Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

89 Kč za lahodnou italskou kávu a staroslovanský medovník pro DVA. Sladká odpolední nebo večerní romance v Lamím baru se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tess

snazite se lidi natahnout? myslite si ze sou tak blby? ze si nevsimnou ze hned v uvodu na vasi strance mate napsany akce double kavove menu (kava+medovniky) za 99,–??? koho tady tahate za nos že to stálo 178,–? u mě ste teď absolutně klesli a ste pro mě podřadnej podnik

jjjjj

Já nevím,ale jak počítám tak počítám ta sleva je v pořádku .protože v kávovém menu mají pouze 1 druh kávy a to espresso a já vím že na výběr mám i jiné a dražší druhy jako třeba Ice .....atd. myslím že Váš komentář nebyl na místě.......jsou opravdu podniky kam bych nikdy nešla,ale tu je cítit že si zákazníka váží ,dělají akce a jsou usměvaví vše je i podtrženo příjemnou atmosférou a hudbou.

Emma

No toto se mi snad jenom zda, kdo si do prdele myslite ze jste, ze sem pisete takove hovadiny, az se naucite poradne cist tak potom sem neco piste, jak spravne podotkla JJJJJ, je to presne tak, lami bar ve sve akci na webu nabizi kavove menu pouze s espressem, aby jej mohli vyuzit i jini zakaznici, kteri sem proste prijdou posedet a nemusi si kupovat vouchery. Nemyslite, ze je to od lamiho baru hezke, ze mysli i na ty co nenakupuji jen pres internet? myslim ze v Brne je milion dalsich podniku, ktere stoji za to aby se clovek nad nimi zamyslel, ale ne Lami bar. Pokud tam clovek neprijde a a nezazije to tam, nema duvod ho kritizovat.

Tess

No tak se nechte uchlacholit pze normalni cena vsech kavovych napoju je od espressa max 15,–=DDD ale tak pokus dobrej=DDD aspon jste me pobavili

jjjjj

Joooo a kde? Na nádraží? nejnižší cena kávy je To go a stojí 25 kč,ale jak mám prošlé bary a kavárny nejnižší cena espressa je snad kolem 35,–kč......
za 15,– možná ještě tak z automatu . Ale to je zbytečné.....­..stačí jednou jít jen tak posedět do Lam a nelamentovat nad nabídkou...... a pak teprve psát svůj názor....... Jen tolik.......

Vlado

Zdravím, zde píšete, že rezervace není nutná a v podmínkách akce je napsáno
„Rezervace minimálně 4 hodiny předem na tel: 601 50 50 50, emailem: bar@udvoulam.cz nebo prostřednictvím webového formuláře na www.udvoulam.cz/kontakt“.
Co si z toho tedy mám vybrat? Podmínky akce asi psala nějaká lama :)

Lamí bar

Nikde v podmínkách není napsáno, že je to povinné! Toto je jen informační hláška, kterou zkopírovali z webovek.

Unrealik

Dobrý den,
je případně možná výměna káv třeba za kofolu či jiný levný nealkoholický nápoj? Kávu totiž nepijeme. A raději se ptám, protože sice obecně je většinou tato záměna možná, ale někdy ne. Předem díky za info.

Lamí bar

Ne, zde nenabízíme šunkovou bagetu ani Kofolu. Nabídka je jasně dána. Je to nabídka na Kávu a Medovník!!!

Unrealik

Vaše odpověď vyznívá podrážděně. A to zbytečně. Nemyslím si, že by můj dotaz byl špatný. Dost jiných podniků, které zde na Slevomatu měly akci, tuto možnost nabízelo (a to v komentářích, byť samotné akce byly na něco + něco daného – tzn. jako vaše akce). A vzhledem k tomu, že vyměnit dražší pití za levnější je teoreticky výhodné i pro daný podnik, tak mi to nepřijde jako nemožná věc. Plus se mi nezdá tato výměna jako technicky náročná. Ale třeba se mýlím.

Lamí bar

Prosím čtěte:
Rezervace není nutná (nevolejte zbytečně) a platnost voucheru je až od 23.4.2011 a není možné ho využít dříve ! Děkujeme za pochopení

Ondra

Super obsluha, dobry pivo a kafe, a vybornej hod dog. Jeden z mala podniku v Brne, kam se rad vracim :-)

Simona

Mildo, přesně toto jsem také chtěla napsat :) Smyslem těchto diskuzí je nejen přiblížit zákazníkovi danou slevu, nicméně i jako recenze těch, kteří již daný podnik navšívili. Poslední dobou veškeré tyto diskuze u všech slev jsou jen k pozastavení se nad českým národem, který neustále něco kritizuje a nic mu není dobré. Mě se sleva líbí, pozvu na ni babičku :))) Každopádně za všechny normálně smýšlející lidi chci poděkovat slevomatu (ačkoli serverů se slevami je již velký nespočet, ke slevomatu mám největší bezpečnost a ověření) a také za ochotu podniků, kteří pro nás slevy mají :)

Milda

Připadne mi, že do těchto diskuzí píšou jen lidé co nemají co dělat a tak až na vyjímky „rejpají“. A k tomuto tato diskuze neslouží !!!

Olda

„Výborná“ speciální nabídka – březnový žertík nebo APRÍL?

Apríl

Třeba se Lamí baru podaří zaktualizovat svoje „speciální nabídky“ ještě před koncem dubna.

Lamí bar

Nabídka pro měsíc duben, který začal před 11hod, bude zveřejněný v nejbližší době. Akce pro dnešní den je na internetu zveřejněna.

Amalka

Naprosto nechapu, co se vam porad nelibi? Lami bar je jeden z mala podniku v Brne, co se snazi pro sve zakaniky udelat maximum, tak laskave piste tyto sra..... nekam jinam. Ja tam chodim uz nejakou dobu a jsem naprosto spokojena…

Lenča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde jste přišli na celkovu cenu 198 kč. Za dvě nejdražší kávy bych utratila 88 kč a medovníky máte po 39 kč. Dohromady tedy za 166 kč. Je možné, že jsem se přehledla, proto prosím o vysvětlení. Samozřejmě je to i tak výhodná nabídka a dva vouchery už mám koupené. Děkuji za odpověd'

Lamí bar

Děkujeme, za upozornění! Dohromady to dělá 178,– (neaktulizovaný lástek na webu). Ale i tak jak jste poznamenala se jedná o značnou slevu (50%). Nebylo našim úmyslem uměle ji ještě navyšovat. :( Velice se omlouváme a pokusíme se do konce akce zařídit nápravu.

Lamí bar

Již vše by mělo být v pořádku, ještě jednou se omlouváme.

Gabča

Někdy mají ti kdož tady odpovídají na „smysluplné“ otázky, můj neskonalý obdiv. :-) Já osobně bych asi dlouho nevydržela odpovídat na otázky tipu do kdy platí voucher a co za co lze vymněnit. :-)

Lamí bar

Díky!!! :))

Dobrý den, mohu si nechat vyměnit kávu za nějaký alkoholický nápoj a medovník za šunkovou bagetu?
Díky za odpověď.

Lamí bar

Ne, nelze podmínky pro tuto akci jsou jasně dány! Pokud máte zájem o nějaký alkoholický nápoj sledujte pravidelné akce na www.lamibar.cz. Určitě si vyberete!

Leha

Podle stránek je to o 10 Kč levnější než „Double kávové menu (Espresso, Medovník) 99,–“ , což si myslím, že je totéž (i fotka)…

Lamí bar

Kávové menu je pouze Expresso a Medovník. V nabídce Slevomatu máte na výběr i z dražších káv.

Lucy

Dobry den, jste rozdeleni na kuracky a nekuracky usek? Jak velky je medovnik?

Lamí bar

Ano, přes den máme rozděleny prostory na kuřáckou i nekuřáckou část. Medovník je dostatečně velký.

ghghg

To je dobře, že medovník je dostatečně velký, poněvadž já sním hodně, tak doufám, je-li velký dostatečně, že bude přes celý talíř.

Lamí bar

Co na toto odpovědět… Zajděte si do supermarketu pro celí Medovník ;)

Lamí bar

Upřesňuji jeden kousek má minimálně 60g

Eva

„celí Medovník“ :D

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru