Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

295 Kč za koncert dle vlastního výběru, večeři PRO DVA a dvě piva v klubu Jazz Time. Potěcha pro milovníky jídla i hudby se slevou až 70 %.

3,2 / 5 JAZZ TIME Praha - Nové Město  (mapa) 250 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
pp

Rád bych si ujasnil, v čem spočívá ta 70% sleva – podle webových stránek klubu stojí salát i pljeskavica po 150 Kč a vstup na koncert je zdarma. To znamená, že 2 piva stojí 694 Kč?

Fedja Nanič

Vážený pane pp, pravděpodobně jste nesprávně pochopil informace na stránce. Vstup na koncert do klubu není zdarma a cena se může pohybovat v rozmezí od 100kč(50kč pro studenta) do 600kč, takže to je ta 70% sleva. Uplatnit ji můžete na jakýkoliv koncert včetně těch nejdražších. Zároveň bych podotknul, že vedle koncertů, které jsou v klubu, hraje v prostorách restaurace každý večer živá hudba, kde je vstup zdarma. Tzn. jsme jediný podnik v Praze, kde jsou každý večer dvě scény živé hudby. S pozdravem, management klubu.

pp

děkuji za vysvětlení :-)

Mesršmitka

Nechci se hádat, ale burger není nutně mekáč, je to třeba i náš starý dobrý karbenátek. :-) A tato nabídka je mimochodem velmi, ale velmi lákavá. :-)

conrad

napsat že ---- Pljeskavica (250 g), což je v podstatě šťavnatý burger na balkánský způsob. ---- může jen gastronomický barbar s chuťovým obzorem končícím u Mac Donalda

pan okurka

ten kdo vám nakukal, že burger = mekáč, by zasloužil houskou do hlavy! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru