Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurzy angličtiny a francouzštiny nejen na dovolenou

4,6 / 5 Jazyková škola BABILI Praha - Nové Město  (mapa) 30 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jolana

Nejsem si jista svou úrovní, děláte nějaké testy?

Petra Koukalová

Dobrý den, pokud si nejste jista svou úrovní, doporučuji Vám domluvit si schůzku u nás ve škole (info@babili.cz, 721526376). Otestování probíhá formou několikaminutové diskuze v daném jazyce s odkazem na specifickou slovní zásobu k cestování.

Martina

Dobrý den,
zajímá mě, zda je možné se dostavit na kurz jeden den ráno a druhý den večer. Pracuji na směny a tak se obávám že bych se celý týden nemohla dostavovat v jeden čas. Ráda bych tuto možnost jazykového kurzu u Vás ale využila.
Děkuji za odpověď.

Petra Koukalová

Dobrý den, pokud budou otevřeny oba kurzy, pak Vám to rádi umožníme. Kdyby to nebylo možné v rámci jednoho týdne, můžete si zameškané hodiny případně nahradit v jiném týdnu. Určitě se pokusíme vyjít Vám vstříc.

LD

Dobrý den,


ráda bych se zeptala, zda je kurz pro začátečníky vhodné i pro opravdové začátečníky, tedy i pro ty, kteří opravdu nemají ŽÁDNÉ základy z angličtiny. 


Děkuji
Petra Koukalová

Dobrý den, děkuji za dotaz. Ano, kurz pro začátečníky je pro opravdové začátečníky. V pondělí začínáme pozdravy (hi, good morning atd.), základní otázky (What's your name?) a slovesem „to be“.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru