Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

370 Kč za zhotovení 2 ks velkoformátových profesionálních fotografií z vašich dat. Větší rozměr pro větší radost ze vzpomínek s 50 % slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jakub

Dobrý den,

při uplatnění voucheru a následném dodání zboží je součástí daňový doklad?

Děkuji za odpověď

Janhuba

Na pozadani doklad samozrejme vystavime

Petra

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné Vám poslat fotografii a tu mi zvětšit? Bohužel nemám negativ, je to focené u fotografa. děkuji za odpoveď

Janhuba

Pokud bych vasi fotografii naskenoval, dostal bych se na vyslednou velikost fotografie 21×30 mozna i 30×45, ale v zadnem pripade ne na 60×80.

Vojta

Mám 5MPx foťák (1944×2592). S tímto rozlišením při tisku 200 dpi bude výsledek tak sotva na A4. Ale v popisu píšete, že i z necelých 4 MPx uděláte zvětšeniny na 60×80 cm. Jak? Pči běžném tisku by to bylo dost nekvalitní.
Případně mě napadlo místo dvou fotek 60×80 si vytisknout třeba 4 fotky 60×40 (fotky bych sloucil do jedne, tj. jediny, co bych potreboval dal by bylo rozriznuti na pul (at uz od vas nebo pak nejak sam). Brani tomuto neco?

Janhuba

Tato akce plati pro format 60×80cm. Takto bude natestovan zvetsovaci pristroj. Pokud bych delal fotografie 40×60, byl by zvetsovaci pristroj v polovicni vysce nez u 60×80 a kvalita osvitu by byla tim padem vyssi. U zvetsovaku se s vetsim formatem fotografie dpi snizuje. Z rozliseni, ktere uvadite se da udelat slusna fotografie. Je to stejne, jako by jste si z dataprojektoru promitl stejnou fotku ve formatu 40×60 a nebo 60×80. Predpoklada se, ze pohledova vzdalenost na fotografii je 2.5nasobek uhlopricne vzdalenosti, to znamena, ze na fotku 60×80 by jste se mel divat z asi 2.5m a na fotku 40×60 asi ze vzdalenosti polovicni, takze ubytek dpi u vetsiho formatu se opticky srovnava s vetsi pozorovaci vzdalenosti.

Renáta

Dobrý den chci se zeptat ,mám klasický digitální fotoaparát ,myslíte že fotky z něho budou dobré pro tento účel,děkuji Renča

Janhuba

Netusim, v jakem je to rozliseni, kdyz tak ji do vecera poslete mailem a ja vam dam vedet.

Michal

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli je možnosta vám zaslat víc podobných fotografii a vy byste mi pak pomohl z výběrem nejkvalitnější fotky pro tento formát?

Janhuba

I to by bylo mozne, ale ja budu posuzovat jen technickou stranku fotografie, kdezto vy ji posuzujete citem, protoze vas vraci do mista a momentu jejiho zachyceni, ke kteremu se vazi, vase vzpominky a emoce.

Michal

Děkuji za odpověď.

Zuzka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda-li je lepší na takový to rozměr spíše krajiny nebo obličeje či postavy…
Předem děkuji za odpověď

Janhuba

To zalezi na vas, pohledova vzdalenost na takto velkou fotku je cca ze 2.5m, kdy obsahnete fotografii jako celek a jiz nerozlisujete detaily. Muze byt krajina i portret.

N.

Dobrý večer,když jsem si zakoupila voucher dnes dopoledne stačí,když ho zaplatím v pondělí ráno??Nemám totiž teď poblíž banku … :(

Lukas

Dobry den!
V pripade osobniho vyzvednuti by byla mozna sleva v ramci usetreni za postovne?
 Dekuji

Petra

Dobrý den,
omlouvám se za asi hloupou otázku, tohle je pro mě první zkušenost. Právě jsem si koupila Váš voucher. V popisu stojí: Hotové fotografie vám budou zaslány poštou na dobírku v praktickém tubusu.
Ale přišel mi mail s podklady pro platbu převodem z účtu.
Trochu tomu nerozumím. Kdy a jak mám tedy zaplatit?
Moc děkuji a přeji příjemný den
 Petra

Janhuba

Diky za upozorneni, cena je samozrejme i s postovnym, chybicka se vloudila.

Petra

Díky za odpověď, ale asi jsme si nerozmněli.
Já teď nevím, jestli mám zaplatit předem, převodem z účtu – podle toho jak mi to přišlo mailem.
Nebo, jesli můžu poslat fotky a zaplatit je až mi přijdou poštou.

Hanka

Na slevomatu to funguje tak, že si kupuješ voucher – tzn. musíš zaplatit hned za něj. Fotografie bys pak měla mít zadarmo výměnou právě za tento voucher (případně za číslo na něm). Určitě je to někde v „jak to funguje“ popsané.
Co se týče zaslání na dobírku – tak to pokud vím neznamená, že za to vždy musíš při převzetí platit, stačí podepsat převzetí.

Janhuba

Zaplatit je treba predem, tak jak vam to prislo mailem.

Iva Staňová

Dobrý den, koupila jsem si voucher a jen by mě prosím Vás zajímalo, zda je možné si v této ceně domluvit třeba nějakou úpravu pozadí fotografií? A nebo je za takovou úpravu nějaký doplatek. Pokud ano tak jaký?Děkuji.

Janhuba

V cene jsou zakladni upravy, jas, kontrast a pripadne korekce barev. Pokud chcete slozitejsi upravy, dela to grafik, musela by jste poslat nahled fotografie a popis uprav a podle toho bych vam byl schopen poslat cenu. To by jste musela platit zvlast, v cene voucheru takove upravy nejsou.

Marek

Dobrý den. Vztahuje se voucher i na dvouodstínové tonování (přední boční skla méně a zadní více tonovaná)? Jedná se o Škoda Fabia II. 4ks vouchery. Děkuji.

Nikol

Dobrý den, předem se omlouvám možná za hloupý dotaz,ale koupila jsem si voucher a až mi přijde poštu jak ho mám uplatnit??Zašlu fotky mailem a? kupuji poprvé,takže se v tom moc nevyznám.Děkuji za odpověď mějte se krásně :)

Slevomat

Dobrý den, Nikol,

tyto informace jsou uvedené pod nabídkou:

zašlete data emailem, CD na adresu, nebo objednávejte přímo zde v odkazu:

Ateliér Štramberk
Lubomír Janhuba
Zauličí 144
742 66 Štramberk
www.janhubafoto.cz
info@janhubafoto.cz
Tel.: +420 776 014 531

Nikol

Ano toho jsem si všimla :) takže stačí jen tak ok :) děkuji :)

Janhuba

Pokud budete posilat data emailem, je treba uvest kod, ktery najdete na voucheru.

Radim

Dobrý den, poukaz platí pro 2 fotografie? myšleno 2 různé fotografie nebo jedna fotografie a 2 kopie?

Janhuba

Samozrejme dve ruzne fotografie. Pokud ale nekdo chce svou povedenou fotografii podelit dve osoby, muze byt i jedna fotografie zhotovena 2×.

marie

Hezky den,
kdyz si to ted koupim tuto slevu,je mozne to uhradit 10.dubna?dekuji

Nikol

Dobrý den chci se zeptat když si koupím voucher je možno zaslat fotografie třeba za měsíc???

Janhuba

Samozrejme, platnost je do 30.11.2011

Lucie

Dobrý den,
posíláte zásilku doporučeně? Bohužel už se mi stalo, že zásilka mi nedorazila neb obchodník jí poslal obyčejně a navíc těsně před Vánoci :-(

Janhuba

Dobry den,
fotografie posilam vzdy doporucene. Pokud mi poskytnete emailovou adresu, zaslu vam vyrozumeni o odeslani s cislem postovni zasilky.

noname

Dobry den,

je mozne zhotovit i cernobile fotografie? Na webu jsem nasel informaci, ze se jiz z casovych duvodu neprovadi tisk na CB papir, ale bohuzel presne nevim co to znamena. Kdyz zaslu cernobile fotky v JPG, bude je mozne touto cestou vyhotovit?

 Dekuji

Janhuba

Dobry den,

fotografie posilam vzdy doporucene. Pokud mi poskytnete emailovou adresu, zaslu vam vyrozumeni o odeslani s cislem postovni zasilky.

Janhuba

Fotografie na cb material jiz nezhotovuji. CB fotografii na klasicky material bylo velmi malo, a cena materialu je podstatne vyssi nez barevneho. Cb fotografie lze zhotovit na barevny fotopapir, kde se ale muze objevit lehky barevny nadech. Proto doporucuji tyto fotografie predem lehce natonovat do hnedeho, modreho nebo jineho barevneho tonu a zbytecne nedoostrovat.

Zdeňka

Dobrý den, já bych měla zájem také o černobílé fotografie. Bohužel nemám program pro natónování. Bylo by možné i tak zaslat černobílé fotografie? Děkuji za odpověď.

Janhuba

Samozrejme, neni to problem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru