Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Voucher v hodnotě 500 Kč na e‑knihy a e‑časopisy

3,8 / 5 MobilBonus Jihlava  (mapa) 130 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Silv

Vďaka :)

Rájknih.cz

Zdravím, Silv, filtr byl již přidán. Najdete ho v záložce na levé straně. Nejprve si klikněte na žánr, jaký vás zajímá a poté si dole nalevo ve filtru vyberte jazyk.

Rájknih.cz

Dobrý den, jak již bylo řečeno, v současné době si e-knihy z našeho eshopu přečtete pouze pomocí čtecí aplikace Wooky, kterou si můžete stáhnout do všech zařízení, které mají operační systém Android, iOS(apple), Symbian, Windows mobile, Windows PC.

Rájknih.cz

Dobrý den, Silv, momentálně e-knihy ve slovenštině najdete vždy za celou nabídkou českých e-knih, ale během dnešního dne tam bude přidán filtr na řazení podle jazyku, pak bude pro vás vyhledávání snadnější.

Silv

A kde ich nájdem, žiadne radenie podľa jazyka som nenašla.

Rájknih.cz

Dobrý den,
v současné chvíli máme v nabídce na Rájknih.cz asi 1400 ve slovenském jazyce.

Silv

Dobrý deň, máte v ponuke aj knihy v slovenskom jazyku, ďakujem,

Rájknih.cz

Dobrý den, internet je potřeba pouze k nákupu a následnému stažení e-knihy z knihovny do čtečky. Celý proces nákupu a stažení je otázkou pár minut. Jakmile máte e-knihu ve své čtecí aplikaci Wooky ve svém Androidu, internet již nepotřebujete.

Lucinka Drtinová

Dobrý den. Pokud si do svého tabletu s Androidem nainstaluju aplikaci Wooky a nahraju si Vámi nabízené knihy, mohu je číst i bez přístupu k internetu? Děkuji.

Rájknih.cz

Dobrý den všem, Rajknih.cz je obchod na platformě Wooky, což je takový český Amazon. Cokoliv koupíte na Amazon.com, je chráněno před nelegálním užitím a lze to číst pouze prostřednictvím čtečky Kindle. To samé je Wooky, pro čtení e-knih a e-časopisů zakoupených na e-shopech Wooky lze číst jen přes apliakci Wooky, kterou si můžete stáhnout zdarma a nainstalovat třeba do telefonu, tabletu nebo počítače. Případně si můžete koupit i čtečku s inkoustovým displejem eWooky nebo tablety Wooky, o které tady každým nákupem kupónu soutěžíte. Takže do Kindlu e-knihy od Wooky zatím nahrát nejdou.

Michal Bock

Dobrý den, je to kompatibilní s čtečkou Amazon Kindle Touch ?

Milan Macek

Jsou knihy dostupné i pro Kindle ?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru