Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

275 Kč za pedikúru, uvolňující thajskou masáž nohou a změkčující parafínový zábal na ruce. Zušlechtění těla i mysli s 50% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zuzana

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda by bylo mozne objednat se k Vam v ramci teto nabidky na patek 10.6. ve vecernich hodinach (20.00). Je to z duvodu svatby v sobotu 11.6., kdy bych rada mela nehty na nohou i rukou upravene (nerada bych si znicila nehty behem patecnich priprav dekoraci a tak podobne, proto radeji az vecer). Pokud by to tedy bylo mozne, rada bych se zeptala, kolik bych doplacela za dodatecne lakovani a zdobeni mych vlastnich nehtu na rukou. Predem moc dekuji za odpoved.

pedikúra a nehtová modeláž

Dobrý den,bohužel vám mohu nabídnout poslední volný termín 31.5. pak až po 15.6.Děkuji

pavel

Dobrý den, jako chlap bych rád využil nabídky pedikúry a masáže nohou, ale nevím jestli je nutný parafínový zábal rukou, byla by nějaká jiná varianta. :o)
 Děkuji

pedikúra a nehtová modeláž

pokud vám nevyhovuje parafín,mohu nabídnout třeba manikúru

Danča V.

Dobrý den, vřele tuhle milou a sympatickou paní doporučuji! Chodím k ní už pár měsíců a je skvělá, masáž nohou něco výborného!

slevomat

Dobrý den, platnost voucheru je od 23. 5. 2011 do 22. 5. 2012

Rezervaci termínu učiňte na tel: 724 064 463 ,–)

Marcela

Dobrý den, mám dotaz od kdy bude možné voucher uplatnit. Jde to např. v době do 2.6.? Odjíždím 3.6. na dovolenou a tak potřebuji mít nožky ok. A kolik stojí gelové nehtíky? Stejný dotaz jako Tobiasek. Děkuji.

pedikúra a nehtová modeláž

Cena gelových nehtů je 300kč.Děkuji

Tobiasek

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda máte volno v termínu 2. nebo 3.6. a jaká by byla cena, když bych chtěla k pedikůře ještě gelové nehty na nohou. Děkuji

pedikúra a nehtová modeláž

Dobrý večer,termín 2.6. a 3.6.je už obsazen,ale je ještě možnost 31.5.Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru