Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

13 lekcí plavání pro děti od 6 měsíců do 5 let

4,1 / 5 Hugo Plavání Praha - Nové Město  (mapa) 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jana

Dobrý den, kde mohu zjistit volné lekce? Synovi bude v září 16 měsíců. Děkuji

Zapletalová

Zavolejte, prosím, na telefon 608462596, nebo napište na email hugoplavani@gmail.com

Pavla

Dobrý den,
když bylo dceři 6 měsíců chodili jsme plavat (ale jinam) jenže dcera byla každou chvíli nemocná (rýma, kašel,…) tak odchodila pouze 4 lekce. V zaří jí bude 20. měsíců, je možné začít od začátku jako úplný začátečník?
Děkuji za odpověď

Zapletalová

Dobrý den

určitě to možné je. Žádný problém

Zdeňka

Dobrý den,
bylo by možné, plavání pro 4,5 roční dítě – bez rodiče v bazénu, a matka na břehu se sourozencem jako diváci. Syn je ve vodě samostatný, ale v cizím prostředí by nechtěl sám zůstat.
Děkuji za odpověď!
Zdeňka K.

Zapletalová

Dobrý den,
možné to je, pokud rodič či sourozenec nezasahuje do výuky a pouze přihlíží. Problém bývá někdy s mladšími sourozenci,kteří nevydrží celou dobu výuky v klidu a potichu sedět. Jinak to není problém.

Martina

Dobrý den, dcerce bude 6 měsíců až 8.10. Bylo by možné si tedy odchodit lekce třeba 2× týdně v říjnu a v listopadu? Časově se můžeme přizpůsobit. Ráda bych přes prázdniny začala s „vaničkováním“, tak by snad přechod do bazénku neměl být problém. Pokud myslíte, že by to byl pro mimčo velký nápor, je možné sdělit, kdy budete plánovat další termíny? Ráda bych s ní začala chodit plavat co nejdříve po dovršení 6-ti měsíců. Děkuji.

Zapletalová

Dobrý den,
dvakrát v týdnu můžete chodit bez problémů. Neměl by to být problém, pokud se dcerce budou zamlouvat vaničky, přechod do bazénu by měl proběhnout v pohodě. Plavání 2× týdně tyto děti většinou snášejí dobře. Pokud se rozhodnete pro ozvěte se, prosím, na uvedený telefon, nebo napište mejlíka a domluvíme, den a hodinu,kdy by jste chodili.
Rádi vás i s dcerkou uvítáme.

Dana Vcelakova

Mate nejakou ukazkovou hodinu?

Zapletalová

Dobrý den, omlouvám se,tento dotaz jsem přehlédla. Během roku poskytujeme zdarma jednu zkušební hodinu,bohužel aktuálně to nelze,vzhledem k tomu,že o prázdninách se v naší školičce neplave. Čistí se bazén a probíhají další úpravy,které nejsou během roku za provozu možné.

Gabriela

Dobrý den, na plavání bych chodila já se synkem (1,5r.), je možné, aby se s námi jednou, dvakrát šel podívat i tatínek s tím, že by jen seděl hned u bazénu a díval se, popřípadě by natáčel na kameru? Děkuji za odpověď.

Zapletalová

Dobrý den,
toto není problém, určitě tatínek přijít může. Jen je třeba se předem domluvit a může přijít i víckrát během kurzu.

Dana Vcelakova

Dobry den,
je mozne, aby u Vas najednou v jedne lekci plavaly me dve deti – 2 roky a 4,5 roku? Chodili jsme plavat uz jinam a deti maji plavani moc radi. Chodili bychom s manzelem, vyjimecne jen jeden z nas. Mate jeste volno v pondeli v 10:00? Mate nejakou ukazkovou hodinu? Dekuji za odpoved

Zapletalová

Dobrý den,
bohužel pondělní skupinka v 10,00 hod je již plná ale snad by se našlo nějaké jiné řešení.
Horší je to s plaváním obou dětí současně. Je to hodně velké věkové rozpětí, kdy jsou již velké rozdíly i v tom,co děti v těchto dvou věkových kategoriích dokáží zvládnout. Náš bazén je relativně malý, ve vodě vždy pouze jedna skupinka dětí příbližně stejného věku a plav eckých zkušenností.

Bára Dyrková Šimůnková

Dobrý den, již jsme se synem na plavání chodili, jinam:-) a mám pár dotazů:-) je voda opravdu tak teplá,jak píšete? Synovi se moc nelíbilo potápění, je možné ho vynechat? (jinak bychom samozřejmě dělali to,co ostatní, jen by se nepotápěl,pokud by nechtěl, ale třeba už se mu to bude líbit:-)
Moc děkuji za odpověď

Zapletalová

Dobrý den,

teplota vody se pohybuje mezi 30 a 32 stupni. Jinak je na bazéně vytápění v podlaze, takže je tam celoročně teplo.
Pokud se chlapeček nebude chtít potápět, není to žádný problém a rozhodně není sám. Plavání probíhá formou hry rodiče a děťátka. Cílem je, aby si děti plavání a vodu oblíbily a naučily se v ní beze strachu pohybovat. K potápění dojde sám a když ne, nic se neděje.

Filipová

Moc děkuji z odpověď,ale nějak teď nechápu jak si mám voucher na slevomatu zamluvit, když dám koupit a chcete po mě platbu? Já si nemyslím, že by se to dceři nelíbilo, ale ráda bych to radši opravdu vyzkoušela.Děkuji

Zapletalová

Chápu, že to chcete vyzkoušet. Dokud nezaplatíte, je voucher pouze objednán.

Filipová

Dobrý den,
chci se zeptat zda je možnost zkušební lekce a pokud by dcera měla nějaký problém s plaváním zda jde kurz přerušit a žádat vrácení peněz?Dceři bude 6 měsícu 2.9. lze stihnout zkušební lekci do začátku kurzu tedy do 10.9.?Děkuji

Zapletalová

Dobrý den,
v tomto případě vám mohu doporučit voucher si zatím pouze zamluvit a po vyzkoušení jedné hodiny případně teprve zaplatit.
Vyzkoušet si jednu hodinu zdarma můžete přijít hned v prvním zářijovém týdnu,kdy kurz začíná. Vouchry mají být zaplaceny do 10.9.
Doporučuji ale domluvit si, kdy by jste chodili,protože později již nemusí být volno.

Lenka Karníková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli na kurz může chodit i tatínek ( jestli se můžeme střídat) nebo je to vyloženě jen pro maminky s dětmi. Děkuji.

Zapletalová

Dobrý den, určitě může chodit i tatínek,. S dě´tátkem může chodit kdokoli,podle toho,jak vám to vyhovuje. Několik tatínků k nám již s dětmi chodí, není to problém.

Táňa Jírová

Dobrý den,
mám dvojčata, musím si pro ně koupit dva vouchery?
Děkuji za odpověď

Zapletalová

Dobrý den,
pokud hodláte chodit s oběma dětmi tak ano.

Lenka Janatová

Dobrý den, chápu to správně, že voucher je nutné uplatnit do 10.9., tedy začít chodit plavat až na podzim? Děkuji za odpověď.

Zapletalová

Dobrý den,

tento kurz probíhá v termínu září – listopad. Uplatnit do 10.9. je ho nutno proto, aby bylo reálné dochození celého kurzu v této době.

Vízková

prosím, je nějak zajištěno parkování..??A ko­lik stojí…J

Zapletalová

Dobrý den,
bohužel s parkováním přímo u bazénu je v této lokalitě problém. Majitel domu nám umožnil parkování na vnitřním parkovišti v domě,ale je zde k dispozici pouze jedno místo, protože ostatní využívají obyvatelé domu. Pokud je volno, platí se 60 Kč za 1 hodinu.

Zapletalová

Ještě dodatek k vašemu dotazu. Máme i maminky,které jezdí z větší vzdálennosti, i mimopražské, a těm se osvědčilo zaparkovat u metra C a jet metrem na stanici Muzeum. Odtud je to již na bazén kousek.

Zuzka R.

Dobrý den,
bazén je pouze pro děti nebo ho mimo Hrošíka navštěvuje i veřejnost?
 děkuji

Zapletalová

Dobrý den,
jedná se o soukromý bazén, do kterého zhruba jednou dvakrát v týdnu ve večerních hodinách si přijde zaplavat někdo z obyvatel domu ve kterém je bazén umístěn.

Veronika Tamchynova

Dobry den, v zari jedeme na dovolenou. Pokud bych zacala chodit s dcerou plavat v srpnu, je mozne pak misto zari dochodit lekce v rijnu a listopadu? Dekuji.

Veronika Tamchynova

Dobry den, v zari jedeme na dovolenou. Pokud bych zacala chodit s dcerou plavat v srpnu, je mozne pak misto zari dochodit lekce v rijnu a listopadu? Dekuji.

Zapletalová

Dobrý den,
tento kurz probíhá v termínu září – listopad a chodíte pravidelně jednou týdně, dle dohody. Pokud nebudete moci na některou svojí pravidelnou hodinu přijít a řádně jí omluvíte, můžete si jí v průběhu celého kurzu nahradit v jiném dni, podle toho,jak bude volno.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru