Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

999 Kč za neuvěřitelný balíček bezbolestné liposukce, lymfodrenáže a týdenního členství v Holmes Place Energy! Zeštíhlující kombinace, která bude fungovat se slevou 74 %.

4,3 / 5 Zenstudio & Holmes Place Energy Smíchov Praha - Smíchov  (mapa) 872 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Klára

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat zda je v ceně permanentky i power plate? kdy členové doplácí 150Kč a nebo je zcela zdarma?

Děkuji moc moc za odpověď

Kavitační centrum New Life

Ano, jediný Power Plate se bohužel musí doplácet.

pan

dobrý den,
můžu do fitka potom vzít i svého synka (2 roky)? Je v ceně i hlídání dětí zdarma? A může do bazénu a musela bych za něj pak platit? Děkuji

Kavitační centrum New Life

Dobrý večer, pro děti je přímo v Holmes Place Energy hlidací koutek. Za nějaký malý poplatek cca 40,– Kč. S bazénem si v tuto chvíli nejsme jisti.

kiki

Dobrý den,
dá se kupon uplatnit i o víkendu?
A v Holmes Place platí vstup i na masáže? Děkuji.

Kavitační centrum New Life

Ano, voucher se dá uplatnit i o víkendu, ale na masáže se nevztahuje.

Elen

Dobrý den,
vážím 64 kg, výška 163cm, 23 let. Chtěla bych se zeptat, jaký mohu očekávat úbytek na pažích při této proceduře. bylo by možno zkombinovat paže+břicho. Nebo třeba využít celých 40 minut jen na paže??

Předem děkuji za odpověď.

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, kombinace břicho – paže můžete využít. Samotné paže celých 40 minut neděláme.

Veronika

Dobrý den je jedno jestli si to koupím já, nebo jako dárek, co když to jako dárek nevyužiji, můžu to vychodit potom já sama?

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, samozřejmě.

Lucie

Nabízím k prodeji kupon ze slevomatu, tímto skutečně zhubnete, kavitacím nevěřte… Luciecz@seznam.cz
http://www.slevomat.cz/cs/sleva/303-399-kc-za-poradne-nabity-balicek-ve-wellness-centru-radlice-se-slevou-87

Tery

Dobrý den,
musím si ošetřovanou oblast vybrat předem či je zde možnost konzultace s Vámi při první náštěvě? Děkuji.

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, samozřejmě je možnost konzultace při první návštěvě.

Ela

Dobrý den,
chtěla bych zeptat, zda mohu uplatnit váš voucher na bezbolestnou liposukci, i když je mi pouze 17 let, ale měla bych souhlas rodičů?

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, ano se souhlasem rodičů je to možné.

Zdenka

Dobrý den,
píšete, že klienti Slevomatu budou mít stejnou cenu, jako nyní. Když tedy nyní přes tuto akci zakoupím 2 vouchery a rozhodnu se, že Vás chci navštěvovat dál, ale už nebude inzerovaná tato sleva na Slevomatu. Kolik mě budou stát další návštěvy?

Kavitační centrum New Life

Pro všechny klienty Slevomatu máme připravené VIP karty, které budou opravňovat držitele, že bude mít po celou dobu garantovanou slevu 50 – 70 % při dalších ošetřeních – karta bude přenosná.

Zdeňka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mohu využít kavitaci v případě, že mám nitroděložní tělísko Mirenu.. Někde v podmínkách jsem se dříve dočetla, že kavitaci nemohu absolovat… děkuji

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, tělíska ani malé kovové sponky, nebo zubní implantaty nevadí. Klientka muže cítit jemné hřání, ale to nevadí. Kontraindikace je pouze velký kovový implantat.

Eva

Může být důvodem zamítnutí kavitace vyšší cholesterol,nebo zvýšený krevní tlak?Vyplňuje se nějaký dotazník-karta,kde se toto uvádí???

Kavitační centrum New Life

Pokud máte vysoký krevní tlak nelečený, nedoporučujeme jít na kavitaci, bez souhlasu lékaře. Při lečeném vysokém tlaku, kavitaci podstoupit můžete. Cholesterol nevadí. Ano dotazník se vyplnuje, kde se vyplnují veškeré informace o vašem zdravotním stavu.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký přístroj u Vás používáte. Děkuji.

Kavitační centrum New Life

Green Vacavite Prestige

Tina

Dobrý den, je rozestup mezi ošetřeními stejně dlouhý i v případě, že se při každém ošetřují jiné partie? Děkuji za odpověď

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, ano – je to stejné – kavitace může být max. 40 minut – doba 10–14 dní

Honza

Přítelkyně se rozhodla využít vaší nabídku, ale dělají se ji modřiny po předchozí léčbě kortikoidy. Bede mít po této proceduře také modřiny???
A kolik stojí bežná cena kavitace u vás za jednu proceduru bez této slevy a posilovny, kdyby se si to zopakovat?

Kavitační centrum New Life

Pokud je někdo citlivý na modřiny, je možné, že se po kavitaci s vacupressem lehké modřinky udělají, není to nic nenormálního. Bežná cena je 2890,– za ošetření, ale pro všechny klienty ze Slevomatu budeme mít následně stejnou cenu za ošetření, jako je nyní.

Gabriela

dobrý den, také jsme byla přes slevomat už na jedné kavitaci ( 2 oštření), ihned po kavitaci byl ubýtek na stehnech 2cm, asi po týdnu jsem je měla zpátky. Dodržuji pitný režim, vyhýbám se sladkostem a alkoholu. Myslíte, že u Vás by byl účinek trvalý nebo je každá kavitace stejná? Děkuji

Kavitační centrum New Life

Na jakém přístroji jste byla? Neni kavitace jako kavitace… To máte jako u aut – máte Porshe a trabanta, tak je to i u kavitací. Organizmus Vám může reagovat napřikld i na antikoncepci. Pokud pijete – zároveně je tělo zavodněné – finální výsledky jsou až tak za 2–3 týdny po kavitaci.

Zdena

Dobrý den, jsem štíhlejší postavy a nyní jsem zhubla cca 10 kg, které jsem přibrala po hormonální léčbě. Přesto mám tuk na břichu, bocích, vnitřní stehna a celulitidu na zadních stehnech a zadečku. Kolik kavitací v tomto případě doporučujete za přepokladu, že bych je musela opakovat, jak doporučujete?? Prosím zda mi spočítáte, kolik je to celkově návštěv u Vás??

Kavitační centrum New Life

Ve vašem případě jich bude potřeba více – ale je to na konzultaci se zdravotní sestřičkou – je dobré chodit pravidelně – kavitace Vám pomůže na všech partiích – na každou partii alespon 2–3 ošetření, je ale potřeba dodržovat pitný režim a k tomu to podpořit jak stravou, tak cvičením. Efekt je poté mnohonásobně vyšší.

Erika

Dobrý den, nemůžu se nikde dočíst, jaký je rozdíl mezi kavitací a ultrazvukovou liposukcí, nebo je to jedno a to samé?

Kavitační centrum New Life

Kavitace – neboli proces lypolíza – český slogan „Neinvazivní liposukce“ je to to samé…

Katka

Dobry den,
chci se zeptat, zda je mozna kombinace pratii paze – hyzde. Dekuji moc.

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, určitě ano.

Kateřina

Dobrý den,chci se zeptat jak dlouho ten ubytek cm vydrží nebo to mám za měsíc zpátky?A je možné ten den se slunit nebo až za nějakou dobu?Děkuji

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, u kavitace nevzniká jojo efekt, výsledek po ošetření není uplně směrodatný, jelikož se rozbité tukové bunky musí vyplavit z těla ven. Trvá to až 3 neděle. Během této doby je potřeba dodržovat pitný režim – aby se toho tělo zbavilo. Výsledky samotřejmě mužete ovlivnit stravou a cvičením. Ano, po kavitaci se můžete slunit.

Veronika

To tedy znamená, že výsledek kavitace uvidím až někdy za 3 týdny??

Vasa

Dobrý den,
mám v noze 30 cm titanu a 4 šrouby. Chtěl bych kavitaci břicha. Je to možné?

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, při kovových implantátech se kavitace nedoporučuje. Zkonzultujte to s ošetřujícím lékařem, jestli by Vám to povolil.

daniel

Dobrý den,
je možno zakoupit voucher jako dárek? A lze potom uplatnit týden fitness?děkuji

Kavitační centrum New Life

Ano, je to možné.

Jajinka1979

Dobrý den ! Zajímalo by mě zda mi může tato procedura pomoci i když jsem 4 měsíce po porodu a mám nadváhu nejdou kila dolů, a zda se může při kojení ???

Kavitační centrum New Life

Bohužel při kojení se kavitace nedoporučuje…

Gábina

Dobrý den, kolik procedur na každé prtii je prosím nutné prodělat, aby měla liposukce smysl? Díky

Kavitační centrum New Life

Každá kavitace má učinek – doporučují se 2–3 ošetření na dané problémové partie – následně se chodí i preventivně jednou za 3–4 neděle

Ilona

Dobrý den, chci se zeptat, když chci koupit vouchery pro sebe i pro kamarádku, která nemá přístup k internetu jak to mám udělat. Můžu je koupit normálně nebo pro ni je mám koupit jako dárek. Děkuji

Kavitační centrum New Life

Pokud jí to chcete dát jako dárek, tak to kupte jako dárek :) Jinak je to v tomto případě na Vás. Důležitý je pro rezervaci kód, který je na voucheru.

Ivana

Dobry den,
chcem sa spytat kolko voucherou si mozete kupit na jednu osobu. Viem, ze vstup do fitness je na meno a patri len k prvemu z nich, ale ak chcem ist napr. na 6 osetreni, mozem si na ten ucel kupit 6 voucherov v hodnote 999 Kc. Za odpoved vopred dakujem. Ivana

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, maximální počet voucheru na osobu je 10 kavitaci.

jitka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda je možné kombinovat boky + zadek nebo i jiná varianta se zadečkem jelikož v nabídce zadek vůbec neuvadíte..děkuji

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, máme v nabídce – hýždě – zadní stehna
Boky – hýžde také jdou – ale např. bříško – hýžde nikoliv. Velké partie nekombinujeme z důvodu efektivnosti.

Lenka

Dobrý den, lze provést i liposukci podbradku?

Kavitační centrum New Life

Dobrý večer, bohužel nejde…

Petra

Dobrý večer, ráda bych se zeptala, zda je překážkou kojení? Děkuji

Kavitační centrum New Life

Dobrý večer, při kojení se kavitace nedoporučuje!

Stáňa

Dobrý den,
chtěla bych se zepta: nepotřebuji zhubnout, jen mírně zformovat a zpevnit stehna a zadek a předejít prvním náznakům a rozšíření celulitidy. Je tato metoda vhodná? Nestane se mi, že bych po 2–3 ošetřeních měla třeba velikost oblečení o 2 čísla menší?
Díky za odpověď

Kavitační centrum New Life

Kavitace je ideální na formování postavy…predejít náznakům celulitidy ano, chodí se dokonce pravidelně cca jednou za měsíc, jako prevence. Zpevnění stehen a hýždí – na to je ideální cvičení – kavitace s vacupressem Vám pomuže vyhladit pokožku, mirně zpevní, ale k tomu je ideální kombinace cvičení.

kristýna

Dobrý den, kdybych si zakoupila jeden Voucher, tak bude viditelná změna v případě že bych zvolila břicho-boky. A dá se využít tento voucher pod 18let.?

Kavitační centrum New Life

Dá se využít se souhlasem rodičů. Stačí papír podepsaný a kontakt na ně pro případné ověření.

daniela

Dobry den, v poslednich mesicich tehotenstvi se mi objevila celulitida. Myslela jsem si, ze po porodu odstranim pravidelnym cvicenim (HP Karlin), ale nejak se nedari. Nepotrebuji zhubnout, mam dokonce mensi vahu nez pred tehotensvim, proto bych urcite nechtela v tomto „trendu“ pokracovat. Neni to hrozne, ale vim o tom a tak je to neprijemne. Doporucili by jste zakoupit tento balicek vylozene na odstraneni tohoto problemu? Dekuji za odpoved.

Kavitační centrum New Life

Kavitace je jedna z nejlepších na odstranování celulitidy… je potřeba více ošetření, nebo chodit pravidelně. Celulitida se zmírní, nebo skoro vymizí.

Martina K.

Dobrý den. Ráda bych se je ujistila – objednám se na kavitaci, hned po ní půjdu na lymfodrenáž a pak dostanu voucher do Holmes Place. Mohu ten voucher vychodit až například měsíc po kavitaci…? A to že je týdenní znamená, že ho musim vyhodit během jednoho týdne (pokud začnu v pátek, tak do dalšího to musim zvládnout) a nebo se to bere jako sedm jednotlivých dnů např v rozmezí několika týdnů…?
Moc děkuju za odpověď!!

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, ano dostanete ho hned po ošetření – Voucher do Holmes Place Energy je na týden, nikoliv na 7 jednotlivých dnů. Využít je nutno do konce následujícího měsíce po kavitaci.

Martin

Chtel jsem se zeptat zda je kavitace vhodna i pro muze a jak ke to pokud je muz ochlupen, je to pro kavitaci problem?
 Dekuji

Kavitační centrum New Life

Dobrý večer, samozřejmě je vhodná, stává se to běžným ošetřením i u mužů. Ochlupení může malinko tahat při vacupressu – doporučujeme alespon zarovnat strojkem, ale není to nutné.

Martina

Chtěla bych koupit poukaz mamce, ale ona nechce (alespoň zatím jsem jí nepřesvědčila) na kavitaci, chtěla by jen využít poukaz do Holms Place. Je to možné?

Kavitační centrum New Life

Voucher do Holmes Place je možné vydat až po kavitaci.

Martina

Takže když se objedná na kavitaci, přijde tam, ale nenechá si ji udělat, tak poukaz do Holmes Place dostane? :-)

Anet

Dobrý den,
mohla bych permanetku do Holmes place vychodit na Černým mostě? Smíchov je totiž trochu z ruky :o)

Kavitační centrum New Life

Dobrý den,
v tuto chvíli Vám odpovím, že to možné není, ale třeba se s vedením HP Energy domluvíme, že Vám tuto možnost poskytneme.

Katka

Na kavitaci na Smíchov bych jednou dojela, ale ten týden by byl super na černém mostě, bydlím totiž 20 minut po dálnici od Prahy – černého mostu. Smíchov by byl pro mě denně nevyužitelný :-(

Petronila

Dobrý den můžu mít za voucher jednu partii? Slyšela jsem že je 40 minut na jednu partii ideální. Já jen jestli to není málo 20 minut na jednu partii. Děkuji :-)

Kavitační centrum New Life

Můžete využít voucher i na jednu partii – kombinujeme partie, které nejsou tak velké. Samozřejmě učinek na jednu partii je efektivnější… u hubenějších někdy není co kavitovat, proto se nemůže dlouho kavitovat jedna partie. Záleží kterou si zvolíte.

Janík

Dobrý den, kovovými implantáty se tedy rozumí i zubní implantát??

Kavitační centrum New Life

V tomto případě by to vadit nemělo, ale doporučujeme se poradit s vašim ošetrujícím zubařem.

Jana

Dobry den, rada bych se zeptala, zda lze celych 40 minut kavitace uplatnit pouze na jednu partii? Cetla jsem, ze tech 40 minut je tak akorat pro jednu partii, pokud se rozlozi na dve, tedy 20 minut na jednu partii, neni ucinek takovy. Je to u Vaseho pristoje jinak? Dekuji za odpoved

Kavitační centrum New Life

Můžete využít voucher i na jednu partii – kombinujeme partie, které nejsou tak velké. Samozřejmě učinek na jednu partii je efektivnější.

Petr

Je mozne aby tydenni penamentku vyuzila jina osoba nez ta co pujde na kavitaci?

Kavitační centrum New Life

Je to balíček, který by měl napomoct k celkovému úbytku tukové tkáně. Proto je voucher napsán na osobu, která jde na kavitaci. Není přenosný na jinou osobu.

Yvona

Dobrý den,

snažím se otěhotnět, pokud by se povedlo, může voucher využít přítel?

Kavitační centrum New Life

Určitě může… :-) Přejeme hodně štěstí… :-)

Tereza

Dobrý den a jak je tedy možné že dole odpovídáte že voucher nelze převádět na jinou osobu, že je na jméno? díky za info.

Helena

Dobrý den,
prosím o informaci jak je to s tímto ošetřením při křečových žílách a při prodělané laserové operaci křečových žil letos v lednu. Měla bych zájem o kavitaci břicha a stehen. Děkuji za info Helena

Kavitační centrum New Life

Doporučujeme konzultaci s ošetřujícím lékařem – neznáme přesně Váš zdravotní stav. Kavitace může být mimo křečové žíly, ale rádi bychom měli souhlas ošetřujícího lékaře.

Pavel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li není možné vyměnit kavitaci dvou partií naráz za kavitaci jedné partie např. 2 týdny po sobě s tím, že pokud lymfodrenáž tolik prospívá, doplatil bych si ji. Mám totiž problém pouze s jednou partií. Děkuji

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, bohužel cena jednoho ošetření je 2.890,– kombinace 2 partii je pouze o 1000,– dražší. Nejde to takto rozdělit. Lymfodrenáž je ke každé kavitaci zdarma.

Hanka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je následná lymfodrenáž již v ceně.
 Děkuji

Kavitační centrum New Life

Ano, je v ceně.

Zuzana

Dobrý den, uvažuji o kombinaci vnější boky – přední stehna. Vztahuje se toto tedy jen na 1 stranu těla? Nebo se tím myslí levý i pravý bok a obě stehna? Děkuji

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, čím větší plocha, tím je to náročnější – proto dáváme kombinaci partii, které nejsou tak velké. Ale tohle bychom měli zvládnou… přesto doporučujeme alespon 2–3 ošetření.

Renata

Mám zájem o kavitaci stehen, ale v jednom koleni mám 2 kovové šroubky po operaci vazů. Předpokládám, že takto malé kovové implantáty nevadí. Můžete mi to potvrdit?

Kavitační centrum New Life

Každý kovový implantát v těle, který je v těle může způsobit komplikaci. Záleží, jak dlouho máte po operaci – určitě doporučujeme zkonzultovat to se svým ošetřujícím lékařem.

Jana

Je tedy možné jít jen na jednu procedůru?

Kavitační centrum New Life

Ano je to možné, ale doporučujeme klientům podstoupit kůru alespon 2–3 ošetření

Jana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pokud absolvuji jednu procedůru, kolik cm je možné zhubnout?

Kavitační centrum New Life

Dobrý den, u každé partie je to individuální – na jednu partii se doporučují 2–3 ošetření – podle potřeby klienta.

CatLea

Takže – podstoupím kavitaci, potom dostanu permanentku do Holmes place, kde se tedy můžu rezervovat třeba každý den na lekci power plate (pokud bych to tedy zvládla…)? :) Děkuji!

Kavitační centrum New Life

Ano, podle rozvrhu, které jsou v Holmes Place Energy, mužete na všechny lekce, klidně po sobě :)))

Veronika

Byla jsem na liposukci ze Slevomatu teď v březnu, dělali mi bříško.. Nejen, že břicho neskutečně 2 dny bolelo, ale i když jsem chodila cvičit a upravila jídelníček, tak mám břicho větší než předtím!!!! Zhubla jsem 2 kila a břicho zůstalo, nevěřte tomu proboha!!!

Slevomat

A kde jste byla, napište nám na slevy@slevomat.cz, můžeme to nějak vyřešit…

Danča

Dobrý den, chtěla bych se ještě zeptat zda dané ošetření může podstoupit i osoba s kardiostimu­látorem.

Kavitační centrum New Life

Bohužel nemůže…

Martin

chodí na kavitaci i muži?

Kavitační centrum New Life

Divil byste se možná jak hodně a jak rádi… :) Stává se to běžným doplňkem ke sportu – chodí pravidelně, jako ke kadeřníkovi…

Katka

Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je možné jít na dvě kavitace za sebou (myslím ten samý den)! Pokud chci např. břícho, zadek, ale i přední i zadní stehna? Děkuji

Kavitační centrum New Life

Nene, to bohužel není možné – doporučená dávka kavitace je 40 minut… Rádi bychom Vám vyhověli, ale je to pro tělo velký nápor – proto se doporučuje alespon 10–14 počkat mezi dalšími kavitacemi…

Katka

Dobrý den! Chápu to správně, že lymfodrenáž je ke každému vouchru (kavitaci)? Děkuji

Kavitační centrum New Life

Ano, samozžejmě! Po každé kavitaci by měla být lymfodrenáž!!

Lenka

Dobrý den, před třemi lety jsem prodělala mononukleózu. Myslíte si, že i po tak dlouhé době by tato procedura mohla být pro játra problém?

Kavitační centrum New Life

Pokud se vyloženě neléčíte na játra Lenko, tak to problem nebude. Ale je dobré vynechat alkohol a kofein min 24hodin před kavitaci a po ní. Pokud budete mít vice kavitaci – doporučuje se eliminovat látky, které zatěžují játra.

dana

Dobrý den, v nabídce je uvedeno „jako bonus v podobě lymfodrenáže v délce 45 minut“ – znamená to , že po aplikaci kavitace 40 min bude procedura pokračovat- navazovat 40 min lymfodrenáží ve stejném studiu???

Kavitační centrum New Life

Ano, lymfodrenáž je ve vedlejší místnosti – :)

Lucinka

Tato akcemě velmi zaujala.
Ve výběru partií k ošetření je například bříško-boky. Je toto jižmyšleno 2 partiemi? Nebo si lze zkombinovat bříško-boky a zadní-vnitřní stehna?
Lymfodrenáž lze využít ihned po kavitaci?

Kavitační centrum New Life

Ano, 2 partie jsou přesně popsáný – kombinace, které se dělají. Bříško – boky nebo zadní – vnitřní stehna. Vždy 2 partie při jednom ošetření. Lymfodrenáž je následně po kavitaci – nelze ji využít jiný den.

Kačka

Zdravím Vás, chci se zeptat, zda můžu koupit kavitaci i své třináctileté dceři, která má silnější stehna a hodně se tím trápí?

Kavitační centrum New Life

Pokud nemá žádné zdravotní komplikace, kovové ipmantáty, tak určitě můžete – upozornujeme, že kavitace odbourává tukové buňky – nikterak svalovou hmotu.

Michala

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho platí voucher na kavitaci po zakoupení, jestli je možné si ho teď koupit a objednat se třeba na červen?

Kavitační centrum New Life

Platnost voucheru:
od 19. 4. 2011 do 19. 2. 2012

Růžena

Jen se chci ještě prosím zeptat. Když koupít nabídku 3× s tím, že jednou bude pro mě a druhá pro kamarádku a ten třetí budu chcít využít zase pro sebe za 14 dní (vím, že již bez pernamentky do fitka) – ale jen na druhou kavitaci. Je to tak možné koupit? A nějak nahlásit?

Kavitační centrum New Life

Pri zakoupení 3 kavitaci dostanete 3 vouchery – každý má unikátní kod – můžete se objednat bud online, kde uvidíte volná místa – tam vložíte kód a rezervace se Vám uskuteční – to samé mužete udělat s druhým kódem. Nebo zavolat na 723 414 414 – a domluvit se přímo se zdravotní sestřičkou.

Jana

Objednala jsem si voucher. Využiji jen kavitaci, protože bydlím 500km od Prahy. Můžu ho někomu dát, nebude to na jméno? Jestli o něj bude mít někdo zájem napište 1cukrioska@sez­nam.cz

Kavitační centrum New Life

Bohužel je to na jméno, voucher obdržíte až po kavitci, jestli ho využíjete, nebo ne, je na Vás – eventuelně ten den si budete moci v Holmes Place užít třeba jen v relaxační zóně – viřivku, sauny, páry…

Jana

Přítel se mnou může jít do relaxační zóny, když si to tedy zaplatí, nebo musí být členem také?

Andy

Dobrý den, k dispozici je celkově 4000 poukazů, nemůže se stát, že by se za těch 10 měsíců platnosti poukazu nestihlo všechny uplatnit? Měsíc má průměrně 21 pracovních dní, t.j. na 1 den připadá cca 20 poukazů, je možné takové množství ošetřit (a to ještě nepočítám zájemce bez poukazu)?

Kavitační centrum New Life

Budou otevřené i víkendy – jakmile skončí akce na Slevomatu – spustí se rezervační systém – vycházíme klientům vstříc – můžou chodit už od 7 ráno, pokud chtějí před prací.

Andy

Děkuji

Pája

Dobrý den,

pokud podstoupím kavitaci například v pondělí, aktivuje se mi týden, který mohu využívat v centru, ihned? Nebo mohu služeb začít využívat třeba za měsíc? Děkuji

Pája

a ještě by mne zajímalo, v klubových službách je uvedeno i solárium, to už ale předpokládám zde není zahrnuto? to by bylo už moc skvělé :D :)

Kavitační centrum New Life

Podstoupíte kavitaci – dostanete voucher, který můžete využít třeba až za měsíc – budou na nich napsané splatnosti, do kdy se musí využít. Většinou to býva do konce následujícího měsíce. Solárium je tam za malý poplatek, ale je možné ho využít :)

Simona

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jak se počítá ten týden? ode dne kavitace nebo mohu začít chodit do fitness a během toho týdne jít na kavitaci? Jinak se mi to automaticky spustí ,,ten týden,, až prostě příjdu a předložím poukaz asi, že? A co se týká plného členství, znamená to, že můžu jít nějaký den klidně k Vám víckrát? jednou třeba do bazénu, potom na spinnig a tak? mohu prostě využívat neomezeně vše?
Přijde mi to tak skvělá nabídka, že to snad ani není možný, tak se radši zeptám:) Děkuji.

Kavitační centrum New Life

Půjdete na kavitaci – poté obdržíte voucher, který můžete využít jak se Vám bude hodit – jakmile ho dáte na hlavní recepci – aktivuje se Vám týden – 7 dní – při kterých můžete neomezeně využít uplně vše, kdy chcece a kolikrát chcete…Takže klidně můžete jít cvičit, pak do bazénu, na spinning, pak do sauny, pak na squash a to každý den :))

Simona

ještě jen malý dotaz je 7 dní určeno jako po-ne? nebo mohu využít st-st? Jinak úžásná akce!!! koupila jsem a už se moc těším!!!:)

Jana

Dobry den,

chtela jsem se zeptat zdali ty dve partie nejdou nejak jinak spojit, napriklad brisko + vnitrni strana stehen. .Jsem nekolik mesicu po porodu a brisko mam stale trosku „vytahane“ tak jestli by to vubec melo smysl a vysledek byl videt. A dalsi otazka kazda partie trva 40min?

Dekuji za odpoved

Kavitační centrum New Life

Ano, tuto kombinaci Vám také uděláme. Každé ošetření pomáhá s centimetrama dolů. Takže doporučujeme 2–3 ošetření – podle potřeby klienta. Na jedno ošetření může být pouze 40 minut – je to doporučená doba pro tělo. Každá partie v tomoto případě 20 minut.

Martina

Dobry den, mohu permanentku do fitness vyuzit postupne po dnech (v tomto pripade jaka je max doba) nebo bezi jeden tyden od prvniho pouziti? M.

Kavitační centrum New Life

Je to nastavené na týden od 1. vstupu – voucher dostanete po kavitaci, který můžete využít hned ten den…

Růžena

Pokud by byly koupeny pro jednu osobu 2 balíčky – z důvodu kavitace, po jaké době se doporučuje jít na tu druhou procedůrů? Nejsem z Prahy tak jestli to lze využít najednou v rámci toho jednoho týdne, kdy bych v Praze byla?

Kavitační centrum New Life

Doporučená doba mezi kavitacemi je 10–14 dní

Danča

Dobrý den, uvažuji o koupi dvou balíčků, avšak každý uplatní jiná osoba. Předpokládám, že v takovém to případě bude balíček fitnes zahrnut.

Kavitační centrum New Life

Ano, samozřejmě… :)

Kavitační centrum New Life

Růženka:
Obsahuje uplně vše, co si jen v Holmes Place Energy můžete dopřát! Od posilovny, pres kardio zónu, squash, plavecký bazén, vířívku, sauny, páry atd. Vše máte ke kavitaci jako velký bonus zdarma. Taková nabídka tu ještě opravdu nebyla…

Veronika

Dobrý den, zvažovala jsem koupi tří „balíčků“, protože na liposukci je třeba jít alespoň třikrát, ale když jsem se teď dočetla, že v druhém a třetím balíčku bych už do fitness neměla přístup, zdá se mi zakuklené a zavádějící. Za těchto okolnosti už nemám zájem.

Kavitační centrum New Life

Je to bonus, který má sám o sobě velkou hodnotu… nemuseli jsme dávat žádný bonus :) Nic zavádějicího to není…

Růženka

Dobrý den,

ráda bych se zeptala co přesně obsahuje ta pernamentka? Jedná se pouze o nějaké slevy na jednotlivé využití, nebo jsou díky tomu nabízení služby zdarma?

Kavitační centrum New Life

Růženka:
Obsahuje uplně vše, co si jen v Holmes Place Energy můžete dopřát! Od posilovny, pres kardio zónu, squash, plavecký bazén, vířívku, sauny, páry atd. Vše máte ke kavitaci jako velký bonus zdarma. Taková nabídka tu ještě opravdu nebyla.

Ivča

Dobrý den, chápu to správně, že když si koupím více než jeden voucher, tak v ceně dalších už permanentka do fitka není? Proč?

Kavitační centrum New Life

Dobrý den,
chápete to naprosto správně – je to takto nastavené – na osobu dostanete týdenní členství. A proč to není na počet kavitací? Protože je to už takto velmi hodnotný bonus…

MAJA

a moho se zeptat proč? četla jsem že je problém v tom když je ten kov v místě ošetření. Kdybych chtěla pozadí a stehna tak je to i tak problém? Děkuji

Kavitační centrum New Life

Ano, to máte pravdu, ale výrobce kovové implantáty nedoporučuje vůbec a pokud se jedná o páteř, toto místo je už velmi choulostivé – eventuelně to zkonzultovat s ošetřujícím lékařem.

zdeněk

Dobrý den, mezi vybranými partiemti těla pro liposukci neuvádíte krční partie. Znamená to, že je nelze provádět či si je u vás vybrat ?

Kavitační centrum New Life

Krční partie se tímto přístrojem nemohou dělat, je příliš silný.

MAJA

Dobrý den chtěla jsem se informovat. V 16letech tj. před 16lety jsem byla na operaci s bederní páteří, mám v ní kovový implantát. Zajímalo by mne zda můžu kavitaci podstoupit. Děkuji

Kavitační centrum New Life

Maja: Dobré ráno, v tomto případě určitě nedoporučujeme.

Agnesita

o kolik cm člověk zhubne po této procedůře?

Kavitační centrum New Life

Agnesita: U každého je to individuální, jak u cvičení, jak při dietní stravě, tak samozřejmě i u kavitace. Odpověd: Každá kavitace Vám pomůže dát pár centimetrů dolů – u některých partií více, podle tukové tkáně, která se v daném místě nachází.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru