Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ušetřete za benzín, naftu i plyn díky Ecofuel Catalyst

3,9 / 5 EcoSave technologies (2 pobočky) Olomouc  (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Daniela German

Osobní odběr. V popisu slevy je ne jednom místě uvedeno „Doručení poštou nebo osobní odběr“ jinde se píše jen o doručení poštou? Jak to tedy je?

Petr Gigimov

Zdravím Vás, jen doručení poštou je správné.

Jiří B

Dobrý den,
inzerujete že se sníží spotřeba o 7% – dále jedna nejmenovaná benzínová stanice prodává FUEL POWER SAVE – také inzerují snížení spotřeby až o 5% – nechal jsem zvýšit výkon u auta – což má také snížit spotřebu – jestli to takhle půjde dál… budou mi u benzínky ještě vracet peníze.....

Petr Gigimov

Zdravím Vás, záleží, co máte za auto. Jestli ještě k tomu kvalitnímu „shheláckýmu“ benzínu máte „čiplý“ auto, tak dochází k velmi dobrému spalovaní. Přesto si dovoluji tvrdit, že se nějaká ta usazenina vytvoří a po-té s našim TABS můžete dosáhnout další úspory. U nových aut a ten kdo tankuje kvalitní vylepšené benzíny je úspora na té nižší úrovni. U starších vozidel se dostáváme na plných nádržích, které ujely například 700km, na 800–850km. Což je zvýšený dojez až o 20%. Nejedná se o aditivum, které mění palivo, ale o vyčištění spalovacích prostorů a nanesení mikroskopického filmu. Proto, čím starší motor tím vyšší úspora.

Petr

Pardon u LPG se moc nechytam, pokud tabletu rozdelim na 4 casti, tak pak to mam dat do usti plniciho otvoru? to je mozne? prijde mi, ze to tam neni zadne misto ci nez zacvaknu hadici tak to vypadne. Popripade aby to nebranilo v plneni a neohrozil jsem bezpecnost, tak ze se hadice behem plneni uvolni.

Petr Gigimov

Ano, je to možné. Nevypadne to. Je to vyzkoušené.
V plnění to nebrání.

Martin V.

Dobrý den.
Způsob reklamace se mi zdá v tomto případě obtížný na dokázání, protože vždy můžete odpovědět, že můj styl jízdy není šetrný a proto se mi nesnížila spotřeba. Je to pouze domněnka.
Ale teď k dotazu. Jak se tato tableta aplikuje u plynu?

Petr Gigimov

Zdravím Vás,
tabletu rozlomit na 1/4, kousky nastrkat do ústí a tankovat běžným způsobem. S pravidla u LPG je dosahována ještě větší úspora.

S pozdravem Petr Gigimov

Martin Páník

Dobrý den, na vašich stránkách prohlašujete cit. "V případě, že při použití EcoSave Catalyst™ nedosáhnete úspory alespoň 7% paliva, vrátíme Vám plnou kupní cenu. Podmínkou je, že jste aplikovali EcoSave přesně podle návodu. To platí i pro tento inzerovaný výrobek? A jak v praxi taková reklamace vypadá? Jakým způsobem Vám popř. dokáži, že nedošlo k úspoře paliva?

Petr Gigimov

Zdravím Vás,
ano platí samozřejmě i na inzerovaný výrobek. Zatím jsme neměli reklamaci. Jen jsme doporučili další dávkování, které jsme poskytli na delší splatnost (další 10pack TABS). Samozřejmě, když bude prokazatelně jasné. Zápis-kniha jízd (viz. návod na použití) nemáme problém Vám vrátit peníze. Z naší praxe zatím víme jedno. Že pokud se zákazníkovi ztiší motor. Auto lépe akceleruje, už hází tabletu pořád, přesto, že si spotřebu nehlídal. Další výhodou je ochrana před špatným palivem atd. Běžně po 10 nádržích – 10 TABS je zvýšen dojezd např. ze 700km na 780 – 850km atd.

Martin Fialka

Máte nějaké důkazy, že to skutečně funguje?

Petr Gigimov

Zdravím Vás pane Fialka,
samozřejmě, že to funguje. Referencí je dostatek. Jen málokdo souhlasí s uveřejněním svých zkušeností. Na našich stránkách jich pár máme. Tablety jsou vynález pana Stephena Perryho. Naše NTL(nezávislá tribotechnická laboratoř) v Petřvaldu otestovala výrobek pro použití na evropském trhu. A jasně prokázala pozitivní účinek na motor. Reference od Lokotrans, která je na našem webu, kde byl prokázán okamžitý účinek nám zajistila odběratele i v nákladní dopravě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru