraní na vyšší úrovni je tam potřeba místa tak aspoň 2 metry. Jinak hrozí poškození, nebo zlomení rakety při odehrávání dlouhých balonů podobně jako na kurtu Sokol Libeň. Prosím tedy o informaci kolik místa tam skutečně je?

Tým Komplexu Olšanka

Za kurty je cca. 1,5 m místa. Na běžnou rekreační hru toto zcela vyhovuje. I při hře na vyšší úrovni se hráči zpravidla snaží vybíhat ze středu kurtu co nejméně. Doufáme, že si u nás dobře zahrajete a i mimo kurty užijete spoustu zábavy.

Michal Novotny

Dobry den, rad bych se zeptal zda mate volno i ve vsedni den idealne utery a ctvrtek od 18 00 do 20 00 a zda sleva plati i na tyto hodiny. S pozdravem a diky

Tým Komplexu Olšanka

Ano, voucher je možno čerpat i v těchto Vámi poptávaných hodinách, tj. kdykoliv od 6:00 do 21:00 pondělí až pátek, o víkendu pak od 8:00 do 20:00 hod.

Rezervace je možná na 267 092 448.

Richard

Voucher platí v kteroukoliv denní (otevírací) dobu nebo je nějak omezen (víkendy apod.) ? Do kdy je třeba voucher uplatnít?

Danny

Platnost voucheru tam je napsaný:
od 18. 4. 2011 do 31. 8. 2011

Tým Komplexu Olšanka

Děkujeme Danny za spolupráci :) Co se možnosti čerpání týče, tak voucher je možno čerpat kdykoliv v rámci otevírací doby sportovního centra.

Josef

Kolik je celkem v hotelu kurtů?

Tým Komplexu Olšanka

Dobré dopoledne, momentálně jsou k dispozici kurty 2, ale v průběhu krátké doby budou kurty 4.

R

Neskutečný, hrajem to relativně dobře… ale na tom videu mi to příjde jak naše hra ale tak 4× zrychlená … ty reakce a pohyb – bomba a počítal někdo ty míčky 87 x – fakt neskutečná výměna !

Rony

To video nema chybu :D

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru