Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za nákupní poukaz do Outlet USA v Revoluční v hodnotě 1000 Kč. Světové značky se slevou 50 %!

4,1 / 5 Outlet USA Praha - Nové Město  (mapa) 300 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Joe

Mimochodem voucher je platny na 3 mesice tak ze casu je dost na to aby jste si vybrali. Jen se potrebyujete registrovat prez facebook a dostanete od nas veskere informace o tom kdy na dochazi nove zbozi, a kdy mame VIP akce. Kdyz „lajknete“ nas facebook a registrujete se na nasi „Newsleter“ (http://www.facebook.com/pages/Outlet-usacomPRAHARevolucni/109053345788733?sk=app_141428856257) tak ziskate dalsich 5% slevu!!

Joe

Dekujeme vsem co si zakoupily voucher v Outlet-USA. Doplnujeme zbozi 1–2 krat do mesice a verime ze si kazdy najde to sve.
Tesime se na Vas.

Kateřina

Krásný den
máte tepláky od Abercrombie and Fitch?
v jaké hodnotě?
Děkuji za odpověd´

Joe

cena za teplaky 1600–1800 Kc. zbyva par kousku. Teplaky povazujeme jako podzimni zbozi tak ze budeme dokupovat az v lete.

Martin

Také mě schází eshop, stránky jsou na draka, nechce se mi nekam chodit kdyz nevim co tam bude… a FB nepodporuji!

Joe

Martine, mas pravdu ze nam schazi eshop. zatim jsme zasadne kameny obchod. Mozna do konce leta eshop poridime. Dekujem za doporuceni. Ohledne Facebooku, prez 3,000,000 Cechu jsou na nem. Vice info zde http://www.socialbakers.com/facebook-statistics/czech-republic
Rad te privitame v obchode Martine, radi te privitame ze sklenickou vina ;)

Dominika

Co se našich www stránek týče, zatím nejsou v provozu úplně v takovém formátu, jak bychom si my všichni představovali, potřebujeme čas to ještě vypilovat. Fungujeme pouze jako kamenný obchod, nikoliv jako e-shop (prozatím), proto jediná cesta k nákupu je osobní návštěva naší provozovny.

Jirka

Musim říct, že ty vaše stránky jsou DĚSNÝ!!! Kde je eshop? Nikde koukám :/ no nic zajíce v pytli kupovat nebudu…

Joe

Omlouvame se ze se vam nase stranky nelibi. Nicmene, zajic v pytli je casto sam e-shop. Prijdte se za nami podivat, date si sklenku vina a nakoupite pouze kdyz se vam neco zalibi. :-)

pavel

Tez by me jako Beksu, kteremu jste neodpovedeli, zajimalo jak jste na tom s 3XL oblecenim ??

Dominika

3XL i větší velikosti máme, ale v omezeném množství. Čím dříve příjdete, tím větší je pravděpodobnost, že vyberete :). Během dnešního dne přibudou na naše Fcb stránky další fotky, tak se podívejte a „lajkujte“, pak máte možnost dalších zajímavých výhod. :)

Joe

Kratke video obchodu a noveho zbozi!! Pridte se na nas podivat na:
http://www.outlet-usa.com/akce/
a nebo na facebooku:
 http://www.facebook.com/pages/Outlet-usacomPRAHARevolucni/109053345788733

Jana

Zakaznici, pro Vasi informaci zbozi nam prichazi 2 krat do mesice. Nove kousky za supr cenu, informaci kdy nam zbozi dorazi do obchodu , muzete ziskat trema zpusoby: 1. zaregistrovani Vasi email adresy primo u nas v kamennem obchode , nebo na nasich strankach Outlet-USA.com a posledni treti zpusob registrace je na techto strankach ://www.facebo­ok.com/pages/Ou­tlet-usacomPRAHARe­volucni/109053345­788733?sk=app_1414288562­57, kde muzete ziskat dalsi 5% slevu . Tesime se na Vas.

Jitka

Tak s názorem Petra musím silně nesouhlasit. Byla jsem v tomto obchodě již nejméně pětkrát a nikdy jsem se nesetkala s nepříjemnou, ba dokonce protivnou prodavačkou. Naopak mi vždy ochotně a dobře poradily a dokonce mi i vymluvily věc, která mi neslušela. Z pana Petra mám spíš pocit nějaké osobní pomsty, protože nespokojený zákazník by se nejspíš o tento obchod už nezajímal a né takhle veřejně škodil. Myslím, že nejlepší je osobní zkušenost.

Petr

O obchod se znova zajimam proto, ze mi prisla od nej nabidka do Slevomatu. Neni to pomsta a uz vubec ne osobni – jen moje zkusenost je v rozporu s tim, co pisou v popisu k obchodu na Slevomatu.

ivanka

na mna sa u pokladni podivala predavacka-jedna sa o jiny shop-a zacala nieco septat kolegyni, sa smiali..dost prisne som na nu pozrela a prestala s tym, no predavacka asi zavidela..kaz­dopadne ma zakaznik pravo sa stazovat, ale ked tak urobi, je obvineny z osobnej pomsty…tak kde sme?

Dominika

Děkuji Jitce za zastání a ostatním samozřejmě nebereme prostor vyjádřit se… Vždy se najdou méně spokojení zákazníci, nutno ovšem podotknout, že většina našich návštěvníků odchází spokojená a náš personál udělá vše pro to, aby se u nás cítili jako v bavlnce. Přijďte a přesvědčte se!:-)

Beksa

Než si koupím nějaký ten voucher, dovolím se touto cestou zeptat zde tak příjemných zástupců-či zástupkyň prodejny Outlet USA, zda vedou, jak je to v USA samozřejmostí, speciálně velké oděvy velikostí XXXL počínaje. Amerika je snad jediná zem na světě, kde jsem se vždy bez problému se svými 130kg a 192cm bezvadně obléknul a obul. Prosím zdělte mi zda máte velká čísla, hlavně trika, no vlastně cokoliv, abych si nekupoval předem poukazy, které pak nevyužiju. Děkuji za vaši laskavou a brzkou informaci, hodiny slevy se kvapem krátí. Zdraví Beksa z Vinohrad

Dominika

Milý Bekso,
máme, dokonce 4XL B trika. 5XL svetříky. Ale musíte rychle, zbývá už jen pár kousků :-). Stavte se v našem obchodě a společně se na to podíváme :)
Přeji pozitivně naladěný den a krásný víkend!

landqvist

Dobrý den, jsem si vědom, že nabídka je platná až od 11.4. Přesto jsem se byl do obchodu podívat již dnes a několik kousků se mi líbilo. Chci se zeptat, zda je možné si je do pondělí zarezervovat?

Děkuji za odpověď.

Dominika

Zajisté, není problém oblečení pro vás zarezervovat, zaregistrujte se na našich www do databáze VIP a lajkněte facebookovskou stránku, tak přijdete k další slevě 5% a budete s námi ve spojení. Na Váš email bychom vám mohli zasílat další informace o novém zboží a přijdete k dalším fajn výhodám! Stavte se a vybrané zboží vám zarezervujeme :)
 http://www.facebook.com/pages/Outlet-usacomPRAHARevolucni/109053345788733

Petra

Mohu se zeptat, zda mate na sklade damske svetriky Tommy Hilfiger? Uz jsem si k Vam drive voucher koupila,ale v ramci jeho platnosti jste od teto znacky nemeli nic :( jinak prodavacku take chvalim, nakonec jsem odesla spokojena :)

Dominika

Dobré ráno Petro,
pár kousků od Hilfigera bychom tu i našli, záleží na vašem vkusu a určitě by bylo lepší, kdybyste se nejprve přišla podívat do našeho kamenného obchodu osobně. Do týdne tento druh zboží doplníme, takže bude z čeho vybírat :).
Hezký den

Honza

Nabídku už jsem jednou využil. Už si nepamatuju, zda tady.

Věci jsou dle mě originál kupované ve výprodejích v USA, kde se dá natrefit na slevy 80% apod.. Takže většinou 1ks. Případně více věcí očividně těžkoprodatelných věcí.

Měl jsem 4 vouchery a nakonec jsem vybral a výsledná cena byla ok. Takže spokojenost.

Personál bych velmi ochotný.

Dominika

Milý Honzo, moc děkujeme za povzbudivý příspěvek! Pokud je spokojen náš zákazník, jsme spokojeni také :-).Ano, někdy se stane, že narazíte na určité zboží, které máme pouze v omezeném množství, ale v tom spočívá koncepce Outletu :-). Ráda bych ještě připomněla, že je možná další sleva 5% v případě, že „lajknete“ naší stránku na Facebooku a zadáte tam svou emailovou adresu! http://www.slevomat.cz/cs/sleva/2522-nakupni-poukaz-do-outlet-usa-v-revolucni-v-hodnote-1000-kc?ref=hpbanner (v pravo najdete odkaz na oficiální www stránky i Fcb). Krásný den

Pavel

No jeden jsem si koupil, uvidím… ale trochu mě odrazoval pohled na internetové stránky, jako na „vizitku“ obchodu… čekal jsem že tam bude aspoň pár kusů zboží a tam … NIC ;-)

Dominika

Milý Pavle, velmi rádi Vás u nás přivítáme a ukážeme Vám všechno naše zboží osobně.

Internetové stránky se snažíme vylepšit a obohatit o další fotky, více informací se také dozvíte na našem Facebookovském profilu, kde můžete shlédnout nespočet fotek našich spokojených zákazníků a dále ke svému kupónu přidat dalších 5% slevy, pokud dáte like a vyplníte svůj e-mail! http://www.facebook.com/#!/pages/Outlet-usacomPRAHARevolucni/109053345788733
Těšíme se na Vaši návštěvu!:-)

kiki

dobrý den!V jakých se zhruba pohybujeme cenách? třeba triko koupím přibližně z kolik?Díkyyy

Dominika

Zboží se prodává od 200,– až třeba po 3000,–, samozřejmě záleží na typu a značce oblečení. Takže takové triko koupíte za 350,– stejně jako za 800,– (například).

Dasstik

Zdravím,
jak to u Vás vypadá s výběrem pánských košil např. o velikosti 42?

Dominika

Pánské košile ve velikosti 42 samozřejmě máme, jde jen o to, jaké máte konkrétní představy.
Doufám, že vyberete :)

vita

jednou jsem uz nabídku využila, ale problem byl, ze pocet voucheru byl omezen a nedaly se pak uz scitat… a vyber věcí – uprimne nebyl veliky.. ještě tak trička bych si vybrala, ale třeba kabelku tam měli jednu,, zelenou guess a byla tam hodně dlouho:-)

Dominika

Dobré odpoledne Vito,
tentokrát se nemusíte bát, můžete využít až 10 voucherů na osobu, na jakékoliv zboží. K tomu, pokud nás „lajknete“ na Facebooku a potvrdíte svou emailovou adresu, můžete přijít k další slevě 5% z již slevněné částky. Zde také najdete různé fotografie zboží (mimo jiné i kabelek).
Přeji příjemné prožití zbytku dne

dara

Dobry den, ráda bych se zeptala, píšete, že je možné vouchery sčítat. Rozumím tomu správně, že pokud si koupím bundu za 3 000, můžu si koupit 3 vouchery za 499,– a nebudu nic doplácet? Díky za info.

Joe

Dobrý Den Daro,
Když si koupíte vouchery v hodnotě 3000 kč tak zaplatíte bundu za 50% nákupní hodnoty. To znamená ze musíte zakoupit 6 voucheru a nic nedoplácíte!!!

Martin

Myslim, ze dara to napsala spravne. Kdybych si nakoupil 6 voucheru, zaplatim za ne 3000, ovsem budu si moci koupit zbozi za 6000.

Viktor

Co to je za nesmysl? Když chci bundu za 3000, tak si snad koupim vouchery v hodnotě 3000, což znamená 3 vouchery a mám bundu za 1500.

Petra

To by moc neušetřila ne? Pokud si přeci zakoupí 3 vouchery v hodnotě 1000 Kč, tak to jsou tři tisíce korun. Kdyby si jich koupila 6, tak by zaplatila taky 3000 Kč, ale to přímo tady na Slevomatu a u Vás by si mohla koupit zboží do 6000 Kč. Pokud tedy správně počítám…

Ivana

6 voucherů je na zboží na 6.000 Kč, tedy na 2 bundy. Matematika ze základní školy.

Slevomat

Dobrý den, Martin a Viktor mají samozřejmě pravdu, jde pouze o překlep :) Koupit musíte 3 vouchery :) Příjemný nákup přejeme :)

Linda

Ten obchod v Campusu uz neni, ze by zkrachoval?

Dominika

Campus byl pouze na zkoušku. Ukázalo se, že toto místo nevyhovuje našemu typu klientely a proto jsme se po pár měsících rozhodli operaci zrušit a nadále fungovat v Praze.

monika

original zbozi neznepochybnu­ji..ale ty prodavacky jsou vazne neprijemne, az protivne..docela me to odradilo .. :(

Dominika

Milá Moniko,
jestli máte nějaké výhrady vůči našim zaměstnancům, budeme rádi, pokud nám je sdělíte. Naše prodavačky se snaží vždy s úsměvem poradit a vyhovět. Zákazník je u nás na 1. místě!

Nella

Nemám pocit, že by byly prodavačky nějak nepříjemné, na mě působily vstřícně a mile :) zboží v pořádku.

Tom

Dost pochybuji o originalitě zboží v tomto obchodě, vypadá to tam na dovoz s Polska než USA :-)) a prodavačky jsou opravdu nepříjemný, byl sem tam 2× a pokaždé sem litoval že sem tam vlez :-)

Dominika

Tome, ohledně pravosti značek pochybovat opravdu nemusíte. Jedná se o originály, dovoz z USA, (případně také z EU), kde je u každého zboží původní visačka a štítek té které značky. Informace, které svým zákazníkům poskytujeme, jsou vždy správné a bezprostřední…
Je mi upřímně líto, pokud se Vám náš personál jevil jako nepříjemný. Budeme velmi rádi, pokud svou návštěvu zopakujete a ujišťuji Vás, že budete s naší obsluhou spokojen.
Těšíme se na další setkání s Vámi :)

Luke

opravte si v popisu i v ceniku chybu – mate tam Quicksilver, misto spravneho Quiksilver

Slevomat

Díky za upozornění, Luke..

Petr

Haha, ze pratelsky personal. Tak protivne prodavacky jak maji tam najdete snad uz jenom v Lidlu. Nakupovani v tomto obchodu rozhodne neni luxusni zazitek, jak se ho tady snazi prezentovat. Je to spis k smichu.

Slevomat

Petře, copak se Vám stalo, že Vám přijdou prodavačky v Lidlu o tolik jiné, než jinde a dostal jste se až tam, že zobecňujete, že v Lidlu jsou protivné prodavačky a v Outletu jsou protivné prodavačky..To přeci pak už nikdo nemůže brát jako relevantní informaci. Navíc si přečtěte šedá písmenka dole pod diskusí..:-) Přeji krásné ráno, plné sluníčka, pohody a bez protivných lidí.

Dominika

Dobrý den Petře, rádi bychom se dozvěděli víc o Vašem negativním postoji vůči našemu personálu. Jsem jednou z obsluhujících prodavaček a myslím, že se o své zákazníky staráme vždy dobře, s úctou a úsměvem. Pokud máte pocit, že tomu tak není, přijďte osobně a můžeme to v klidu probrat. Přeji Vám příjemně prožitý den :-)

Petra

Musím se zastat prodavaček, byla jsem tam a na mě byly příjemné :-)

Dominika

Moc Vám děkujeme Petro! :)

Petr

Ano, usmev jsem videl, ale spis nad tim, ze jsem se treba rozhodnul platit vetsi castku v hotovosti a ne kartou. Prodavacka citila potrebu to oznamit sve kolegyni, ktera stala nekolik metru od ni tak aby to vsichni kolem slyseli stylem „Martoooo, tady pan plati hotove, to jsme tady dnes jeste nemeli.“. Od profesionality to melo tedy hodne daleko. Taky zbytek komunikace se nesl v podobnym duchu. Pripadal jsem si spis jako na trhu nez v obchode.

Petr

Viz moje odpoved nize. Taky Vam preji den bez protivnych lidi a slunce v dusi a jenom pozitivni komentare odpovidajici pravidlum!

ivanka

Mali by ste si prodavacky srovnat..slepice

lucie

Outlet v Revoluční jsem osobně vyzkoušela,personál byl velmi ochotný a příjemný,jsem nerozhodný člověk a rozhodně jsem tím personál neobtěžovala,naopak majitel i personál byl velmi ochotný a výborně jsem zde nakoupila!!!!!!!vře­le doporučuji všem!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru