Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1299 Kč za letní kurz angličtiny nebo španělštiny v původní hodnotě 3600 Kč. Easy domluva na dovolené i konverzační flamenco se slevou 63 %!

3,8 / 5 AZ smart (2 pobočky) Praha  (mapa) 264 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Míša

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné voucher vrátit. Děkuji za odpověď.

Dana Strnadová

Děkuji za rychlou odpověď na můj předchozí dotaz. Ano z kurzů je vidět, že mohu falešné začátečníky navštěvovat na podzim… ale to je pro mě už pozdě. To už potřebuji vyšší stupeň. Chtěla jsem koupit 2 slevy (1. na letní kurz a 2. na podzimní). Teď váhám. Asi to vzdám, protože rovnou do mírně pokročilých se neovažuji. V lednu mám dělat zkoušku, tak zkusím štěstí s přípravou jinde. Moc děkuji

Bela

Dobrý den,
jsou prostory vašeho jazykového centra bezbarierové?

Tým AZ SMART

Dobrý den Belo,
bohužel, naše vzdělávací centrum sídlí ve starším paláci, kde zatím není bezbariérový přístup…

Dana Strnadová

Dobrý den. V nabídce píšete : následující
Letní jazykové kurzy probíhají ve 2 variantách:

  1. Měsíční v rozsahu 2× týdně 2,5 h, od 11.7. do 4.8.2011 (celkem 4 týdny)
  2. Intenzivní týdenní v rozsahu 5× týdně 4 h (od pondělka do pátku v týdnu 18. – 22.7.2011, příp. 25. – 29.7.2011) 
Ovšem pokud jsem se chtěla přihlásit na kurz nenašla jsem tam žádný v termínu 25.-29.7 (týdenní, falešní začátečníci). V tomto termínu jsem v Praze v termínu od 18.7. bohužel ne. Po týdenním kurzu falešných začátečníků jsem si chtěla objednat podzimní pro mírně pokročilé. Pokud ale nebudu moct absolvovat falešné začátečníky, pak pro mě nepřipadá v úvahu ani kurz pro mírně pokročilé na podzim. Prosím tedy o ujasnění zda se týdenní letní kurz v termínu 18.-25.7. bude opravdu konat. Děkuji Dana Strnadová
Tým AZ SMART

Dobrý den Dano,
děkujeme za Váš zájem, v tuto chvíli je jasné, že budou určitě otevřeny intenzivní kurzy v termínu 18.-22.7. Každopádně na falešné začátečníky můžete chodit i na podzim :-)

Jelsa

Dobrý den,
je mozne, poridit si dva kupony a mit to na 2 mesicni letni kurzy pro jednu osobu? cervenec, srpen? dekuji

Tým AZ SMART

Dobrý den Jelso,
můžete si klidně objednat i 2 kurzy, avšak pouze na vypsané termíny. V srpnu bohužel letní kurzy již neplánujeme. Můžete voucher ale uplatnit třeba na podzimní kurz.

luboš

měl bych zájem o italštinu podzimní semestr.ale pracuji na smeny tudíš mám jednou volno v pondeli jindy to výjede na středu a tak podobně.kdy se bude italština vyučovat jaky den v jakou hodinu a zda je mozne přijít jindy na hodinu uplného začatečníka italštiny,jako nahradu zameškanou když ten den nebudu moc prijít když budu v práci.podle jaké učebnice se bude vyučovat,kde ji sehnat?nebo to zajistí skola a my žáci zaplatíme jen za knihu?
moc díky za odpovedi predem

Tým AZ SMART

Dobrý den Luboši,
kurz italštiny je nyní naplánován pouze jeden, další bude otevřen v případě zájmu i v jiný den – což se ale uvidí až v září. Učebnice je uvedena u kurzu, u italštiny je to Nuovo Progetto Italiano 1. Učebnice není v ceně kurzu.

Martina

Dobrý den, měla bych zájem o kurz angličtiny „A1-L Falešní začátečníci“ v Červenci. Už teď, ale vím, že jeden týden nebudu v Praze. To je bohužel celá čtvrtina kurzu. Daly by se ty dva dny nahradit v jiném termínu? Děkuji, Martina

Tým AZ SMART

Dobrý den Martino,
je nám líto, ale uvedený kurz je nastaven jako měsíční, proto s náhradou je trochu problém, jak ji realizovat… Pokud by se to jen trochu dalo, tak bychom se pokusili Vás na jeden den umístit do kurzu A1-LI, což je týdenní intenzivka…

Míra B

Je to možné ještě dnes?

Tým AZ SMART

Míro, zkuste zavolat, určitě se Vám na některém telefonu budeme věnovat dnes, ale i o víkendu…

Míra B

Dobrý den, chci se zeptat jestli je ještě nějaký volný termín pro intenzivní kurz AJ v termínu 18–29.7. , jde mi hlavně o konverzaci. Děkuji za odpověď

Tým AZ SMART

Dobrý den Míro,
rezervaci kurzů si můžete udělat na číslech 224 152 054, 604 600 600 a ověřit volné kapacity. V případě obsazení kapacity kurzu bude vypsán další ve stejné pokročilosti… Kompletní aktuální nabídku kurzů nalezntete na www.az-smart.cz/jazykove-kurzy. Těšíme se na viděnou.

Míra

Je to možné ještě dnes?

Ota

Dobry den.
Meli bychom s pritelkyni zajem o podzimni kurz spanelstiny (zacatecnici), ovsem streda nam nevyhovuje. Budete vypisovat jine dny? Dekuji.

Tým AZ SMART

Dobrý den Oto,
děkujeme za Váš dotaz, pravděpodobně je možné, že bude španělština i v dalším termínu, avšak ohledně podzimních kurzů je to nyní předčasné. Sledujte, prosíme, naše stránky…

Tereza

Dobrý den, pochopila jsem to správně, že voucher platí i na podzimní semestrální kurz italštiny?

Tým AZ SMART

Dobrý den Terezo,
ano, voucher můžete v případě zájmu využít rovněž na podzimní kurz italštiny. Těšíme se na Váš zájem.

Lucie

Dobrý den, zaujal mne váš kurz anj intenzivní od 18–22.7 jen by mne zajímalo jaký počet lidí je v jednom kurzu a zda se dá rezervovat termín předem než mi bude zaslán voucher. děkuji Lucie

Tým AZ SMART

Dobrý den Lucie,
jak jsme již psali výše v diskusi – ano, kurz si můžete předem rezervovat telefonicky. Rezervaci Vám uděláme na cca 3 pracovní dny. Kurzy otvíráme pro skupinky 5–14 studentů. Těšíme se na Vás.

Monika

to jsou celkem velké skupinky:( středně pokročilá úroveň aj je dle rozvrhu možná jen po + st 16.30? kdy budou vypsané další termíny? hraje to dost velkou roli při mém nákupu:) díky…
poskytujete případně i individuální hodiny nebo hodiny s menším počtem žáků? (v jaké ceně?)

Tým AZ SMART

Dobrý den Moniko,
střední úroveň bude vypsána v případě poptávky a naplnění kapacit i v dalším možném termínu…

Ivana

Dobrý den,
mám zájem pouze o letní kurz španělštiny pro mírně pokročilé. Obávám se ale, že do té doby, než obdržím voucher může být kurz naplněn.

Tým AZ SMART

Dobrý den Ivano,
předběžnou rezervaci si udělejte telefonicky a my Vám místo v kurzu podržíme cca 3 pracovní dny. A kdyby náhodou byl zájem enormní, tak vypíšeme kurzy další… Nebojte, rádi Vás přivítáme.

David

Dobrý den, v jakých denních hodinách kurzy probíhají? Jaký je rozvrh hodin? Děkuji.

Tým AZ SMART

Dobrý den Davide,
rozpis kurzů, ze kterých si můžete vybrat je na stránkách www.az-smart.cz/jazykove-kurzy (stránka je prokliknutelná i ze slevomatu). Případné aktuální úpravy – doplnění kurzů naleznete tamtéž :)

Vitek

Platnost voucheru je do 30. září, do té doby musím kurz zahájit? Jednalo by se o semestrální kurz…

tým AZ SMART

Dobrý den Vitku,
voucher je třeba uplatnit do 30.9., což znamená, že do té doby je třeba si kurz vybrat a přihlásit se pomocí přihlášky na našem webu www.az-smart.cz/jazykove-kurzy. Děkujeme a přejeme Vám hezký den.

Iva

Dobrý den, měla bych zájem o podzimní semestrální kurz a zajímalo by mě, jaký je počet studentů na lekci.

AZ SMART - vzdělávací centrum

Dobrý den Ivo,
samozřejmě můžete uplatnit voucher i na podzimní semestr, a to na kterýkoli z jazyků (i mimo Aj a Šj). Standardně otvíráme kurzy pro 5–14 studentů. Těšíme se na Váš zájem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru