Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

280 Kč za dvě vstupenky na moderní balet Carmen v Národním divadle v Brně. Extravagantní taneční figury a působivé kostýmy s 50% slevou.

4,4 / 5 Národní divadlo Brno Brno  (mapa) 293 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Míra

Dobrý den, jak je to s dětmi?Může na jeden voucher 1 dosp. a 2 děti?

Miroslava Daňková

Dobrý den,

voucher pro cenovou kategorii A je platný pro jednu osobu. Voucher pro cenovou kategorii C je platný pro dvě osoby. Nerozděluje se, zda jde o dítě, nebo dospělého.
Hezký den přeji

Miroslava Daňková, NDB

Lukas

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat na platnost voucheru, je tím myšleno, že v tomto období musím navštívit toto představení nebo si jen do té doby musím vyzvednout lístky (např. že bych šel až na představení 16.4.)?

Miroslava Daňková

Dobrý den,
platnost voucheru označuje období, v kterém si musíte vyzvednout vstupenky. Třeba i na představení, které uvádíme 16.4.2011.
S přáním hezkého dne

Miroslava Daňková, NDB

stanci

ja napríklad neviem nikde zistiť ktoré miesta patria do sekcie C a takisto keď si kúpim voucher tam mám presne určené miesta alebo ako to funguje? diky za help , chystám sa to pvý krát totiž použiť :D

Miroslava Daňková

Dobrý den,
sekce C je označení cenové kategorie na balkoně v Janáčkově divadle 1. – 10.řada. Voucher si, prosím, vyměňte za vstupenky na Vámi vybraná místa v Předprodeji vstupenek na Dvořákové 11. Otevírací dobu naleznete na našich webových stránkách: http://www.ndbrno.cz/prodej/predprodej-vstupenek-ndb-dvorakova-11

S přáním hezkého dne
Miroslava Daňková, NDB

clair

Chápu, že pro méně vnímavé diváky to může být náročné představení (poslouchala jsem staré paní v šalině a pro ty to opravdu nebylo :) ). Pro mě to byl nejlepší kulturní zážitek minulého roku – od perfektního vystoupení Jany Drdácké až po úchvatný závěr celé hry. Po představení jsem neměla chuť na nic jiného než jen tančit…

ggrgr

ahoj rádobykulturní ovce :)

hzhz

sračka, pár ochotníku zatřepá faldama a to je celý, za to opravdu nehodlám utrácet peníze. Až budete mít slevu na Brodway v Americe, má peněženka je k dispozici.

Lucie

Můžu jen vřele doporučit! Tady je videoukázka:
http://www.youtube.com/watch?v=zryE1AD2lx4

Maruška

Carmen mám ráda, moderní pojetí tance také, takže i přes varování pana Policaka voucher zakoupím. :-)

Policak

Před tímto představením můžu jen varovat, i kdyby bylo za polovic. Viděl jsem ho před měsícem a po dlouhé době jsem v Janáčkově divadle viděl odcházet diváky po skupinách v půlce představení. Je to otřesná parodie na klasiku, vhodná snad na klubovou scénu, ale ne na půdu Národního divadla.

Lenka

Nesouhlasím s Vaším názorem. Toto představení bylo výborné. Žádní diváci během představení neodcházeli, spíše naopak, byli nadšení o čemž svědčil dlouhý potlesk a ocenění diváků pro rok 2010 jako nejlepší baletní představení . Doporučuji!

Maruška

Víte jak to píše Božena Němcová? Není na světě člověk ten aby se zavděčil lidem všem. :-) Asi z toho měl pan Policak ten pocit a možná když lidé sál opouštěli tak jenom jemu neřekli, že je pauza mezi jednáními. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru