Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

450 Kč za PĚT portrétních fotografií v profesionálním ateliéru v centru Prostějova. Nový pohled na vaši krásu s 50% slevou

4,8 / 5 Fotograf u radnice Prostějov  (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Fotograf U radnice

Dobrý den,
ano tuto nabídku lze uplatnit i na focení svatebních portrétních fotografií. Je ale nutné, jestli si voucher zakoupíte, ihned zavolat (608 70 96 80), ať Vám mohu zablokovat sobotní termín. Na svatební fotografii je možné ale použít pouze jeden voucher. Děkuji a přeji hezký den.

Jana

Dobrý den, 9.7. budeme mít svatbu na prostějovské radnici a uvažujeme, že bychom si pár fotek nechali udělat i v ateliéru. Je možné domluvit toto focení na sobotu? Je možné využít tuto nabídku právě pro tento účel? Děkuji. Příjemný den

Fotograf U radnice

Dobrý den, ateliér na náměstí je menší – ideálně pro focení max. 3 lidí. Ale máme ještě jeden větší, kde není problém vyfotit i skupinku 4–5 lidí. Je ale nutné myslet na to, že při fotografování skupiny např. čtyř lidí budou možnosti svícení, práce se světlem i modely dosti omezené. Tato nabídka je koncipovaná spíše jako portrétní tzn. 1–2 lidi. Hezký den.

Radek

Jak velký je ateliér? Jde mi o to, jestli bychom se tam nacpali 3 nebo 4. Díky

Fotograf U radnice

Zhotovené fotografie se užívají k různým účelům, někomu stačí pouze soubor v digitální podobě např. pro užití na facebook, mail, web prezentaci, el. verzi módního booku atp. Jiný zákazník pak bude chtít fotografii do rámečku na stůl, alba či jako dárek ve formě velkoplošného obrazu. Z těchto důvodů je součást nabídky pouze CD. Jelikož ceny tištěných fotografií máme i tak dost nízké, u menších formátů Vám nějakou zásadní slevu nabídnout nemohu (vstupní náklady jsou dané), u větších rozměrů např. (50×60cm a výše) je to otázka domluvy dle počtu ks a typu zpracování (fotopapír, plátno, fine-art materiály, rám, laminace, kašírování (nalepení) na lehčenou desku atp.) Sám vidíte, že aspektů, které mohou ovlivnit jak cenu fotky, tak i následnou výši slevy je mnoho. Proto je nutná individuální domluva.Také můžete samozřejmě využít služeb konkurence nebo vyčkat, jestli se třeba na Slevomatu neobjeví tento typ nabídky. Děkuji a přeji hezký den.

Petr

Dobrý den, chápu, že v té ceně není zahrnut tisk. To je mi jasné. Ovšem pokud se bude fotit u Vás, jde s Vámi i domluvit zvýhodněná cena za tisk fotografií? Přijde mi totiž logické, když se fotí u vás, tak si tam taky nechám fota zhotovit. Případně, jaká by byla sleva na zhotovená fota? Stačí rámcově. Děkuji.

Fotograf U radnice

Dobrý den, na CD si odnesete pochopitelně pouze těch 5 vybraných, upravených a zaretušovaných fotografií. Přišlo by nám neprofesionální dávat zákazníkům „polotovary“. V ceně nejsou fotografie, ale pouze CD. V případě, že byste měla o ně zájem není problém je vyrobit – máme technologie tisku až do rozměrů 100×200cm :-) (fotopapír i plátno).

Petra

Dobrý den, na CD si odnesu všechny fotky, nebo jen těch 5, které necháme vyhotovit? Jaký formát budou mít vyhotovené fotografie? Děkuji za odpověď.

Fotograf U radnice

Dobry den, jsem rad, ze se Vam akce libi. V ramci teto nabidky je samozrejme mozne zhotovit i fotografie o kterych se zminujete. Zajistit kadernici ci vizazistku neni problem.

Radek

Dobrý den. Nabídka vypadá opravdu hodně lákavě! :) Potřebujeme nafotit dívčinu v ateliéru ve spodním prádle na bílém či šedém pozadí. Šlo by to v rámci této akce? Popřípadě dokázali byste zajistit líčení (samozřejmě za příplatek)? Díky!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru