Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

159 Kč za prohlídku vašeho auta v hodnotě 800 Kč. Kontrola kondice po dlouhé zimě se slevou 80 %!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jarda

Jakým způsobem je kontrolována klimatizace? Tlak? Množství náplně? Funkčnost kompresoru? Díky.

Janovská

Dobrý den,
ano můžete přijet i s Favoritem.

Bee

Dobrý den,
je možné přijet i s extrémně starým autem? (favorit). Díky.

Robin

Dekuji, nemam zajem. Nicmene nechapu nasledujici. Pri kontrole vyvazeni kol na voze kola sundate, zkontrolujete vyvazeni, nandate. Ja pozadoval sundat, zkontrolovat jina, nandat jina. Jestli si uctujete extra poplatky i za toto, pak na mne vase firma bohuzel nepusobi seriozne. Naschle.

Janovská

Dobrý den Robine,
v nabídce na voucheru není ani přezouvání ani výměna kol nabízena. Rádi Vám při zmiňované kontrole výměnu kol provedeme, ale budete si ji muset doplatit.

Robin

Nechci kola prezouvat, tedy sundavat z rafku, ale vymenit. To si myslim by melo byt v cene. Uctujete si pouze zavazi na vyvazeni nebo jeste nejaky ukon? Kolik?

Janovská

Dobrý den Robine,
v ceně voucheru je pouze kontrola vyvážení kol, nikoli provedení vyvážení. To si budete muset připlatit. Zrovna tak přezutí pneumatik je úkon, na který se nabídka uvedená ve voucheru nevztahuje.

Janovská

Dobrý den Ondro,
s BMW můžete přijet, pokud je do hmotnosti 3,5 t,
uplatnit voucher můžete od 5. 4. do 4. 9. 2011.
Jen se musíte objednat předem.

Robin

Dobry den,
pisete, ze je v cene vyvazeni kol. Na to se musi sundat. Chapu tedy dobre, ze pokud vam dovezu obuta letni kola extra, je v cene defacto jejich vyvazeni a vymena?

ondra

Dobrý den,
předpokládám tedy, že můžu přijet i s BMW 320. Nevim jestli jsem slepy nebo jsem si proste nevsiml, do kdy tato akce plati, tj. kdy nejpozdej muzu na kontrolu prijet? Dekuji, O.P.

Janovská

Dobrý den,
je možné přijet s vozidly do hmotnosti 3,5 tuny mimo nákladních vozů.

Ondřej Holous

Dobrý den,
Je možné přijet s autem Mercedes A160?
 Děkuji

Janovská

Dobrý den,
když k nám ráno v 7.00 hod přistavíte vůz, prohlídka bude hotova ve 12.00 hod, pokud přistavíte vozidlo v 11.00 hod – bude k vyzvednutí v 16.00 hod, pokud dovezete auto ve 14.00 hod – můžete si ho vyzvednout v 18.00 hod.

Míra

Přeji dobrý den,
chci se zeptat jak dlouho Vámi nabízená prohlídka trvá? Děkuji

Janovská

Dobrý den Petře,
diagnostiký test tlumičů, geometrie a test kvality brzdové kapaliny jsou úkony prováděné buď přístrojově nebo testrem, ostatní úkony jsou prováděny vizuální či mechanickou kontrolou mechanika.

Petr

Dekuji za rychlou reakci, ale neodpovedela jste.

Jake ukony jsou diagnostikovany na pristrojich (zazkaznik dostane protokol z daneho pristroje) a co je jen pohledova kontrola a zhodnoceni mechanika?

Vzhledem k tomu, ze serizeni geometri jak pisete vyse chcete jeste 650–950Kc, coz je cena kompletni geometrie v jinych servisech – co je zde v hodnote 800Kc diagnostikovano PRISTROJI/TESTERY?

Janovská

Dobrý den,
v nabídce je pouze kontrola a nikoliv opravy nebo seřízení, tzn., že jsou prováděny buď vizuální kontroly mechanikem nebo kontroly pomocí testrů a na geometrii je použito naše zařízení 3D.

Petr

Dobry den,
jake ukony jsou diagnostikovany na pristrojich (zazkaznik dostane protokol z daneho pristroje) a co je jen pohledova kontrola a zhodnoceni mechanika?

Kontrolu svetel je mozne provest opticky nebo regloskopem, klimatizaci – kontrola tlaku a mnozstvi naplne nebo jen mechanik zkontroluje jestli mu v aute neni vedro? Brzdy – valcova zkusebna brzd?
Akumulator – zatezovy test nebo jen kontrola napeti......

a je u neceho v cene i serizeni?

Dekuji.

Janovská

Dobrý den,
ano dostanete také protokol z kontroly geometrie.

Krtek

Dobrý den,

dostanu i protokol o geometri, kde bude vidět, kde je co hnuté? Vím, že jí mám hnutou na obou nápravách, ale potřebuji zjistit, jakým směrem se hodnoty posunuli. Děkuji za rychlou odpověď

Janovská

Dobrý den,
samozřejmě, že můžete voucher uplatnit i v rámci servisní prohlídky. Jen tuto informaci prosím sdělte při objednávání. A pokud ještě nemáte přezuté pneumatiky, můžeme Vám je rovnou také vyměnit.

Marek Winkler

Dobrý den, jsem Váš dlouholetý zákazník a zajímalo by, jestli bych tuto nabídku mohl nějak využít/zkombinovat tak,abych ji mohl využít v rámci pravidelné servisní prohlídky,na kterou k Vám chystám s vozem Škoda Octavia? Děkuji za odpověď.

Jirka

Jede se k Vam z 5.kvetna nebo pres Ohradni do ulice Na Křivině?

Janovská

Dobrý den,
můžete přijet jak z ulice 5. května, tak i z ulice Na Křivině. Z ulice 5. května pouze projedete budovou parkingu – Garáže Pankrác – až do přízemí. Vnitřní značení uvnitř garáží Vás budou k autoservisu navigovat.

A

Kolik stojí seřízení geometrie, kdyby po kontrole z voucheru bylo třeba? Jedná se o VW Golf IV.

 Děkuji

Janovská

Dobrý den,
seřízení geo stojí od 650Kč do 950Kč, záleží na tom zda budete chtít obě nápravy nebo jen jednu a rozsah geo.

Matlys

Débrý den, mohu přijet i se starším vozem? Konkrétně se jedná o Renault 19.

Janovská

Dobrý den,
ano i s tímto typem vozu můžete přijet.

Janovská

Dobrý den,
nikoho hledat nemusíte,platí i pro jiné značky,takže můžete přijet, budeme se na Vás těšit. Objednávky přijímáme od 5.4.2011

Martin

Az ted (po koupi) jsem si vsiml, ze servis je jen pro Skodu, Opel a Ford… ja vlastnim Peugeot, bude mozne s nim prijet, nebo uz abych hledal nekoho, komu muj voucher prodam?

Janovská

Dobrý den,
pokud se ukáže nějaká závada na Vašem voze, náš servisní poradce Vám nabídne opravu a v případě, že odmítnete, jen podepíšete zakázkový list s tím, že auto přebíráte v daném stavu a že jste byl seznámen s doporučenými opravy.

Janovská

Dobrý den,
při prohlídce vozu můžete být,ale musíte si objednat tzv. bazarovou prohlídku a ta trvá min.1hodinu,ale záleží na tom, co všechno budete chtít na Vašem voze a od toho se bude odvíjet čas.

eluvi

Dobrý den,

předpokládám, že není povinností nechávat auto opravovat ve Vašem servisu, pokud se ukáže nějaká závada. Děkuji.

Lubo

Dobrý deň,
možem sa oýtať, ako dlho trvá prehliadka vozu (ford focus) poprípade či budem (možem byť) osobne pri kontrole? ďakujem

Janovská

Dobrý den,
vzhledem k členitosti příjezdových cest dílen autoservisu, bude dobré když nejdříve zašlete foto na servis@3h.cz, z které bude patrný nájezdový úhel a světlá výška vozu.

Erik

Dobrý den,
chtěl jsem se zepat jestli je možné přijet se sníženým tuning autem. Připadně bych Vám mohl poslat foto a vyjadřili byste se ktomu.
 Děkuji

Janovská

Dobrý den, ceny jsou určené dle typu vozu a vzhledem k tomu, že nyní nemůžeme určit co přesně se bude opravovat, tak by bylo nejlepší zavolat na naše tel.číslo a náš servisní poradce Vám rád na tyto otázky odpoví po zjištění údajů,které potřebuje na cenovou kalkulaci.

Tomáš V.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká je hodinová sazba ve vašem servisu, respektive jak budou účtované případné opravy, pokud se ukážou na základě prohlídky nutné. Konkrétně mi jde o výměnu brzdových destiček, případně kotoučů a možná o vadu na čepu přední nápravy.

Janovská

Dobrý den, na kontrolu do našeho servisu, můžete přijet i s jiným typem vozu. Jen je potřeba se dopředu objednat na tel. čísle 222 103 209 nebo emailem servis@3h.cz

David K.

Dobrý den. Sice asi trochu zbytečná otázka, ale pro jistotu se zeptám. Je možné přijet na kontrolu i s vozem jiné značky než Škoda, Opel, Ford?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru