Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

490 Kč za skupinový intenzivní kurz in-line bruslení pro dospělé. Hladké obloučky pod vedením profesionálních instruktorek se 45% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jarka

Tak to je fajn,ze bude dost terminu, koupila jsem 2vouchery, ze bych sla s nekym,ale kdyz nikoho nesezenu tak bych mohla prijit 2× a naucit se vice.Uz se tesim,ze se neco naucim,umim jezdit jen dopredu,ale ne moc dobre a jejda jestli je kopecek.

Haník

Swanky inline bych chtěla všem moc a moc doporučit!! S jejich pomocí jsem se konečně přestala bát, odmontovala si brzdu a naučila se jezdit slalom i pozadu! :)

Petra

Tak to už se moc těším, až si to vyzkouším i já :)

Svatava

Mam dotaz, kolik stoji hodina individualni vyuky? Bruslit umim, ale neumim sjizdet kopecky a potrebuji zvladnout zatacky (na lede mi to jde bez problemu). A jak ji lze domluvit.

Sandra

1h individuální výuky stojí 200 Kč. V případě zájmu napište na swanky@centrum.cz případnou objednávku – v kterých dnech byste měla zájem o výuku apod. Hezký den S.

Sandra

VŠECHNY TERMÍNY BUDOU VYPSÁNY IHNED DRUHÝ DEN (PO SKONČENÍ AKCE NA SLEVOMATU) NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH (www.swankyinline.net) !!!! Poté se budou moci všichni, kteří si zakoupili voucher, na dané termíny přihlásit prostřednictvím EMAILU nebo TELEFONU. TERMÍNŮ BUDE DOSTATEK, DLE POČTU PŘIHLÁŠENÝCH !!! V ČASOVÉM ROZMEZÍ DUBEN – ŘÍJEN! Proto tedy nemusíte mít obavy, že na Vás termín nevyjde :), budeme se snažit uspokojit všechny naše zákazníky. Hezký den S.

Ria

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pokud si zakoupím voucher, můžu si vybrat libovolný termín? Dříve jak za měsíc nebudu mít totiž volný víkend, děkuji…

Kristýna

Můžete si vybrat Vámi vybraný termín z nabídky, kterou vypíšeme den po ukončení akce. Termíny budou vypsány od dubna-července a poté na září-říjen. Nemusíte se bát, bude dost termínů na výběr.

Kristýna- SWANKY INLINE TEAM

Dobrý den,
těší nás Váš zájem. Na měsíc červenec budou vypsány termíny. Pouze v měsíci srpen termíny nevypisujeme a to z důvodu konání příměstských táborů dětí. K druhému dotazu- pokud zakoupíte dva vouchery, můžete uplatnit každý na jiný termín.

Petra

Děkuji za rychlou odpověď, jen bych chtěla vědět, jestli bude termín i na červen – červenec mám už docela nabitý :(

Kristýna

Určitě můžete s červnem počítat. Od měsíce dubna do července bude vypsána hlavní vlna termínů. V sprnu máme vždy pauzu a od září do října budou další termíny k mání :-)

Petra

Super :) tak já jdu nakoupit a určitě se budu těšit :) A už jen poslední dotaz – kdy budou termíny vypsány, ať přihlašování nepropásnu..?

Kristýna

Nejpozději den po ukončení akce budou termíny vloženy na www.swankyinline.net do sekce TERMÍNY-DOSPĚLÍ. Přihlašování na Vámi vybraný termín pak provedete přes e-mail: swanky@centrum.cz. Budeme se těšit :-)

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli budou vypsané termíny i na léto. Děkuji :) Jinak musím pochválit, tohle je super nápad

Petra

Ještě bych se chtěla zeptat, jestli si tedy můžu koupit dva vouchery a nejdřív absolvovat kurz pro začátečníky a potom kurz pro pokročilé

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru