Exkluzivní menu pro dva v restauraci Rotisserie
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
U tohoto exkluzívního menu uvádíte původní cenu 1499 Kč, prodejní
cenu pak 749. Sleva podle Vás činí 50%.
Avšak podle vašeho jídelního lístku tytéž položky – a nebo se jen
mírně lišící – stojí cca 1020 Kč:
Hovězí carpaccio se salátem z pečených paprik, rukolou a parmezánem …
á 129 Kč, 2× = 258
Silný hovězí vývar se zeleninou a masem … á 45 Kč, 2× = 90 Kč
Dlouze pečená hovězí žebírka na červeném víně, zázvoru, šalotce a
kořenovou zeleninou restovanou na másle … á 209 Kč, 2× = 418 Kč
Opečené škubánky … á 40 Kč, 2× = 80 Kč
Křupavé karamelové placičky z listového těsta a tvarohovým krémem
ochuceným medem s čerstvým ovocem … á 69 Kč, 2× = 138 Kč
Ceková cena dle jídel. lístku tedy činí 492 Kč (1 os.), pro dvě osoby
984 Kč. Při vaší prodejní ceně 749 Kč (2 os.) pak sleva oproti ceně
z jídel. lítku činí pouze 257 Kč, tj. 34 procent.
Namítnete, že pečená hovězí žebírka nejsou totéž, co líčka. Budiž.
Ale rozdíl v ceně u jediné porce líček (bez škubánek) oproti porci
žebírek (rovněž bez škubánků) i tak činí 257 Kč, čili Vaše líčka
pro jednu osobu u vás stojí 466 Kč (se škubánkami 506 Kč). Trochu
drahá líčka, vždyť v jiných restauracích vaší úrovně nestojí ani
polovinu. A jen díky této abnormálně vysoké ceně pak nabízíte
„slevu“ 50 %.
Dobrý den,
děkujeme za perfektní rozbor jídelního lístku a pevně doufáme, že Vás
některé pokrmy zaujaly.
K Vašemu dotazu mohu poznamenat toto:
Rozdíl mezi nabídkou menu a položkami ve stálém jídelním lístku je
v použitých surovinách právě u
Carpaccia, které je v menu z mladého býčka oproti standardnímu
hovězímu.
Vámi zmiňovaný vývar je dlouze tažené consomé z hovězí oháňky,
nikoliv klasický vývar z kostí. Toto consomé se vaří po dobu 2 dnů a
tudíž jeho cena je vyšší.
Hovězí líčka jsou také dlouze pečená a to podobu až 12 hodin při
nízké teplotě. Nikoliv na minutkovou úpravu jak to bývá v některých
podnicích zvykem. Tento pokrm se vám bude rozpadat na jazyku.
A v závěru dezert. Který je oproti porci z jídelního lístku zvětšený
a jedná se o jeden z nejoblíbenějších dezertů u nás.
Pevně věřím, že Vás tato odpověď uspokojí a dorazíte ochutnat toto
výborné menu.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Dobrý den, mňam. Potřebovala bych to nějak pochystat pro tři osoby, šlo
by to ?
děkuji
Dobrý den Moniko,
děkujeme za pochvalu. Mňam to určitě je :-)
Samozřejmě nejjednodušší by bylo, přibrat ještě čtvrtého do party.
Případně ještě někoho aby byla zábava.
Samozřejmě po domluvě se můžeme pokusit, dodělat ještě jedno menu.
Budeme se těšit na vaší návštěvu
S pozdravem a přáním hezkého dne
Dobrý den,chci se zeptat zda je restaurace aspoň částečně bezbarierová? Děkuji Soukup
Dobrý den,
co se týče vstupu do restaurace, tak by problém být neměl. Jde jen o jeden
10cm schod se kterým Vám rádi pomůžeme. Stejně tak i místa v restauraci
je dostatek, tak aby byl zaručen komfort stolování.
Bohužel si již tolik nejsme jistí toaletami. Ty nebyly budovány jako
bezbariérové a neobsahují potřebné doplňky jako madla atd. Co se týče
rozměru dveří jsou kolem 90 cm.
Samozřejmě pokud to bude v našich silách, pokusíme se vám ve všem vyjít
vstříc.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda cena je pro jednu nebo dve osoby? Z informaci chapu dve, ale pokud se divam dolu na rozpis puvodni ceny a ceny po sleve, tak je tam uvedeno a jedna osoba. Dekuji
Dobrý den Kateřino,
menu je pro 2 osoby. Každá osoba má tedy 4 chody, dohromady
8 porcí.
Rozpis původní ceny je v pořádku 1 osoba cca.750 Kč dohromady
cca.1499 Kč, po slevě 749 Kč.
Budeme se těšit na Vaší návštěvu.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Děkuji za odpověď. – Že za abnormálně vysoké ceny mohou použité suroviny a ne špatný kalkul s následnou „vysokou“ slevou? – Tak počítejme: U carpacia může být rozdíl tak patnáct korun, dvě deci polívky z vývaru – i kdyby se vařila týden – nemůže v restauraci vaší kategorie stát víc jak šedesát korun, u desertu o dvou placiček máte v jídelním lístku uvedenu cenu 69 Kč, vy uvádíte, že v menu podávaný desert má placičky tři – započtěme tedy cenu 35 Kč vyšší – celkem 104 Kč. I tak vám vychází cena vašich líček (s přílohou) na 440 korun. Líčka mám rád a už léta si je dávám (jsem členem Gourmet clubu), naposledy v restaurantu Pod věži v pražské Mostecké ulici minulý čtvrtek. Tento restaurant je o třídu výš jak váš, navíc je výhodně umístěn na Královské cestě plné turistů (přímo u Karlovo mostu), přesto nabízí rovněž dlouze pečená líčka i s přílohou za 260 Kč. A ve známém kulinářském restaurantu Café Imperial Na Poříčí (kuchyň vedená Zdeňkem Pohlreichem) stojí tatáž líčka i s přílohou 350 korun, a to si tato restaurace oproti vaší stojí alespoň o dva řády výše.
Nemohu si pomoc, vaše padesátiprocentní sleva je vypočtena z neomluvitelně přemrštěného základu (ve skutečnosti je asi poloviční, cca 26 %). I tak jsem si voucher koupil, neboť jsem zvědavý na novou pražskou restauraci.
Dobrý den,
dozajista budete spokojen. A v případě nutnosti se s dotazy obraťte na personál restaurace. Mile rádi Vám vše zodpoví.
S pozdravem a přáním hezkého dne